שאלה על הKey Editor בקיובייס.

Tomer TR

New member
שאלה על הKey Editor בקיובייס.

היי, יש לי שאלה די פשוטה בKey Editor, איך אני יכול להגביר\להנמיך כל תו (משבצת) שאני מנגן? אני יודע שאפשר לשחק עם הווליום של כל הטראק וליצור נקודות איפה להגביר ולהנמיך, אבל אני מתכוון ממש לתווים בKey Editor. הקלטתי קטע במידי וכשהעברתי אותו לקיובייס ושמתי עליו VST, התווים חלשים מידי בחלקם ולכן אני רוצה לשחק עם חלקם.
תודה למי שיעזור
.

elper11

New member
שני דברים...

לגבי הווליום בקי אדיטור..יש חלק למטה של הווליום...ושל עוד שינויים... לגבי השאלה השניה אולי תנסה להגביר את הווליום בויאסטי עצמו.. ואם זה תו חזק תו חלש אז אמרתי לך בחלק התחתון של הקי אדיטור..

murzik3591

New member
בתוך ה"key editor" אמור להיות לך...

למטה, החלון כאילו מתחלק לשניים. מצד שמאל אצלי רשום "velocity"(רגישות התו או במילים אחרות הווליום שלו) אם אצלך החלון הזה סגור, או אינך רואה אותו... אזי אינני יודע איך להעלות אותו, הוא נפתח עם key editor ומעולם לא קרה לי שלא ראיתי אותו.

elper11

New member
אם אתה לא רואה...

כשאתה בKey Editor...תלחץ בצד שמאל למטה על הקיובייס עצמה..אבל בחלון של הקי אדיטור...ויהיו לך הרבה אפשרויות...השניה מלמטה..Create New Controller Line...

Tomer TR

New member
תודה לכולם! אבל רגע, משהו אחרון..

ידעתי בערך שזה המקום של הגברת הווליום, הבעיה שאני לא מצליח להגביר אותו שם. אני רואה את הפסים | של התווים, זה מכוון על VELOCITY, ועדיין כל מה שאני יכול לעשות עם הפסים זה להזיזם ימינה ושמאלה, לא להגבירם. מה ניתן לעשות?

למעלה