שאלה על זוגיות

n i k i t a 9

New member
שאלה על זוגיות

שלום רב, אני יוצאת עם חבר שלי כבר 3 חודשים. היחסים ביננו נבנו לאט ויפה ובאופן די אינטנסיבי והכל זרם בצורה די נפלאה ובהירה. לפני יומיים היתה לנו שיחה שהעלתה כמה שאלות וכרגע המצב לא כל כך ברור. שאלתי את הקלפים מה תחושותיו וכוונותיו של X כלפיי? 1- קיסרית 2- שני גביעים 3- שש חרבות 4- חמישה מטות 5- נער המטות 6- סיכום - נער הגביעים אני במצב רוח די ירוד מאז השיחה. לא ממש יודעת איך להתנהג. אשמח לשמוע את פירושכם לפריסה. תודה מקרב לב

צ ל י ל 8

New member
שלום ניקיטה ../images/Emo140.gif

אין אנו עונים על ניסוח שאלה כמו שכתבת. אנא עשי שוב פריסת שאלה: מה הפוטנציאל הרומנטי ביני ובין X ב-3 החודשים הבאים? 5 קלפים+קלף סיכום

n i k i t a 9

New member
פריסה חדשה

צליל 8 יקרה, עשיתי כעצתך ושאלתי מה הפוטנציאל הרומנטי ביני ובין X בשלושת החודשים הקרובים? 1- שני גביעים 2- מלך המטבעות 3- ארבע מטות 4- אביר החרבות 5- כוכב 6- סיכום - שישה גביעים מחכה בקוצר רוח לפירושך

batgalim

New member
הי ניקיטה../images/Emo135.gif

מה - שני גביעים הפוטנציאל הרומנטי - מלך המטבעות ביני - ארבע מטות לבין איקס - אביר החרבות בשלושת החוד' הקרובים - כוכב סיכום - שישה גביעים ניקיטה, נראה לי שאיקס חש שהעניינים רצים מהר מידי בשבילו... את כבר בונה הרים וגבעות על הקשר ביניכם, כשהוא חש עדיין לא בשל. התקופה מעורפלת עבורו ויכול להיות שהוא נבהל קצת מהמחוייבות, אליה הוא חש שהוא מובל. עפ"י הקלפים נראה שיש לו רגשות חמים וכנים כלפיך, והוא חש כי את היא העוגן שלו כעת, לאחר ריגושים וסערות בחיי האהבה אצלו, הוא יודע בליבו כי אצלך ימצא את המנוחה והנחלה, ויתכן והקשר מוביל למחוייבות רצינית הרבה יותר, ואף להקמת משפחה. נראה שהשיחה פשוט גרמה לו להתקוממות, מן תחושה שאת רוצה ממנו יותר מחוייבות ממה מה שהוא מוכן לספק עכשיו. בשלושת החודשים הקרובים תהיה לכם תקופה יפה, תוכלו להגיע להבנות גם בתחום הרגש וגם בנושא המוכנות של כל אחד לתרום לקשר. ניקיטה, האם יתכן ואת בהריון או שדיברתם על נושא העתיד והבאת ילדים לעולם? בשתי הפריסות ישנם קלפים המרמזים על הריון באופק (קיסרית ו- 6 גביעים). אני מודעת לעובדה שלא הכל מפרשים קלפים אלו בצורה זו, אך קיימת בי התחושה לכך. אשמח לשמוע תגובתך.

n i k i t a 9

New member
פירוש מדהים

מגי, הפירוש שלך מדהים. אכן השיחה היתה על כך שהעניינים רצים מהר מידיי. אני התוודיתי על רגשותיי והוא,שנמצא כרגע בעיצומו של תהליך גירושין די מכוער מאשתו, אמר שקשה לו עם קצב העניינים. הקשר ביננו מדהים ואני אכן העוגן שלו בכל המובנים. אין לי ספק שרגשותיו כלפיי קיימים וכנים אולם הייתכן כי הוא נבהל מכך שאני העליתי את רמת הציפיות שלי על פני השטח? בשיחה נדמה היה לי כי הוא מנסה להוריד את רמת הציפיות שלי על מנת להוריד ממנו לחץ. אני לא כל כך יודעת איך להתנהג עכשיו. הוא לא התקשר ביומיים האחרונים, למרות שלא סיימנו את השיחה בכעס או בטונים צורמים. בדיוק להיפך. אני לא יודעת אם לתת לו מרחב או להראות לו שאני עדיין כאן, עוגן, אוהבת, מחכה. ??????? בנוגע להריון - הנושא לא עלה אך גם בי עלתה תחושה מעורפלת על הריון באופקץ למרות שלא נראה לי שזה כרגע רלוונטי, אי אפשר אף פעם לדעת.

