שאלה על חשבון חשמל

4Z7GBA

New member
שאלה על חשבון חשמל

המישפחה שלי כל הזמן מקבלת חשבון של 2000 עד 2600 שקל חשמל לפי מה שהבנתי מחברים זה תשלום גבוה מאוד והם משלמים בין 400 ל 800 גג אנחנו גרים בדירה 5 וחצי חדרים יש שלוש מזגנים של 1.5 כוח {עובדים לסירוגין רק שיש מישהו בחדר - לא תמיד} ואחד של 2.5 {סלון - גם לא תמיד עובד} מה מושך כל כך הרבה חשמל
האם החשבון הגיוני

topt1

New member
חשב לבד -

1 כוח סוס ב100 פעולה - 736W/Hour 1000W/Hour עולה 54 אגורות. נורה של 100 וואט שפועלת 10 שעות עולה לך 54 אגורות. מייבש שיער של 1500W עולה לך 54*1.5 אגורות לשעת הפעלה חשב את כל זה לבד - אתה לא צריך אותנו.

4Z7GBA

New member
גם אם אני ידליק את זה 24 שעות

זה לא אמור להגיע למחיר הזה

fireman

New member
גם אם תדליק את כל המזגנים

סביב השעון אני בספק אם תגיע לחשבון חשמל שכזה.

4Z7GBA

New member
זה מה שאני אומר

יש כאן משהו לא הגיוני זה לא מיפעל אם ציוד כבד זה בית פרטי ממוצע אם דברים קטנים מה זה יכול להיות

idos2

New member
נסה לכבות את כל האורות והמכשירים

בבית, כולל המקרר, תוציא את הממירים/טלויזיות/כל שאר הציוד שעובד במצב Standby מהחשמל ותסתכל בשעון תראה אם הוא ממשיך להסתובב, ואם כן באיזה מהירות. בנוסף, תבדוק בחשבון החשמל שלך האם נעשתה קריאה של המונה או שהחשבון לפי "הערכה"

תציג את חשבון החשמל שחברי הפורום

אותו . סרוק את החשבון וחברי הפורום יעיינו בו . אולי אתה לא יודע ליקרוא . או שאתה קורא בשקלם ישנים . לא קיימת חייה כזו 2600 ש"ח . לא מאמין עד שאני יראה את החשבון

מאגר

New member
אין צורך להציג את חשבון החשמל

ספר לי מה המרחק בין במונה ללוח ואיזה כבל מחבר בינהם והאם החיבור הוא תלת פאזי ולפי זה אוכ אולי לפתור לך את התעלומה שנה טובה דורון ט

אתה רוצה להגיד . שהחשמלאי שם

כבל דק . וכול ההספק הולך לאיבוד בדרך . אין ביקורת של חברת החשמל על עובי הכבל .

elimalka

New member
שטויות

את ההפסדים מרגישים רק במרחקים גדולים מאוד מאוד.

מאגר

New member
לא חייבים להיות מרחקים מאוד מאוד

גדולים אני כבר ניתקלתי בזה במרחקים קומה שישית בריכוז מונים ובשעון שהיה בפילר ליד הגדר במרחק של כ-20 מטר מהלוח. כולל נתונים מדודים עם שני שעונים אחד של חח"י ואחד בכניסה לךוח הביתי

למעלה