שאלה על ויטמינים

assaf20041

New member
שאלה על ויטמינים

חג שמח! אני בן 21 וסובל מביטחון עצמי נמוך, וכל מה שמתלווה לזה... השאלה שלי האם לקיחת כמוסות טבעיות (כמו של סולגר) המכילות ויטמינים, או צימחי מרפא מסויימים תגרום לכך שאני ארגיש פחות חסר ערך? ממאמרים שקראתי הבנתי שלאנשים בעלי ביטחון עצמי נמוך יש בדר"כ מחסור בסרוטונין במוח והבנתי שיש ויטמינים (בעיקר מקבוצת הויטמינים B) שיכולים להעלות את רמת הסרוטונין במוח. עכשיו, לפי לוגיקה פשוטה לקיחת ויטמינים אלו תעלה את רמת הסרוטונין ואז אני ארגיש בעל ביטחון רב יותר. אני אודה לך (וגם לאחרים) אם תעשירו את הידע שלי בעיניין הזה. אני גם בטוח שהוא מעניין הרבה אנשים בפורום. תודה!

shloמי

New member
../images/Emo39.gifבטחון עצמי

אין ויטמין קסום אשר יפתור את הבעייה במחי-יד. אפשר תמיד להוסיף ויטמין זה או אחר על מנת להגיע לאיזון כלשהו. אך השינוי המשמעותי ביותר בא מתוכנו, אנו צריכים להחליט שאנחנו מצליחים בכל נושא שרק נבחר והשינוי יגיע. כמו זרע ששותלים אותו באדמה ויוצא מתוכו צמח. הכל בא קודם מהמחשבה אל הפועל, לחשוב על הצמח שאנו רוצים לגדל, ללכת לרכוש את הזרעים, לנקות חלקת אדמה,לנקש עשבים שוטים, לזרוע אותו במקום מתאים, לשמור את החלקה נקייה, להשקות לפי הצורך ולראות אותו גדל כפי שרצינו. ככל שנטפל ונשקיע יותר בצמח, הוא יהייה בריא, חזק ויפה.
בהצלחה אסף בכל אשר תעשה בברכת אור ואהבה שלומי

yoelnd

New member
תראה....

היי הלוגיקה שבה אתה עובד אולי נראת טובה ויפה אך ממש לא מציאותית - חבל שאני מאכזב אותך..... בכל מקרה, כפי שציין שלומי, רק עבודה - השקעה תביא פרי או כמו שנאמר: "הזורעים בדמעה ברינה יקצורו...." ישנן מספר שיטות טיפוליות היכולות לסייע לך ולכן חשוב מאוד הראיון עומק אצל מטפל רב תחומי ורק אז לבנות תוכנית טיפול למצבך האינדוודואלי. אני דווקא הייתי הולך על שליוב של תמציות פרחי באך או תמציות פרחי ארץ ישראל עם צמחי מרפא או ויט' שונים. בבריאות טובה!

למעלה