שאלה על טי-בג

Gossiper

New member
שאלה על טי-בג

הוא כאילו הומו? הוא ממש הפחיד אותי בקטע הזה שהוא חזר לתא שלו וראה שם את הבחור הצעיר הזה ואז הוא הוציא לו את הכיס שלו. מה הקטע הזה עם הכיס? מישהו יכול בבקשה להסביר לי, זה ממש מפחיד.. תודה

sark8

New member
הוא הומו- חולה מין -פדופיל סדרתי

אה וגם רוצח

אני מקווה שאני אעזור

- אז עדין לא ברור מה העדפות המיניות של טי-בג ואני חושבת שאחרי שראיתי את כל ה-16 הפרקים זה עדין לא ברור - אבל לא לשכוח שבכלא אין כל כך אופציות ומה שכן ידוע שהוא אוהב אותם צעירים - הקטע של הכיס הוא פחות או יותר כזה:"כל עוד תתפוס את הכיס אתה מוגן... אבל אני אגן עליך ואתה תתן לי משהו בתמורה..." ובגלל זה ראינו בפרק 2 שמייקל התנגד בהמשך אתה תבין שאצל טי-בג לכל דבר יש מחיר הוא לא פרייאר

Gossiper

New member
אמאל'ה! ../images/Emo186.gif

הוא ממש מפחיד אותי. אני בכלל טיפוס של "חברים" ו-"סקס והעיר הגדולה" אבל התחלתי לראות את הסדרה הזאת ואני חייב להמשיך, אבל זה כל כך לא אני ומה שאני רואה שם לא עושה לי טוב..

חחח מה בן כמה אתה?

כולה סדרה אחי ועוד יפה.. מזכיר לי את חבר לי שמפחד מסרטי אימה ומותחנים ואנחנו בני 18

Marv123

New member
חחחח

אני מניח שזה צריך להחמיא לו לדעת שהוא משחק בצורה כ"כ אמינה שגורמת לך להגיב בצורה כזאת...

Guy Schlesnar

New member
הוא רוצח סדרתי

הנערים זה בגלל שאין נערות בכלא,והיו על זה אלף בדיחות,ובכל סדרה שמתרחשת בכלא יש לפחות הזכר קטן לעובדה הזאת. הכיס בעצם מסמל שהאדם שאוחז בו שייך לטי בג.

Angelus

New member
../images/Emo45.gif

כאילו הוא owns את האדם שאוחז בכיסו. יגן עליו, יטפל בו, יאנוס אותו.

angi0

New member
הוא לא עד כדי כך מפחיד..

אבל אני פוחדת בשביל מייקל

דווקא טי-בג דיי מצחיק

חכו חכו לפרקים שתשמעו אותו שר הוא פשוט ילד שעוד לא התבגר

לילי 22

New member
השירה שלו לא הייתה ילדותית

וחמודה (כמו של ילד)אלא היא נועדה להעליב ולפגוע. בואי נגיד שלא היית רוצה לפגוש אותו (או לשמוע) לבד במקום חשוך...

Gossiper

New member
וגם יש את הנער החדש הזה

שאף אחד לא רוצה להתחבר איתו וטי-בג שר לו שיר בלילה דרך הסורגים ואז ראו אותו כזה בוכה.. נורא מפחיד

../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif ומה שהוא שר

כשהם חפרו את הבור.. יש לו קול של מוסיקה קאנטרי...

לילי 22

New member
../images/Emo58.gif

כשהם חפרו בחדרטי באג שר לסי נוט שיר שהעבדים השחורים שרו כחלק מהרצון והמרי להשתחרר מההשתעבדות לאדן הלבן באמריקה של אותה התקופה. ברגע שהוא שר לו את זה זה כאילו שהוא הזכיר לו(לסי נוט) שהוא בסך הכל עבד קטן ושחור.

Angelus

New member
../images/Emo45.gif

זה היה יותר קריפי מאשר חמוד. מלחיץ לחלוטין!

למעלה