batgalim

New member
ניקיטה

בהמשך לרקע הנוסף שנתת - בהחלט יתכן והקלפים מרמזים על מחשבותיו לגבי הילדים שיש לו מאישתו, והדאגה להם בעקבות הגירושים. יכול להיות שקצב ההתפתחות של היחסים ביניכם גורם לו לשקוע בדאגות ובהרהורים לגבי מה יהיה הקשר שלו איתם לאחר גירושיו ומימוש הזוגיות איתך... שאלה נוספת: מה עלי לעשות על מנת לחזק את הקשר הזוגי עם איקס בחצי שנה הקרובה? + קלף סיכום

n i k i t a 9

New member
מגי עשיתי כעצתך

מה עליי לעשות על מנת לחזק קשר זוגי עם X בחצי שנה הקרובה? 1- מלכת המטבעות 2- מיזוג 3- שבע חרבות 4- שמש 5- מלך החרבות 6- מלכת המטות 7- סיכום מלכת הגביעים אני ממש נמצאת בחור שחור למרות שאני בטוחה שהתגובה שלי קצת היסטרית מידיי, זה מוזר לי נורא. הכל היה כל כך טוב וחם ונעים ביננו ופתאום אנחנו במין "נתק" - למרות שזה טיבעי לאור המצב ואני בהחלט מבינה אותו - אני קצת אבודה...

batgalim

New member
ניקיטה../images/Emo180.gif

מה - מלכת המטבעות עלי - מיזוג לעשות - שבע חרבות על מנת לחזק קשר זוגי - שמש עם איקס - מלך החרבות בחצי שנה הקרובה - מלכת המטות סיכום - מלכת הגביעים תראי, ניקיטה - מה שאני הולכת להגיד לך נשמע אולי מעט לא מוסרי, אבל זה מה שיצא בקלפים ותמיד צריך לחשוב שהבחור במילא מתגרש וצריך לבנות לו חיים חדשים... 7 חרבות הוא הסמן שלך ללכת על הכל ולא לוותר... לצאת מכל הענין מנצחת - גם אם זה אומר לפעול קצת בערמומיות, ולא להתחשב במיוחד ברגשותיהם של האחרים (אישתו ושות'). את צריכה לדעת לדבר אליו במקום בו הוא יוכל לראות אותך כ"מלאכית", אוהבת, תומכת, האישה הסקסית והאוהבת. להשתמש פשוט במניפולציה נשית על מנת להשאירו שלך. לא הייתי אומרת כל זאת אלמלא קלף השמש המייצג את הזוגיות וחיזוקה... קלף זה מדבר על זוגיות מושלמת, השלמה בין בני הזוג, הגשמה ופוריות. ובכדי להגיע למצב זה אין לך ברירה אלא לפעול לחיזוק האהבה והקשר ביניכם. המיזוג מלמד על כך שעלייך לדעת להתמודד עם מצבי הרוח שלו, ולמרות שהוא מתנתק, ודואג ולא תמיד נמצא שם בשבילך - להיות את תמיד שם בשבילו. תדעי לאזן את הדברים בשביל שניכם ומכיון שהוא נמצא בקשיים מצד אישתו, עליך לדעת לחבר את הקצוות בשבילו, להעניק לו בית חם ואוהב כשהוא כן מגיע אליך. מלך החרבות המייצג אותו מלמד כי הוא כיום נמצא בבחינת כל דבר לעומק, קשה לו להחליט מה עליו לעשות וכיצד עליו לפעול והוא בודק כל דבר בחשיבה הגיונית ושקולה. כל מצב העניינים ביניכם הופך כיום למצב שגרתי (מלכת המטבעות בתחילת הפריסה) - שיכול להביא לשעמום... מלכת המטות המייצגת את התקופה הבאה מראה על חיים לגמרי לא משעממים - בילויים והנאות, הפיכת השגרה לפעילות מינית, אנרגיות שמושקעות בתחביבים ובעיסוקים מעניינים. אך בתוך כל זה - נתינת עצמאות וחופש האחד לשני... מלכת הגביעים בסוף הפריסה קוראת לך לאגור כוחות נפשיים והמון אורך רוח.

n i k i t a 9

New member
מגי את מדהימה!!!

