שאלה על חוזה נשמתי

Mandy18

New member
שאלה על חוזה נשמתי

שלום רותי, ראיתי שענית למישהי שהיא תתחתן ואת רואה שיש לה חוזה נשמתי עם 2 ילדים רציתי לשאול בקשר לזה, האם אפשר להפר את החוזה הזה? אם לדוגמא יש לי חוזה נשמתי כידי שיהיו לי ילדים - האם עדיין יש לי את האפשרות שלא יהיו לי ילדים מהבחירה שלי? תודה רבה!

רותי 11

New member
בהחלט - ברור שאפשר להפר

ואחת הראיות לכך היא הפלות מלאכותיות. ולא מענישים אותנו על כך

רותי 11

New member
אין קטע של מותר

אבל זה לא רלוונטי זה סתם מיותר לשאול את השאלה הזאת

רותי 11

New member
מה הקשר?

זה לא רלוונטי זה מידע עתידי מאוד והוא לא רלוונטי כרגע לחיים שלך

רותי 11

New member
ענבל מתוקה

אני שמה לב שאת קצת נלחצת אני לא בדקתי עבורך אם יש לך חוזה או לא לא נכנסתי לזה אפילו, אני אמרתי שזה לא רלוונטי עד שלא באמת מנסים להביא ילדים וזה לא מצליח אז אולי יש סיבות לבדיקה. זה הכל. ואין קשר לגיל או למצב.

בסדר...אבל למה את לא יכולה לבדוק לי?...

שאדע....אני מאוד רותה לדעת!. כי... אמא שלי אמרה לי שאולי לא אוכלל ללדת בגלל מה שיש לי... אז אני מאוד רוצה לדעת אם זה כן יקרה.את מבינה?

אני הפרתי את שלי,ולא בהפלה

לא יודעת איך אני יודעת את זה, אבל די ברור לי שהיה אמור להיות לי גם בן. אני אפילו יודעת מה התכונות שלו. הוא יוולד, גם אם לא דרכי.. נכון?.. אני מקווה מאוד שאני לא 'תוקעת' את ההתקדמות שלו.. אבל לא נראה לי,שאני זו שאעזור לו להכנס בגוף הפיסי שלו... הוא רוצה אותי, כי הוא היה בן שלי בגלגול קודם... אני מקווה שאבא שלו( שהוא לא הבעל שלי בחיי אלה) יביא אותו לעולם. האם הפרה של החוזה הזה, גוררת 'לימוד שיעור' בגלגול הבא?.. - הרי ידוע שדברים שלא עשינו כהלכה בגלגול כלשהוא... לעיתים אנחנו מקבלים כשיעור לגלגול הבא... אולי מי שבגלגול מסויים 'ויתרה' על ילד שהיה לה חוזה נשמתי איתו... תחווה קשיי הולדה בגלגול אחר?... האם זה כך?...

למעלה