שאלה על טיסן שני

אסף 4

New member
שאלה על טיסן שני

אני מטיס אכשיו פלקון ורוצה לעבור לטיסן הבא אני יודע שהt34 הוא המומלץ אבל מישהוא פעם הזכיר שהוא מתאים לאירובטיקה בסיסית וקלה...אז למה אתם קוראים אירובטיקה בסיסית וקלה?? כאילו אני עם הפלקון שלי עושה: לופים רולים טיסה הפוכה וכו´ ואני רוצה משהוא שיקדם אותי לא שישאיר אותי באותו שלב בו אני נמצא אכשיו... אז מה מומלץ? ועם אפשר גם לצרף מחיר תודה אסף

hifly

New member
הוא עושה כ למה שהפלקון עושה

רק מה...גבוה יותר...מהר יותר...חזק יותר ...מדויק יותר..... כל מה שעשית זאת אוירובטיקה בסיסית. אמיר

hifly

New member
הוא יכול הרבה יותר

גם הטרינר,זה כבר תלוי בידים שלך,לא בטיסן.בדרך כלל הטיסנאי הממוצא אינו מגיע למקסימום היכולות של הטיסן. אמיר

אסף 4

New member
ברור שזה תלוי בידיים שלי.....

אבל צריך גם טיסן עם פוטנציאל לא?

hifly

New member
אני אחזור על עצמי

רוב החובבים לא ממצאים את הפוטנציאל של הטיסנים.כדיללמוד אוירובטיקה בסיסית ואפילו מתקדמת טיסן זה יספיק לך,כשתיתקדםלרמה גבוה תיקנה טיסן פטרן טובואיתו תוכללהמשיךללמוד,ואם תהיה טוב תעבור אולי ל3D ואז תיקנה טיסן מתאים וכו וכו וכו. כרגע T34 וחבריו מספיקים לך בהחלט כיוון שהוא יכול לעשות דברים יותר ממה שאתה יודע או מסוגל לעשות כרגע,שרק סיימת את שלב הטרינר.

אגב T34

עם כיוון נכון יכול להשתתף בתחרות של פאן פליי. תשאלו את מארק הוא כבר ניסה את זה ואני גם...

t-34

עם מנוע חזק ופרופלור מתאים, אפשר לבצע עם ה T-34 גם תרגילי 3D כמו לדוגמא להעמיד אותו...........מניסיון אישי בברכה אסף

hifly

New member
אסף אסף תעמיד דברים אחרים...

ריחוף הוא לא תרגיל 3D,וה T34 יצטרך לעבור הרבה עד שהוא יבצע תרגילי 3 D האם אפשר לקבל דוגמה לתרגיל שהוא ביצע? אמיר

קודם כל ריחוף כן מוגדר כ- 3D וחוץ

מזה כשאני אומר 3D אני לא מתכוון ל3D כמו שהדיאבלוטין וחבריו מבצעים, אני מתכוון לתרגילים בסיסיים. כמובן שמפל או בלנדר הוא לא יבצע בצורה מושלמת. זה כמובן לאחר שיפור תנועת ההגאים ומנוע חזק יותר בברכה אסף

hifly

New member
ועוד שאלה

באיזה תחרות הריחוף הוא חלק מהתרגילים-חוץ מהפרי סטייל ששם כל מתחרה עושה מה שהוא רוצה. אמיר

תיקון טעות

תראה אמיר אני לא מבין גדול במושגים, אם ריחוף, סיחרורים, זה לא 3D אז אני מתקן את עצמי ומצהיר T-34 לא מסוגל לבצע תרגילי 3D אבל לטיסן שני T-34 הוא טיסן מצויין והוא גם מבצע תרגילים יותר יפים וקשים מהפלקון בברכה אסף

אסף 4

New member
תודה על התשובות...

ודרך אגב למי אתם קראים חבריו?? סיגול סופרנו ואלה?????

hifly

New member
זה בדיוק מה שהתכוונתי

הוא יכול לבצע אוירובטיקה בסיסית ואפילו יותר בידים של מטיס מומחה. אמיר

jeblesh

New member
לגבה ריחוף

כול תיסן שיש לו מספיק קוח יכול לרחף לי יש את התיסן שבתמונה הו חשמלי זה משהו בין דעון חשמלי ותיסן יש לו מנועה אים דחף של בערך 800ג"ר והו שוקל בערך 950 ג"ר אני אוהב לתוס לאת לאת אז היגדלתי לו את ההגעים בישויל שליתה יותר טובה במהירויות נמוחות ואני היצלחתי לרחף איתו כמה שניות תוך קדיי עיבוד גובה כמובן למה לא היה לו מספיק קוח אים היה לו מספיק קוח היתי מרחף איתו בכיף אחריי כמה ניסיונות אני מניח ככה שכול מה שצריך זה מנועה חזק והגאים חריפים אני מניח שאים אפשר לרחף אים התיסן הזה אפשר לרחף אים כול דבר...!:)

למעלה