שאלה על טמ"פ

nemo555

New member
שאלה על טמ"פ

מה עדיף everest או speed fun האם טמ"פ עבודה של 60 זה בסדר? מהו הקו האדום?

bar666xp

New member
תלוי מעבד הקו האדום...

60 זה יחסית גבוה... אבל תלוי אם אתה מריץ איזה אפליקציה גרפית ו/או חישוב/ים מורכבים ביותר לאורך זמן ורק אז המעבד מגיע ל60 מעלות זה הגיוני ואפשרי... אם מדובר מיד בהפעלת המחשב הוא מתפס ל60 מעלות זה זה רע מעוד... אם בישומי אופיס ושות הוא מגיע ל60 מעולות זה לא טוב... אבל השאלה היא איזה מעבד איזו מערכת הפעלה אילו שימושים נעשים בו כשהוא מגיע ל60 מעלות... החום המקסימלי נע בין 65 מעלות ל100 מעולת תלוי באיזה מעבד מדובר.

nemo555

New member
פרטים

מחשב בן שבועיים מעבד celeron 1.73 זיכרון 512 מע' הפעלה ויסטה בייסיק טמ"פ: בד"כ 45-50 מעלות אך לעיתים כשאני פותח מס' חולונות במקביל או מתקין או כל דבר דומה זה לעיתים מגיע ל 60 מעלות אני לא מריץ משחקים או תוכנות כבדות. רק אופיס ועוד עמה חלונות אינטרנט במקביל

bar666xp

New member
אז זה הגיוני..

המערכת הפעלה עצמה זה כבר מספיק כדי שהסלרון יגיע ל50 מעלות... {ויסטה שמיסטה עם XP הוא כניראה היה יותר על 45 מעלות}... אבל עד 50 מעלות זה סביר/סביל... מומלץ לבדוק רוגלות {SPY/AD WARE}... יתכן כי יש משהו שמעסיק את המעבד מעבר לכך שאנכנו בתקופה לא קרה במיוחד
אבל בכל מקרה 60 מעלות במקרה הזה זה עוד לא נורא. בעיקבות החום של היום המעבד בנייד שלי {ATHLON} הגיע ל63-65 מעלות.. אני לא מתרגש מזה.. אגב כרגע מופעל SKYPE, מסינגר, FIREFOX.. וכרגיל האנטי וירוס Evidence Eliminator ושות.

nemo555

New member
תודה אבה. שאלה לגבי מרגלים ומזיקים

הורדתי את pc-doctor האם היא נותנת מענה ראוי למזיקים שציינת?

למעלה