שאלה על חברה+חבר

super rom

New member
שאלה על חברה+חבר

טוב זה לא הכי קשור לפורום אבל חשוב לי לשמוע מה אנשים חושבים. נתחיל מההתחלה, לפני 3 שנים בערך נדלקתי על מישהי מהשכבה (עכשיו אני כבר בצבא שנה וחצי). הקיצר ניסיתי להתחיל איתה וזה לא הכי הלך אז ויתרתי. בכל אופן החבר הכי טוב שלי רדף אחריה ממש אחרי שאני ירדתי ממנה בערך שנתיים (הוא דפוק בקטע הזה ממש אובססיבי) היא לא רצתה וכל הזמן דחתה אותו אבל בסוף מרוב ניג'וסים היא החליטה לתת לזה צ'אנס והיא יצאה איתו כמה 3 חודשים שבמהלכם הם רבו דיי הרבה(גם ניסה לשכנע אותה לשכב איתו למרות שהיא לא רצתה-היתה בתולה) ואז נפרדו .חצי שנה אחרי הפרידה שלהם היא פתאום נדלקה עליי ונהינו חברים (עכשיו כבר 7 חודשים). ועכשיו (כל התקופה שאנחנו חברים) אני והחבר בקושי מדברים כי הוא כועס עליי שאני יוצא עם ה"אקסית שלו" ולדעתי יותר כועס שהקשר מצליח (אני הראשון שהיא שכבה איתו). כביכול "שבירת קוד אתי בין חברים" לטענתו. בכל אופן הוא כמובן לא "תומך" בלשון המעטה ואם יש לו הזדמנות מנסה להגיד עליה דברים רעים (ואין לו הזדמנות לרוב) אז מה אתם אומרים? מי צודק מה אפשר לעשות? תודה :)

אין צודק לא צודק...

למרות שאתה קצת לכלכת בזה שהתחלת לצאת איתה, מה שנעשה נעשה, וזה לא בית דין ואין חוקים בקטעים האלה... וגם אם יש חוקים, יש להם המון 'תחום אפור'... צריך להסתכל מעשית, ועכשיו אתה איתה הרבה זמן וטוב לכם... אם הוא רוצה לתמוך ולהפסיק לזיין במוח תהיו חברים, אם לא, אז באמת שהוא לא החבר הכי טוב שלך וחלאס שיתחפף.. בהצלחה.

מפתאום ליכלך???

הוא רוצה אותה וזה הדדי אז למה לא?!?! לחבר הזה שלו יש סתם עין צרה זו דעתי הוא שכח שהאקסית שלו... היא לא רכוש פרטי יש לה רצונות משלה... וזה מאוד מכעיס לשמוע שזו התגובה שלו שלחבר שלו הולך איתה סופסוף.... לדעתי הוא בכלל לא חבר אמיתי... מזה השטויות האלה לשבור קוד אתי? מזה החירטוטים האלה?!?! אם היה לו כבוד הוא היה נותן לחבר שלו כיף וואלה שיהיה לו בהצלחה... זה הגיוני מאוד - גם ככה היא לו רוצה אותו אז מה החבר הזה חושב לעצמו שהוא בכלל בא בטענות?! אפשר להבין שזה כואב לו, יש לו זכות להתעלם... אבל לשים רגל לחבר? איזה מין חבר זה?!

Dark Muse

New member
אתה צודק, אל תשם עליו

הוא היה איתה שלושה חודשים, זה כלום. והוא בטח ידע שהיית דלוק עליה אש, זה גם סוג של שבירת חוקים בזה שהוא מתחיל עם מושאת אהבתך. קיצר שם עליו פס.

super rom

New member
אבל המטרה להישאר איתו בקשר

סביר שרק עוד דיי הרבה זמן שתהיה לו מישהי זה ישתפר

אחח, בנים, זה כזה טיפוסי

תגידו לי?! היא הכדורגל שאת מעבירים פסים שמשעמם לכם? "חבר שלך כועס עליך, כי אתה יוצא עם האקסית שלו". אולי במקרה יש לאקסית הזה רגשות, אם היא התאהבה בך, למשל, אולי אתה זה שעושה אותה מאושרת. אז חבר שלך קנאי. אם הוא היה טרו פרינד, הוא לא היה מתנהג ככה, ויותר מזה, אם הוא היה בוגר יותר, הוא היה מבין שאת אהבתה אי אפשר לרכוש, או לדרוש, אם אין אז אין, במיוחד שזה מגיע למשהו אינטימי כמו סקס, שמבטא אהבה בעיקר. אז תפסיקו לכעוס אחד על השני. זה לא כדאי. זה לא שווה את זה. שחבר שלך יפסיק להיות פולנייה ממורמרת, וימצא לו אהבה כנה וטובה, כמו שאתה מצאת, כנראה.

תקשיבו לי

דבר ראשון לעומרי החברה היא לא כדורגל שמעבירים איתו פסים אבל זה לא לעניין שחבר יצא עם אקסית של חבר שלו זה לא חבר זה ממש לא קשור הרגשות שלה פה אם חברה של חבר שלי תבוא אלי ערומה ושתהיה הבחורה הכי יפה בעולם ושתתאים לי מבחינת אופי אני לא אסתכל עלייה מה גם שאני לא יביא את עצמי למצב שיהיה בינינו משהו ז"א לא אהיה איתה באותו חדר לבד או לא אפתח איתה שיחות נפש יותר מזה אני לא אצא גם עם מישהי שחבר שלי דלוק עלייה ואם מישהו ייצא עם מישהי שאני דלוק עליה אז פה היא תמחק אצלי דבר שני בקשר למקרה המדובר לדעתי שניכם הייתם לא בסדר הוא על זה שהוא יצא ורדף אחרי מישהי שאתה דלוק עלייה ואתה שאתה יוצא עם האקסית שלו שניכם לדעתי לא חברים כל כך טובים כי אם הייתם המצב הזה לא היה נוצר אבל לדעתי ועצה שלי לי אליו ואליך הוא צריך להשלים עם המצב שנוצר כי אם הוא חבר אמיתי אז הוא צריך לרצות בטובתך וגם בטובתה כי אחרי הכל הוא טוען שהוא אוהב אותה ואהבה זה הרצון שיהיה טוב לבת הזוג גם אם היא לא איתו ואתה צריך לתת לו להרגע לא לבוא איתה אליו לא לדבר איתו כמה טוב לך איתה וכו' בהצלחה ומקווה שהצלחתי לעזור

czar

New member
על איזה קוד שטותי אתה מדבר

הוא מתנהג כמו ילד....בעצם....אתם ילדים וזה טבעי. תתעלם ותמשיך לחיות, ככה מודדים חברים.

למעלה