זה בדיוק מה שאני מרגישה בתוך תוכי-אני יודעת שהוא נמצא כרגע במצב של מחשבה ובחינה של הדברים.אני גם יודעת מה הוא מרגיש כלפיי,שפת הגוף שלו,ההתנהגות לאורך כל 3 החודשים הללו-לא משאירים ספק.אבל המצב בבית כרגע דוחק אותו לפינות א קלות. אני אעשה כהמלצת הקלפים ואהיה ה"מלאכית" שלו, העוגן והבית החם עד הרגע שבו הוא יוכל להיות שלי. אני התוודיתי בפניו על רגשותיי העמוקים בשבוע שעבר ובעצם אמרתי לו את הדברים הללו-ולטענתו זה הלחיץ אותו וגרם לו להבין שאנחנו לא נמצאים כרגע באותו מקום. אבל מה שחשוב הוא העתיד. אני יודעת שסוף סוף מצאתי את מה שחיפשתי. אנחנו כל כך מתאימים וזורמים ביחד. מקווה רק שיהיה לי הכח. תודה - את מדהימה!!!

blonda3

New member
תוספות שלי

אני מסכימה עם כל מה שכבר כתבה לך בת גלים. כתבת שאת נמצאת ב"חור שחור", ומלכת הגביעים אכן מתארת אותך ככזאת...את גם נמצאת ב"חשיכה" כלאמר-כרגע הוא אמור להסתיר אותך, ורצוי שלא תבלטי מידי, כי את אשתו זה רק עלול להרגיז....וזה לא לטובת העניין בשלב הזה. 7 חרבות מסמלים את הבגידה שלו ומעודדים אותך אולי ללכת איתו, לתמוך בו, לעזור לו, להיות קרש ההצלה שלו-בקלף השמש-להיות "השמש שלו" ולגבי הריון-אם תהיו ביחד בעתיד הקלף הזה בהחלט יכול להראות גם על ילד משותף שלכם בעתיד.אבל-הכל צפוי והרשות נתונה. גם לגבי קלף המיזוג-עלייך לדעת לתמרן, לתת לו את האיזון,לטפל בו...תעשי לו עיסויים מפנקים ברגליים.....זה ירגיע אותו,(את עוסקת במקרה בתחום טיפולי הוליסטי?או אולי שקשור לגוף?פעילות גופנית? כי אם לא-אז זה מתאים לך!) מלך החרבות מראה גם את העובדה שהוא נמצא בתהליך גירושין, מסמל משפטים, וגירושין-אדם גרוש, כך שהאיש כנראה יתגרש בסופו של דבר . מלכת המטות יכולה לסמל גם אשה במזל אריה, אולי תהליך שקשור במשפט שקורה בקיץ, אולי את אשתו של האיש.ואולי הצלחה שלך. מלכת הגביעים מרמזת שרצוי כרגע שתשמרי על פרופיל נמוך.... שיהיה בהצלחה.

blonda3

New member
ניקיטה

קלף אביר החרבות אכן מראה על תהליך הגירושין המכוער שיש לבחור,הוא רוצה אולי לסיים שם הכל מהר,ואולי להתפנות אלייך, זאת שמחכה לו בשקט, ונראית בקלף הכוכב... אבל זה בד"כ תהליך שלוקח זמן.אל תאיצי בו. תני לו את הזמן. אל תלחצי עליו, נראה שהוא אוהב אותך אבל מוטרד באמת גם מנושא הילדים שלו,כי בכל מקרה -הוא ממשיך להיות אבא שלהם והוא דואג להם גם.

n i k i t a 9

New member
תודה מתוקה ועוד שאלה

קודם כל תודה על המייל שלך. אני חדשה פה ולה הייתי מודעת לכך. מקווה שעכשיו זה בסדר. כמו שאמרתי מאז השיחה הוא לא התקשר. אני מבינה שהוא "עושה חושבים" והוא גם קצת בטח נלחץ מההתוודות שלי ומכך שרמת הציפיות עלתה על פני השטח. אני לא רוצה לדחוק בו או להלחיץ אותו אבל אני גם לא מצליחה להתמודד היטב עם ה"נתק" הזה. אני לא יודעת איך להתנהג. אולי הוא חושב שאחרי השיחה ובעקבות הנתק שנוצר עכשיו "רחוק מהעין רחוק מהלב"? לחכות שהוא ייצור קשר? לשלוח לו מסר נחמד ולא מעיק כדי שיידע שאני עדיין פה, לא כועסת, לא ברטגז, מחכה לו עם המון אהבה? ואולי דווקא זה ילחיץ אותו יותר לאור המצב שלו? יש איזו דרך לבקש מהקלפים סיוע בכך? מתי הוא ייצור קשר? או שלי כדאי להיות היוזמת? מבולבלת כל כך. מצטערת אם אני קצת מעיקה...

batgalim

New member
sms נחמד, אוהב ולא מלחיץ

נשמע לי אחל'ה
שידע שאת שלו, אוהבת ושיש לך המון סבלנות...

n i k i t a 9

New member
הוא התקשר, דיברנו ו....

