שאלה על חלום שהיה לי

Rudebox

New member
שאלה על חלום שהיה לי

היה לי חלום מאוד מוזר , קמתי .. והייתי חולה אז חזרתי לישון וחלמתי שאני עם הפלאפון החדש שלי שקנו לי (כנראה התלהבתי יותר מדיי אז גם חלמתי עליו) והלכתי סתם לספר טלפונים ואני רואה רשום שמה משפטים שאני אומר אני זוכר משפט אחד משמה שהיה רשום עכבר העיר עכבר הכפר.. אז אמרתי לעצמי 100 אחוז אני חולם ומשום מה אני לא מבין לא עשיתי בדיקות מציאות ואז עצמתי עיינים חזק כדיי להתעורר וכמובן קמתי השאלה שלי . למה לא עשיתי בדיקות מציאות?? כאילו לא יודע מה עבר עליי שלא עשיתי אולי זה בגלל שאני לא עושה כבר בדיקות מציאות בחיי היום יום אז גם בחלום המודע לא עשיתי? תודה לעוזרים

Rudebox

New member
ועוד שאלה (סליחה על שתי הודעות)

איך אני יעשה חלומות צלולים בזמן שיש לי בית ספר אני קם מהמיטה אני ישר הולך להתארגן אני חוזר הביתה ואני לא מסוגל לשון שנת צהריים כי אני עושה שיעורי בית , יוצא.. אז יש למישהו איזה טיפ? תודה

silverhawk

New member
לא סותר

אתה יכול לכתוב את החלומות רק בנקודות בבוקר ולהשלים את השאר במהלך היום. בדיקות מציאות אתה יכול לעשות תמיד.

Rudebox

New member
תודה על התשובה ו..

הבנתי מה שרשמת בתגובה של עניין של הרגל אבל לא הבנתי את אתה יכול לכתוב את החלומות רק בנקודות בבוקר ולהשלים את השאר במהלך היום. בדיקות מציאות אתה יכול לעשות תמיד. תוכל להסביר לי ? תודה

silverhawk

New member
פשוט

להזכר במה שאתה יכול מהחלום, לרשום לעצמך נקודות עיקריות, וכשיהיה לך זמן לפרט בהרחבה. בדיקות מציאות ניתן לבצע בכל שלב של היום, והם אורכות רק מספר שניות.

silverhawk

New member
עניין של הרגל

תתרגל במהלך היום את בדיקות המציאות ותטמיע אותן במוח. דמיין את עצמך בסיטואציה בחלום בה אתה חושד שאתה חולם ומבצע בדיקת מציאות.

למעלה