שאלה על חזרה לקבע.

311208

New member
שאלה על חזרה לקבע.

כרגיל כל פעם יש משהו חדש.
אחרי שתהליך הגיוס נתקע בחיל, התקשרו אלי היום, קצת כועסים שביטלתי תהליך גיוס ביחידה אחת כדי להתגייס לאחרת. אמרו לי ליצור קשר עם הבסיס בעוד שבוע.
בשיחה רצו לדעת בעיקר מה הסיבה שביטלתי. אבל גם אמרו לי שזה לא בסדר, ונתנו לי הרגשה שהכל באוויר, ונושא הגיוס לא וודאי.
יש סיבה לא לגייס אותי בגלל זה? יש לי סיבה לדאגה?
או שסתם רוצים להפחיד אותי עם "נו נו נו" ?

adirv180

New member
תגובה

אין היגיון תמיד במסגרת הצבאית.
תתקשרי לקצינת כוח אדם בבסיס שלה ותסבירי לה שאת מעוניינתבתפקיד. ביטלת עם יחידה אחרת כי מאד רצית את היחידה הספציפית הזו.
תראי רצינות ונכונות

311208

New member
ביחידה שאני מתגייסת אליה כבר יודעים את הסיפור

אמרתי להם שאני מתמיינת ל-2 מקומות במקביל, ל-2 הבסיסים. אף אחד מהם לא אמר לי שזה בעייתי. הרי היה ברור שעם אחד מהם אני אבטל בסוף, כי אני לא יכולה להתגייס ל-2 בסיסים במקביל.
בבסיס שאליו אני מתגייסת יודעים שיש לי המון רצון. זה לא עוזר לי הרבה. זה לא שהם מאשרים את הגיוס.
השאלה אם אמרו לי את כל הדברים האלה סתם להפחיד אותי או שבאמת זה יכול למנוע את הגיוס שלי?

adirv180

New member
היי

תמצאי עבודה באזרחות. ההליכים שלהם וההמתנה המייגעת לא שווים את זה.
באם הכל יסתדר, תתפטרי מעבודה אזרחית.

311208

New member
אתה יודע זה לא שעצרתי את החיים שלי בשבילם

פשוט בינתיים אני עובדת בעבודה חלקית וזמנית (מבחינתי) ואני רוצה לדעת אם יש טעם לחפש משרה מלאה, במקום מסודר או להמשיך עם הזמנית עד הגיוס.
אני לא נהנית בעבודה, אבל אם אני הולכת להתגייס עוד חודש חודשיים אני אמשיך. אם אני לא, אני אחפש משהו אחר.. בגלל זה אני מנסה להבין מה הם רוצים ממני

adirv180

New member
תגובה

מה זאת אומרת מה רוצים ממך?
את מועמדת לשרות בטחון בצהל-קבע.

עושים לך את כל הבדיקות על מנת לגייס אותך לקבע.

הבדיקות כוללות הכל. בריאות ומצב רפואי, בדיקות ברה"ן (קב"ן) ופסיכיטריות...בדיקות היחידה להתאמתך לתפקיד.

בסופו של דבר מי שמאשר לך את הגיוס באם הכל תקין, זה מחלקת הסגל.

כמה זמן את ממתינה?
זה באמת מייאש ומתיש?
(זה בגלל שיש להם ריבוי פונים ומתגייסים, הם לא עומדים בעומסים).....

311208

New member
במקרה שלי זה כבר עבר אישור וזה תקוע

תקוע כי הם עצרו את התהליך במיוחד לשאול למה התחלתי תהליך בשני בסיסים שונים.
הם לא יודעים שקיבלתי מידע משני הבסיסים שזה בסדר גמור לפני שעשיתי את זה. אז עכשיו הכל נעצר בשביל לשאול אותי למה?
החזרתי להם תשובה, ושוב הכל זוחל לאט לאט. וכשאני אומרת נמרח זה אומר שהתהליך התחיל לפני 4-5 חודשים.
אני כבר בשלב שלא אכפת לי אם יגידו לי כן או לא. רק שיגידו משהו כדי שאני אוכל להחליט מה אני עושה.

למעלה