שלחתי לו SMS נחמד וקצת משעשע. הוא התקשר והייתי מאוד נעימה ורכה והמתח שהיה בו בתחילת השיחה נעלם. בערב הוא התקשר שוב והפעם השיחה היתה קצת יותר רצינית. אחרי שלא דיברנו כמה ימים שאלתי אם ניפגש והוא אמר שזה יכול לעשות לי רע - כי אני אוהבת יותר וכי הוא לא רוצה קשר רציני ומחייב, לאור כל הבלאגן בחייו כרגע. אמרתי לו שאני אוהבת וזה לא ייעלם גם אם לא ניפגש אבל שאני לא לוחצת ולא רוצה הבטחות או מחוייבויות ושאני אזוז הצידה אם הוא יבקש אבל שיידע שאני תמיד שם. בשבילו. מקווה שפעלתי נכון. כילא בא לשחק את המשחקים הרגילים של הקשה להשגה....??? שאלתי את הקלפים מהם כוונותיו כלפיי לאר השיחה אתמול? 1- נער המטות 2- שישה מטבעות 3- שתי חרבות 4- מלך המטות 5-שני מטבעות 6- סיכום - ארבעה מטות אני מנסה לנשום עמוק ומבינה, לאור הפריסות הקודמות, שעליי להיות סבלנית ולגלות אורך רוח אבל גם לא לוותר ולהילחם עליו - כי הוא שווה שאלחם עליו. מה אתן חושבות? פעלתי נכון בשיחה? להמשיך בקו הזה למרות שהוא מנסה לבחון אותי / לדחוק אותי מחוץ לחייו? האם הוא באמת מנסה לבחון אותי - אם אני באמת אוהבת אותו? אהבה אמיתית ולא אינטרסנטית? מצטערת על האורך של ההודעה. אני עדיין קצת מבולבלת. תודה מקרב לב.

n i k i t a 9

New member
עמדות הקלפים...

מצטערת. עמדות הקלפים- 1-מהם - נער המטות 2- כוונותיו - שישה מטבעות 3- של X - שתי חרבות 4- כלפיי - מלך המטות 5- לאחר השיחה אתמול - שתי מטבעות 6- סיכום - ארבעה מטות תודה.

ליאת39

New member
תראי,

1-מהם - נער המטות 2- כוונותיו - שישה מטבעות 3- של X - שתי חרבות 4- כלפיי - מלך המטות 5- לאחר השיחה אתמול - שתי מטבעות 6- סיכום - ארבעה מטות את מעוניינת להכנס להרפתקה עם כל התחושות וכל האדרנלין. הוא צריך עוד קצת מרחב, סבלנות ממך. הוא מוכן להעניק בשבילך אבל בקצב שלו וזאת בגלל שהוא עצמו נמצא בתוך קונפליקטים פנימיים שלו שאינם פתורים עדיין. הוא רואה בך כבת זוג חזקה אבל עדיין נמצא בבלבול ועוד לא יודע מה הכוון ולאן ללכת. בסך הכל הקשר שלכם יציב והוא מעוניין במשהו יציב וטוב אבל... לא בתקופה הנוכחית. אל תלחצי עליו, תני לו את הספייס שהוא זקוק לו והיי סובלנית.

n i k i t a 9

New member
נפגשנו אתמול...

אחרי השיחה הארוכה שהיתה לנו לפני יומיים בה אמרתי לו שאני אוהבת ולא מוותרת עליו, אבל ללא כפייה וללא הבטחות וללא לחץ או מחוייבויות, הוא התקשר אתמול ויצאנו. היה ערב כייפי מאוד, לא דיברנו שוב על הנושא - כי אין טעם לדוש בזה שוב. אבל התנהגותו חידדה לי את הניגוד בין הדברים שאמר לפני כמה ימים לעומת ההתנהגות שופעת החום והרגש שלו כלפיי. רציתי לדעת מה היתה ההשפעה של הפגישה אתמול על מצב העניינים ביננו? מה דעתכן? כיצד עליי לנסח את השאלה? או שאולי אין טעם כלל לשאול ולאור הפריסות האחרונות לתת לזמן לעשות את שלו....? למרות שאני עדיין קצת מבולבלת. אשמח לשמוע את דעתכן. בברכת שבוע טוב ונפלא לכולנו.

למעלה