שאלה על חופשה בחו"ל

מנשא לבן 4.5 להורים קטנים

יש מנשא שאוכל להכניס לתוכו את הילדון וגם להשאר על הרגליים? גם אצלנו מתוכנן טיול לחול ואני די חוששת, כי לא נהיה לבד (מה שמשפיע מאוד על הגמישות ויכולת ההתאמה לילדוןהשובב והפעיל שלנו).

היאמו שלנו הושאל כשהוא כבר היה בן שנתיים+, אני כבר לא יכולתי לשאת אותו על הגב.

בעלי עדיין מדי פעם מרים אותו על הידיים.

רק המחשבה על לשאת את בן ה 4.5 שלי במנשא

עושה לי כאבי גב
יש גיל שצריך לוותר, במיוחד אם אתם קטנים יחסית והוא כבד יחסית

גם אצלנו אין כוונה לסחוב את הגדולה במנשא

רק אם הגדולה תהיה עייפה - נשים אותה בטיולון ואת הקטנה במנשא.
גם הקטנה היא כבר לא אופציה מבחינתי לטיול ארוך במנשא, היא כבדה לנו ואנחנו לא עם שרירי גב משובחים...

והעיקר, תהנו

הגדול שלי בן 4 ורבע ומתפנק ביאמו לפעמים

כשמתניידת עם שלושתם והקטנים ישנים בעגלה או משהו והוא עייף או מתפנק, אז נכנס ליאמו בכיף. אפילו מקדימה... ואני די קטנה. מצד שני, הוא די רזה ושוקל כ13 ק״ג (אחוזון 3), אז כנראה שרוב בני גילו שוקלים. יותר. מניחה שזה גם שיקול.

אין ספק שיש לי געגועים לקרבה במנשא

ולכן אגיד לך תהני.

וכן אצלי הוא כבר ב"ה סופסוף הגיע ל-16קג.

yoyo10

New member
טיולון תאומים קליל + משא גב

היינו עם בת 3 ובן 5 בברלין הטיולון הציל אותנו הגדול יכל לשבת במקביל לקטנה היו מקומות שהקטנה הייתה על הגב במנשא זה גם נוח כי הרבה פעמים יש מושב פנוי לציוד

אכן התלבטות בין טיולון רגיל לטיולון תאומים

כרגע בחרנו בטיולון רגיל, בעיקר בגלל שהתחתית בלונדון היא בלי מעליות ברוב התחנות ואז טיולון גדול יהיה מסורבל מדי.

alphadelta

New member
טבעות מקשרות

יש טבעות מקשרות בין טיולוני יחיד קלים שהופך שני טיולונים נפרדים לעגלה זוגית. מה שנותן את החופש לבחור כל יום מה מתאים. מנשא ועגלה, עגלה זוגית. וכו'. זה פחות נח מעגלה זוגית אבל עובד.

yoyo10

New member
היתרון של טיולון תאומים קליל שמתקפל קטן

זה שבשניות ניתן לקפל אותו ביד אחת כמו טיולון יחיד זה פשוט הציל לנו את הטיול

yoyo10

New member
לא לדעתי זה היה של גרקו

לא סגורה על זה קיבלתי מחברה שהתאומים שלה גדלו זה מתקפל ממש קטן ונשאר עומד אחרי הקיפול יש לו רצועת נשיאה שוקל כמו טיולון יחד

poiulli

New member
התניידות ברכבת התחתית עם עגלות

עוד אין לי נסיון של שתי בנות ובגילאים האלה...
אני יכולה רק להמליץ לך לקחת בחשבון שההסתובבות בלונדון היא בעיקר באנדרגראונד. לפעמים יש לך שתיים ושלוש החלפות של רכבות בנסיעה אחת. ההחלפות האלה לא תמיד נוחות עם עגלה כי יש לא מעט מדרגות בדרך והן לא רציפות. אז צריך כל פעם לפתוח את העגלה ולקפל. פה בשביל 5 מדרגות, 50 מטר אח"כ בשביל עוד 10 מדרגות, אחרי עוד 30 מטר יש מדרגות נעות... וגם הכניסה והיציאה מהרכבת עצמה. בשעות העומס המצב עוד יותר קשה. הצפיפות גבוהה, אנשים ממהרים. עגלת תאומים יכולה לחסום רוחב של מעבר שלם ולעכב את כולם...
מציעה לקחת משהו קל שמתקפל מאד מאד בקלות, קטן. שקל לתפעל תוך כדי תנועה. אולי מנשא אחד ועגלה אחת קטנה זה הפתרון הכי טוב ואז מקסימום כששתיהן רוצות לנוח הקטנה ישנה במנשא והגדולה בעגלה?...
ספרי אח"כ איך היה... שנלמד מהנסיון שלכם

ותהנו!!!

מנומשת3

New member
מנסיון שלי - תאומים +אחד

נסענו עם הילדים כשהתאומים היו בני כמעט שלוש והתינוק בן כמעט שנה
ידעתי שאני לא מוכנה לקחת את העגלת תאומים (מסורבל נורא ולא עובר בכל מיני מקומות.. ועד שנפטרתי ממנה..)
לקחתי עגלת יחיד מסיבית (מוצי במקרה שלנו) טרמפיסט (לאחר התאומים שיעמוד עליו מאחורה) וכשהיה צורך גם התאום השני עלה על הדרגש שיש מקדימה והחזיק בפגוש..
מקווה שזה ברור.. אבל ככה הצלחתי להסיע את שלושתפ באותו הזמן כשהיו עייפים.
מעבר לזה שכל הטיול היה מותאם ליכולת שלהם גם, לא היו מסלולים קשים/ארוכים מדי.
רוב הזמן זה היה בסדר והם הסתדרו ברגל. כשלא הצליחו - עלו כמו שתיארתי.
בהצלחה ! ותהנו!!!

הסהר

New member
תתחילו לטייל. ברגע שיהייה צורך בעוד עגלה

תקנו שם את הטיולון הכי פשוט שאתם מוצאים ...

למעלה