שאלה על ה sansa clip

Shaycus

New member
שאלה על ה sansa clip

אני מקווה שהגעתי לכתובת הנכונה, אם לא אני אשמח אם תפנו אותי לנכון.. קניתי את ה sansa clip, אני מרוצה ממנו מאוד סך הכל רק יש לי בעיה אחת, אני לא יודע איך אני מחלק אותו לתקיות, אני מקווה שזה אפשרי.. אם לא אז זה נורא מבאס לחפש שיר כשיש לך 400 שירים. שאני פותח את התיקיה אני פותח תקיות חדשות, נניח עברית/אנגלית/שקטים, אבל בפועל הנגן עצמו לא רואה את התיקיות האלה, הוא מנגן את כל השירים לפי הסדר.. יש אפשרות לחלק אותו לתיקיות לפי מבצע השיר, אבל ברגע שיש לך לכל זמר 2-3 שירים זה לא ממש מקצר את התהליכים.. מישהו יודע איך מארגנים את זה שיסתדר לפי תיקיות? נ.ב: עוד בעיה קטנה שיש שם, יש שירים שאני רואה בעברית הפוכה ויש שירים שאני רואה בג'יבריש.. למה זה? :/

יאיר B

New member
בנגנים של סנדיסק אין תיקיות.

מרבית הננגים (ואלו של סנדיסק גם) עובדים בשיטה אחרת של תגיות. בכל שיר (קובץ MP3) יש אזור של תגיות שבו רושמים מה השיר הזה (מי הזמן/אמן, מי הלהקה, שם האלבום, סוג המוזיקה ועוד כל מני מידעים כאלה). הנגן יודע למיין את השירים לפי המידע הזה שיש בתגיות. את הטיפול בתגיות אפשר לעשות עם תוכנות יעודיות (כמו הסנדק - בקישורי הפרורום, תוכנות) או ידנית לכל קובץ במפרד עם תוכנות כמו מדיה פלייר או וינאמפ. עברית הפוכה - הנגן מן הסתם יודע לקרא עברית הפוכה. לכן צריך להפוך את התגיות שלו (יש תוכנות גם לזה - למשל הפוך על הפוך שדורשת עבודה ידנית על כל קובץ).אם לא רואים עברית, יכול להיות שאין תגית לקובץ ואז הוא מנסה להוציא את המידע ממקום אחר... במאמרי הפורום יש מאמר על איך להשתמש בוינאמפ והפוך על הפוך לטיפול בתגיות.

Shaycus

New member
אבל

עד הנגן הזה היה לי נגן של סנדיסק, לא זוכר מה הדגם שלו, הוא הופיע ב3 דגמים שהדגם בצבע כחול היה ה512 מגה.. די ישן נראה לי בכל אופן הייתה אפשרות לחלק אותו לתיקיות וזה היה נורא נוח.. אז מה שאתה אומר במילים אחרות זה שהאופציה היחידה שלי זה נניח לתת 4 שמות של זמרים, והוא יחלק את זה שם לפי "אמן"? באסה.

יאיר B

New member
מה שהיה לך זה הנגן הראשון של סנדיסק -

שנקרא "סנדיסק דיגיטל". הוא היה הראשון והאחרון שלהם שתמך בתיקיות (עוד יש אלי את גרסת ה-256MB שלו...). כיום הנגנים לא תומכים יותר בתיקיות מלבד אלו של איאודיו וחלק מנגני המדבקה. צריך להתרגל לשיטת עבודה חדשה.

Shaycus

New member
אוקי..תודה

ממש חבל, אם הייתי יודע את זה לפני אני לא חושב שהייתי קונה את הנגן לא הגיוני שיש לי 400 שירים ובכדי למצוא שיר אני צריך להתחיל לזפזפ בין 400 שירים, וזה לא עם גלגלת נוחה.. זה סך הכל עם כפתור, סך הכל יש מצב ל400 לחיצות.. מאוד לא הגיוני שהנגן הראשון היה נורמלי והאחרים לא ככה

יאיר B

New member
זה לא 400 לחיצות אם תסדרי את השירים בצורה

הנכונה. אז תצורכי לבחור בין שמות האלבומים (30 מקסימום) ובתוך האלבום המסויים את השיר שאת רוצה לשמוע. כל הנגנים כיום עובדים בצורה הזאת, אפילו האיפוד המפורסם (ושם יש הרבה יותר מקום מל-400 שירים).

Shaycus

New member
לא הבנת נכון,

אני אסביר שוב הפעם, דרך אגב אני בן לא בת יש לי 400 שירים על הנגן ו200 אמנים, זאת אומרת שבמקסימום לכל זמר יש 2-3 שירים.. לא יותר מזה.. חלוקה לפי אמנים מורידה לי את כמות הלחיצות מ400 ל200, לא ל30.. זה המון לחיצות 200 תסכים איתי.. אם זאת הדרך היחידה שיש לסדר את הנגן לפי תיקיות, אז זה בהחלט מבאס..

tweeg

New member
אז"ש

אם יש לך 200 אומנים זה 100 לכל כיוון אם יש לך לפי שם של שיר זה 200 לכל כיוון אבל בגלל ההצלבה של מה שיותר קרוב זה יוצא פחות אם זה גם ג'אנר וגם שנה אז בחישוב כללי(שאני לא יודע כמובן לחשב,לכן אני משער) זה בערך 30-50 לדעתי ובכל מקרה אפשר "לסנג'ר" את האמפי ע"י מתן תגית משותפת לקבוצה שאת רוצה שתהייה תקייה וככה בעצמם ליצור "תקיות"(עריכת תגיות במאמרים) (מישהו רוצה להרים את הככפה לכתוב מאמר על זה?)

למעלה