קודם כל היי לכולם ! אני חדש בפורום ושמח לראות שיש עוד טרקים בעולם חוץ ממני ואפילו יותר טרקים ממני... דבר שני, יש למישהו מושג מתי ה DVD של נמסיס יוצא בארץ ? אני יועד שהוא יוצר בארה"ב ב 20 במאי... תודה !
ניסיתי להוריד לפני איזה חודשיים בקאזה וכל פעם ירד לי סרט מוזר של ערפדים עם אליסה מילאנו... :S חוץ מזה, גם אם אפשר להוריד, אני רוצה להוריד באיכות טובה, ואגב איך יש DVD RIPS אם לא יצא ה DVD אפילו ?
יש במירק ובאי מיול את הדי וי די האמיתי חפש עם השם DEiTY וזה האמיתי. לגבי השאלה השניה היא שדי וי די לא יצא לשוק אך הם כבר שיווקו את לחנויות מראש. כנראה חטפו להם מתישהו בתהליך הזה אחד מהעותקים.
שני דיסקים עם AC3 זה הכי טוב שיכול לצאת הורדתי את זה מממרק קובץ ריאשון 701MB והשני 699 קימים עוד שני קבצים יותר גדולים אני לא יודע אם זה זיוף אוו גירסה אחרת.
לא משנה לי אם זה נכשל בקופות, ולא אכפת לי שאפילו חלק מהטרקים אומרים שהוא גרוע... אני מחכה שה-DVD יצא בארץ ! שתבינו, אני אפילו לא יודע מה העלילה של הסרט ! חוץ ממשהו עם רומלנים ושוויל וטרוי מתחתנים... אני מחכה ל DVD !
לא משנה לי אם זה נכשל בקופות, ולא אכפת לי שאפילו חלק מהטרקים אומרים שהוא גרוע... אני מחכה שה-DVD יצא בארץ ! שתבינו, אני אפילו לא יודע מה העלילה של הסרט ! חוץ ממשהו עם רומלנים ושוויל וטרוי מתחתנים... אני מחכה ל DVD !