שאלה על חרבות אור

יודה7

New member
שאלה על חרבות אור

נכון שיש צבעים שונים לחרבות אור: אדום כחול סגול ירוק הם מסמנים משהו? שמתי לב שלכל הרעים יש אחד אדום......

Hao

New member
והנקודה?

שהם סיתים? שהם רעים? אולי התכוונת בכלל שהם קומוניסטים... זה בטח מסביר את זה!

Jedi Force

New member
אמממ....

בהתחלה חשבו שיש להם משמעות, אבל בעצם לצבעים אין שום משמעות. למרות שאומרים שאלה עם החרבות הירוקות יותר ב-FORCE ואלה עם החרבות הכחולות טובים יותר בקרב עצמו (תקנו אותי אם אני טועה) ככה או ככה, אין להם ממש משמעות רצינית, זה פשוט שכאשר ג'דיי בונה את החרב שלו, הוא בטח בוחר את הקריסטל שלו לפי הצבע שהוא רוצה או לוקח את כל הבא ליד. לגבי הסית'ים, הצבע האדום ממחיש את הרוע בהם.

Rockamora

New member
זה לא נכון ../images/Emo12.gif

כמו שהוא אמר נכון, האדום באמת שייך לסית'ים. לרעים. מישחק ילדותי של לוקאס. לגבי הצבע הוא אכן מסמל דברים! כחול- ג'דאי שיותר נוגע בתחומים המיסטים ולא המלחמתיים ירוק בדיוק ההפך מהכחול.. לגבי הסגול......... סתם נטיה של סמואל ל. ג'קסון לצבע הורוד. לא, הוא לא הומו! צהוב.. לא יודע.. אני מניח שמשהו בין הכחול לירוק

tactical

New member
!!! nuts

כל הקטע שהצבע מסמל משהו נעשה רק בשביל קוטור. אתה אמרת בעצמך שלירוק צהוב וכחול יש משמעות... אבל רגע שכחו את הסגול מה הוא אומר?? שהג'די מומחה באומנות המיסתורית של בארני?

Rockamora

New member
לא ממש...

הוא מסמל נטיות צבעוניות...
(הומופובים! לא! לא דיברתי על הומואים!
) סתם.. אממ.. הסגול? הסגול זה פשוט חומר אחר.. אפשר לפתח את הנושא למליון כיוונים.. לדוגמא, אולי זה ניתן לווינדו בתור אות של כבוד או משו? אנערף?

tactical

New member
בדיוק....

הסגול הוא פשוט קריסטל שונה אין לו שום משמעות מעבר לזה... וסתם לידע כללי בזמנו שאלו את סמואל ל ג'קסון בתוכנית ב-MTV למה דווקא הלייטסייבר שלו סגול... והוא ענה שלוקאס שאל אותו איזה צבע הוא רוצה, והוא בחר סגול מהסיבה הפשוטה שהוא רצה שיהיה לו צבע ייחודי כדי שבסצינות קרב גדולות יזהו אותו...

Hao

New member
זו הייתה התגובה הכי מצחיקה שקראתי

עד כה!חוש הומור של SW...יש חיה כזו...

Lu Tze

New member
בקיצור,

שאלו פעם את לוקאס מה כל צבע אומר והוא נתן מבט כזה של "מה אתם רוצים ממני, זה רק סרט" ואמר שאדום זה של הרעים וכחול וירוק זה של הטובים וזה הכל. בכך מיני משחקים וספרים נתנו משמעות לצבעים וכמעט כל סופר שכותב ביקום של מחמת הכוכבים מנפיץ איזה צבע חדש כך למשל יוצא שיש צבעים כמו כסף או שחור (ואם אין אז זה רק עניין של זמן).

juggernaut

New member
אמ

לפי קוטור - כחול זה גארדיין ירוק זה קונסולר וצהוב זה...לאזכר.

Galum

New member
מתוך StarWars.com

The blade's color depends on the nature of the jewel it springs from כלומר, זה תלוי אך ורק בסוג האבן, אני משער הסית' בחרו באדום מכוון שזהו צבע חזק ואגרסיבי יותר מאשר כחול וירוק. בנוגע לסגול, השחקן ששיחק את מייס פשוט רצה את הצבע הזה, לא יותר.

למעלה