שאלה על חומר (clay)

• פותח הנושא maec
  • פורסם בתאריך

maec

New member
שאלה על חומר (clay)

האם מישהו מכיר את החומר? יודע איך משתמשים בו ולצורך מה? באיזה סוג חומר להשתמש (הבנתי שמגיע במספר צבעים) והחשוב ביותר - האם יש מצבים בהם אסור להשתמש בו (אישה בהיריון לדוגמה) תודה

andre la mousia

New member
תשובה מאחד האדם

מכיוון שהשימוש העיקרי בחומר שאני מכיר הוא חיצוני, ולא פולשני, לא נראה לי שהוא מזיק כהוא-זה לאישה בהריון או לגידול שלה בבטן. כמו כן, למרות שקראתי ושמעתי הרבה על חומר, לא ידועה לי תגובת לוואי לשימוש חיצוני. בשימוש פנימי, לא חושב שכדאי לשתות את זה על בסיס קבוע, ולא יודע איך הוא משפיע על ההריון.

maec

New member
היכן אפשר לקרוא על החומר?

ממה ששמעתי טוב לשתות אותו לסילוק רעלים מהגוף כטיפול שאורך שלושה שבועות, כך שבאמת הטיפול אינו על בסיס קבע

andre la mousia

New member
לא יודע. (אבל בקשר לסילוק רעלים),

מישהו בחוצלארצ, שנראה לי אמין ומנוסה, נתן לי לנסות חרסית לבנה, והיה סבבה, רק שהייתי גם ככה נקי באותה תקופה, ולא הרגשתי שום שינוי מהותי. אם כבר שאלת על ניקוי רעלים, אני מציע תוכנית ב3- שלבים: 1. מניעה התנהגותית: אם לא תכניס רעלים לגוף, הם לא יצטברו לך לדעתי זה עניין של כמויות ותזמון בעיקר. "רעלים" כולל גם זיהום אויר ותה, דרך אגב. 2. ניקוי ממוקד חד פעמי על ידי צום מבוקר, שתיית מיצי פירות (על מיץ ענבים למשל, אומרים שהוא מנקה את מערכת העיכול. מיץ ענבים ולא ביוסולפיט מרוכז) ואולי אפילו מי מלח תחת הדרכה מסודרת. 3. פיתוח הרגישות שתדע מתי וכמה אתה צריך מכל "חומר"

freearth10

New member
איך? איך עושים את זה?

יש דרך לא להכניס לגוף רעלים? הרי מספיק לפתוח את הרדיו ולשמוע על עוד פיגוע, להכנס לאוטו וכמעט להפסיק לנשום כי משהו כמעט נכנס בך מאחור ולהמנע מ"רעלים" כל כך טעימים לפעמים זה רעל לא פחות מסוכן. רעל זה לא רק מה שנכנס לגוף, אלא גם איך שהגוף מתמודד איתו.

andre la mousia

New member
כבר עניתי לך פעם, אבל נבהלת נורא.

(ד"א, אני אכן לא מקשיב לרדיו, ואוכל שוקולד רק כשאני מרגיש צורך, וזה יוצא פעם בכמה שבועות, אם בכלל) לדעתי זה תלוי בקצב הפינוי, או כמה חומר הגוף מוציא בפרק זמן (התשובה לא פשוטה) זה גם תלוי ברקמות (שסופגות חומרים) וברמת ההדחקה והכיסוי והפחד (כשמדובר במידע עודף). לדוגמא, THC מצטבר ברקמות השומניות, ורק כשמנצלים את הרזרוות הוא משתחרר לדם, ואז יש חגיגה והילולא, אחרי שחשבנו שכבר נפטרנו מזה. לא יודע אם זה רע או טוב - פשוט יש כאן המון פרמטרים.

freearth10

New member
גם אני עשיתי את זה

עד שהבנתי שלא להקשיב לרדיו זה להיות-לא להיות כאן. אז אני חוזרת לאט לאט וכל פעם מחדש מקבלת סטירה נוספת,אבל הפעם אני כבר לא רוצה להדחיק, כי לא להקשיב לרדיו זה כמעט כמו להדחיק, להתעלם. אז החכמה היא כן לנשום את כל החיים פנימה אבל ללמוד להתמודד איתם ולקבל גם את הטוב גם את הרע ואז זה כבר לא משנה אם זה טוב או רע כי שניהם הם רק שני הצדדים של אותה המטבע.

לא הרדיו או טלויזיה מהוים את המציאו

הם רק הופכים אותה ליותר מדכאה ומושכים אירועים לא טובים לחיים - מתכנתים את המוח ביתר הצלחה משטיפת מוח של נודניקים, בהיותם עובדים על תדרים איטיים וכן כשהרבה אנשים רואים/שומעים ונבהלים או כואבים מאותו דבר המידע מועבר ישירות למוח ויוצר משוב אנרגטי המשנה את היונים באויר ויוצר תדרים המושכים למציאות דברים מסוג זה. אם כבר כדאי לראות סרטי טבע הרמונים ולשמוע רק דברים טובים - אם אפשר בשיחה ולא דרך אמצעי התקשורת. איכשהו תמיד מספרים לי מה קורה למרות שאין לי טלויזיה, אינני קוראת עיתונים וגם לא שומעת חדשות אלא בנסיעה בתחבורה ציבורית. דרך אגב, האם להיות אופטימית,לחייך, לשיר שירים שמחים ולהיות מאושרת זה להיות מנותקת? אם כך אני מעדיפה לשמור על חלון הזדמנויות זה לרבים. אוהבת

freearth10

New member
האירועים הלא טובים הם חלק

מחיינו. מה לעשות ובחיים שלנו יש גם טוב גם רע. להיות מאושרת, זה לבחור באושר שבתוכך. לא ממש מתנגש עם להיות קשוב למה שקורה מסביבך. וכשקורה משהו רע מותר גם לחוש בו מתוך הבטחון שהוא לא ישנה את חייך. להתעלם ממנו זה לא לחוות את החיים, קודם את הרעים, אחר כך גם את הטובים.
מאיה

אין צורך לטבוע בהם או לדשדש

הידיעה מספיק כואבת גם בלי לראות ולשמוע פרשנויות, אנשים שחוו זאת וכן הלאה. כמובן זה עניין של בחירה אישית

למעלה