שאלה על ווילד קארדס

masada

New member
שאלה על ווילד קארדס

למיטב זכרוני, ותקנו אותי אם אני טועה, לפליי אופס עולות כל הקבוצות במקומות הראשונים, ועוד שתי קבוצות בכל קונפרנס, עם המאזן הכי טוב. בהנחה והליגה הייתה נגמרת היום, 4 הטובות ביותר של ה-NFC, הן : ג'איינטס, שיקגו, טמפה ביי וסיאטל. הקבוצה השני הטובה ביותר היא קרולינה. הקבוצה השניה הטובה ביותר הן : דאלאס ומינסוטה. לשתי הקבוצות אותו מאזן. לדאלאס יש יותר PF והגנה יותר טובה, האם זה מספיק לה?

Yo-man

New member
לא בהכרח

לפני PF ותחומים מספריים אחרים נלקחים בחשבון נצחונות בית ונצחונות חוץ, נצחונות מול יריבות מהבית ונצחונות מול יריבות מהקונפרנס. אם גם שם יש שוויון אז נלקחים בחשבון נתונים מספריים כמו נקודות שהובקעו לעומת נקודות שנספגו אבל אל חשש - זה לא יגיע לשם.

חוקי הווילד כארד

שלא כמו יורם אני חושב שכן עשויים להתפתח שוברי שוויון אכזריים. בכל מקרה, להלן חוקי שבירת השוויון.

gadotmi

New member
יורם - את שווה לשמור במאמרים שלנו

זה נותן תמונה מצויינת לכל המצבים האפשריים והפתרונות לשוברי שיוויון עדי, כל הכבוד !!!!! איך הגעתה למקום הנידח הזה?

תודה על המחמאה גדי.

חיפוש בגוגל על NFL Playoff Rules הביא לי את העמוד (תרשה לי לאמר הנפלא) הזה בתור תשובה ראשונה. המחמאות לגוגל.

masada

New member
אם ככה...

בתור אוהד של הקאובויס המצב לא מזהיר בכלל. אני מקווה שהם ינצחו את האינדיאנים - דבר שיגרום לבוס קצת נחת, ושהקבוצה של פועלי המתכת ינצחו את הוויקינגים.

masada

New member
לדעתי...

על מילים פחות קשות יורם צינזר פה אנשים, אז אני רק אגיד שאני כל כך מתעב את הענקים, שאני בכלל לא רוצה לדבר עליהם כאן. אני רק אציין שאני לא זוכר מה היה הג'ינקס המדויק שהם היו עושים, אבל אני זוכר שקבוצה שהפסידה להם בעונה הסדירה, מעולם לא לקחה את הסופרבול, וזה היה אפילו בעונות שהיא סיימה אחרונה... ועל האינדיאנים, אני בכלל לא רוצה לדבר, על השנאה שלי אליהם... אח, איפה הימים, כשדיון שיחק את כל 60 הדקות, בתור קיק ריטרן, ווייד רסיבר וקורנר בק, כשהיה לידו את מייקל אירווין. שניהם היו יכולים להצליח כל כך טוב ביחד לא משנה איפה, במגרש הפוטבול, או לחילופין בכל מקום עם סמים וזונות. עם קוורטרבק כמו טרוי אייקמן, אשר פירסם את 'ברוט' הבושם לגבר המכה (מי שלא מכיר, טרוי אייקמן היה מפרסם של הבושם 'ברוט', שיש לו - לדעתי - את הריח שצריך לעטוף גבר מכה). והבקס היו דאריל 'דה מוס' ג'ונסטון ואמיט סמיט.

omrili77

New member
אוף, קיבלתי סחרחורת... ../images/Emo5.gif

אבל לא הבנתי עדיין מי הרוצח (ובאיזו קומה גרה חובבת המוזיקה הקלאסית)!

RoyBehar

New member
השורה שתמיד מצחיקה אותי:

"If any ties cannot be broken by strength of schedule, the divisional or conference tie breakers, whichever are applicable, are applied. Any ties that still exist are broken by a coin flip. " ואת אותם טיי-ברייקרס אפשר למצוא גם ברשמי של הNFL לא?

למעלה