שאלה על חלמיש...

שאלה על חלמיש...

בסוף של דקרוני להבת הקיץ גדיל וחלמיש נשארים ביחד על איזשהו כוכב אדום ובטרילוגיה של מלחמת הנשמות גדיל חוזר ומה קרה לחלמיש? ולמה בכלל הרשו לו להשאר על הכוכב?

PdLrAaTgIoNnUM

New member
תשובה על חלמיש

אם את זוכרת בדרקונים של שחר האביב, כשחלמיש מת, גדיל ביגונו לא יכל להפסיק לבכות עליו. פיזבן ניחם אותו ואמר שחלמיש הלך למקום טוב יותר - שהוא יושב תחת עץ, מתחמם מהכבשן של ריאורקס, שותה שיכר קר ומגלף דמויות מעץ, כפי שתמיד אהב לעשות. ואם מישהו היה ניגש אליו ושואל אם הוא יכול לשבת לידו לנוח, הוא היה נוהם עליו ואומר ברוגז שהמקום הזה שמור לקנדר שמסתובב לו בעולם ועושה צרות, ושהוא מחכה לו פה עד שיום אחד הוא יבוא ויגיד "חלמיש, התעייפתי" והוא ישב לידו ויספר לו את כל הסיפורים שלו. עכשיו, בסוף להבת קיץ גדיל מת, והוא אמר שהוא מגיע לחלמיש סופסוף לשבת איתו. אך, גדיל ככל הנראה לא מת כי הוא המשיך לשוטט בקרין ולעשות צרות גם לאחר מכן (ב FALLEN SUN), וחלמיש עדיין מחכה לו שם באותו כוכב אדום. ואם תזכרו בסוף להבת קיץ יש את הכוכב היחיד שנשאר, הכוכב האדום, כדי להשגיח על בני התמותה, זהו הכוכב של חלמיש שעדיין מחכה לגדיל עד שימות. וזה, לדעתי, היה הרמז הראשון בלהבת קיץ שגדיל עוד יחזור.

couchpotato

New member
טוב טוב טוב מכיון ש...

שרק אני יודע את התשובה: בDragon of a Vanished Moon יש ***** **** (לא אומר לכם) וכש******** שואל את ******* מה קרה והאם הגמד עדיין מחכה שם, הוא אומר שהגמד כבר לא שם. טם טם טם????? לא, גם לי אין מושג.

Drow elF

New member
well...

in "summer flames" they dont write that flint is on that star... they write that he is next to riorax´s forge.... the red star is in the sky of kyrn...

PdLrAaTgIoNnUM

New member
הוא כן מת...(ספויילר)

אבל לפני שהוא מת הוא השתמש באביזר הקסמים שלו לנסיעה בזמן כדי לבקר בהלוויה של קרמון. אחרי זה הוא חזר להמחץ על ידי הענק, ועלה לבקר את חלמיש. ככה לפחות, זה קרה בעתיד הרגיל. בעתיד של מלחמת הנשמות הוא עתיד מעוות, שבו גדיל לא חזר חזרה. הערה: אני כותב דברים אלו על סמך מה שקראתי, ז"א דרקונים של שמש נופלת. עוד לא קראתי את שאר הסידרה כך שאני לא יודע מה קורה בהמשך.

למעלה