שאלה על חלום

babsou

New member
שאלה על חלום

יש לי שאלה, אם אני רוצה ליהות בחלם מסוים שראיתי בטללויזיה בחלום צלול, איך המוח יצור מקום, שהוא לא יודע איך לגמרי הוא נראה? כי חלום צלול זה רק מוח נכון? אז נגיד אני רואה קליפ ואני רואה מאחורה מקום, אני רואה רק רבע מקום ולא את הכל אז אין אני עושה?

a n g l o

New member
זה יממת מנבר זה כמו שאני סממית מצוייה

אבל מה שאמרתי עכשיו זאת רק חוכמה בדיעבד בשעה שהחוכמה זה להיות חכם בלילה (והמחמירים אומרים - אפילו 8 שעות קודם למען הדייג'סטשן). מה עוד ?

חשוד ביותר. כתבתי כאן חלום צלול

ובעצם מתברר שזה חלום חלול ואז אני חושבת על שבלול ונכנס לקונכיה והכל כלול ומביטה אל הבלקון ממול ובוחרת לי צד במסלול ותופסת כיוון כזה שעלול להצליח כמו חתול תעלול (מילים ולחן: בת הטחן)

a n g l o

New member
אקדים ואומר (אני ראשון יא קזה)

סוגר אדום מחר לא אדום אכזר אולי יבוא המלבר

אם כבר אז כבר

אם כבר מוחקים שרשורי השתלות אז כבר עדיף של אנגלו ולא של יודע מעט מאוד שכידוע הינו מושתל קורד איות מדופלם וידיד ותיק של מעריכו המקובל בחברה שני ביט. טובעים השנים מין הילוד היאורה תשליכוהו

a n g l o

New member
חכימא מתעלם מהרמיזא

שהרי אין בנכתב מילים וממתין בדריכות

טוב, על קפה ועוגה*, אקח את המשלים

לא סוגר אדום מחר. אכזרי או לא, זה כבר בעיני המתבונן... * אפשר גם על בירה/יין/מרגריטה קפואה/ או סתם אנטריקוט 750 גרם בקולומבוס

a n g l o

New member
תשובה לעניין

גם בהיבט המבנה ההנדסי של השרשור נסוג מהמנבר. לא נסוג מסוגר אדום לא אכזר. סטטיסטית, יום חמישי בתקופות אדומות סוגר אדום אפשר (ורצוי) להתווכח על הגדרת התקופה כאדומה כן/לא. אין בנכתב השכלה, הרי אני תועה המון * גילוי נאות : יתכן והח"מ כלל אינו בפוזיציה התואמת אם הערכתו

אני מבינה שיש קיבול. נחתם!

אור לסוף שבוע ייקבע מקום צנוע אז נא להיות רגוע סיפור של צעצוע זה כי ח'ורף

a n g l o

New member
ח'ופה מה שהולך

עני הולך קבלי חופשה עד יום ראשון תשתי הרבה מים בדרך אני עובר תכף בדוביט לשים כמה מילים תקראי תקראי

silverhawk

New member
ו...נסתפק בזה.

הודעות חסרות משמעות נוספות יימחקו ללא אזהרה נוספת.

a n g l o

New member
בבסו מציע לך לפני שאתה שוקע בחלומות האלה

ללמוד את התחום, לקחת אולי קורס או שניים התחום מאוד מסוכן אתה יכול להתחיל מהספר "ביינג אנד סלינג וולוטיליטי"

a n g l o

New member
לי יש חלום שאני שומע את בדינרי בלופ

והמוח מנגן את זה נכון למרות שאני לא יודע לנגן

silverhawk

New member
פשוט

המוח ייצור את המקום בצורה בה לדעתו הוא אמור להראות, וזאת ע"פ ניסיון העבר שלו. לדוגמה, נניח ואתה חולם שאתה נמצא בחלל. במציאות מעולם לא ביקרת בחלל, אבל יש לך תמונה מסויימת על כיצד חלל אמור להראות (שנובעת מתמונות, מתוכניות ומסרטים שראית). ע"פ המידע הזה המוח ייצר את הסביבה.

למעלה