שאלה על טושיבה A200-130

yeuda80

New member
שאלה על טושיבה A200-130

האם ידוע לכם משהו עליו כמה הוא שווה וכו'. מפרט מוצר מעבד סוג: Intel® Core™ Duo Processor מהירות המעבד: 1.86 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T2350 BUS SPEED: 533 MHz מסך גודל המסך: 15.4 אינץ רזולוציה: 1280x800 כרטיס מסך: Intel® GMA 950 מסך: Fine Bright Technology זכרון נפח: 1024 MB מהירות: 667 NHz סוג זכרון: DDR 2 אפשרות להרחבה עד: 4096 MB כוננים כונן: צורב DVD Super Multi Dual Layer ד.קשיח נפח איחסון: 120 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM חיבור ד.קשיח: S.ATA נתוני שמע כרטיס קול: Toshiba Bass Enhanced Sound System רמקולים: כלול יציאת אוזניות: כלול מצלמת אינטרנט מובנת: כן קורא כרטיסים קורא כרטיסי SD: כלול קורא כרטיסי SM: כלול קורא כרטיסי MMS: כלול קורא כרטיסי SD-Pro: כלול תקשורת כרטיס רשת 10/100: כלול מודם 56K פנימי: כלול Bluetooth: כלול כרטיס רשת אלחוטי Wi-Fi 802.11a/b/g: כלול מערכת הפעלה דגם: Windows VISTA HOME BASIC מידות משקל כולל סוללה: 2.5 ק"ג חיבורים USB 2.0: 4 כניסות Firewire IEEE-1394: כלול S-Video TV Out: כלול כניסת מיקרופון: כלול

yeuda80

New member
למה

אבל למה אף אחד לא מתיחס להודעה שלי? באמת מעניין אתי אם זה מחשב טוב.

dimiboy

New member
יש לי דגם זהה מאמריקה

אותו מחשב כימעט רק מספר דגם שונה ומאמריקה. בארץ אני יודע אתה יכול למצוא אותם בבאג כאשר הזול מבין הסידרה הזו (שהיא החדשה) הוא עולה 6400 לפי מה שאני זוכר... אתה יכול לבדוק באתר של באג. אם יש לך שאלה ספציפית אשמח לעזור לך. לי אישית רק אין בלוטות ותאמין לי הוא שוקל טיפה יותר מ 2.5 ק"ג

למעלה