שאלה על חול

שאלה על חול

עד היום אני משתמש ב"פרקטיקט" שאני קונה בחנות "חיש חי" בגבעתיים. מחיפוש, מתברר שהם החנות היחידה שמוכרת את החול הזה. העניין שאני מחיפה והחנות בגבעתיים. 1. האם יש חנויות בחיפה \ צפון שמוכרות את החול הנ"ל? 2. האם כדאי לקחת "סיכון" ולנסות חול אחר?

dimitrygo

Active member
מנהל
הינה לך אתר היצרן

http://versapet.com אתה יכול ליצור איתו קשר, לברר מי היבואן בישראל ולשאול אותו איפה אפשר לקנות. אין לי נסיון עם המוצר הזה אבל לדעתי זה חול רגיל ואם תקנה חול אחר רוב הסיכויים שתקבל אותן תוצאות.

זאת השקית המקורית, וככה זה משווק בארץ

אין לי מושג למה חיש-חי מפרסמים את השקית באדום.

dimitrygo

Active member
מנהל
שים לב - החברה הזאת מייצרת חול לכל מיני חברות

אחרות כך שיש סיכוי למצו בשיוק אותו דבר תחת שם אחר. למשל נדמה לי שחול "קנדה" הוא בדיוק כמו החול הזה.

liroya

New member
פרקטי-קט באזור חיפה

האמת שהפעם האחרונה שקניתי שם הייתה לפני חודשיים - אבל אמור להיות ב "לב לחיות" בנשר, זה ממש צמוד לרמי לוי ולאולמי הינומה. אני קונה שם כל הזמן, ובעיניי זה חול מצויין :)

מוזר, טילפנתי אליהם

והם אמרו לי שהם לא מכירים את החול הזה והם אף פעם לא שיווקו אותו.

judyr

New member
הי

תרים טלפון לאבי מכלבו לכלב ולחתול אני חושבת שהוא יכול לעזור לך ג'ודי

judyr

New member
הי

אז עזוב את החול הזה, תנסה את מה שאני לוקחת (מבחינתי הוא מעולה, אין ריח, הוא מתגבש והוא ממש לא יקר) אני לא זוכרת את השם של החול תשאל את אבי מה ג'ודי לוקחת ותנסה, ואם אני מכירה את אבי אם לא תהיה מרוצה אז תוכל להחזיר ולקחת משהו אחר עד שתהיה מרוצה אותו הדבר לגבי אוכל, אל תקנה את האוכל (הממש לא טוב) שהראית בתמונות. אל תתפשר אוכל משפיע על בריאות החיות.... תנסה ותבדוק מול אבי גם את נושא האוכל וגם שם הוא מאוד גמיש מבחינת החלפות נשתמע ג'ודי

liroya

New member
מוזר...

ממש מוזר מה שאתה אומר, כי אני קונה שם את החול הזה בדיוק בערך שנה. אבל האמת, המוכרים שם קצת מוזרים
מחר אני כנראה אקפוץ לשם, ואעדכן מה קורה...

למעלה