שאלה על ה DVD של נמסיס

HyperNovA

New member
שאלה על ה DVD של נמסיס

קודם כל היי לכולם ! אני חדש בפורום ושמח לראות שיש עוד טרקים בעולם חוץ ממני ואפילו יותר טרקים ממני... דבר שני, יש למישהו מושג מתי ה DVD של נמסיס יוצא בארץ ? אני יועד שהוא יוצר בארה"ב ב 20 במאי... תודה !

liran22

New member
אני לא יודע מתי הוא יצוא

אבל אפשר להוריד את הגריסה הRIP שני דיסקים AC3

HyperNovA

New member
מאיפה אפשר להוריד ?

ניסיתי להוריד לפני איזה חודשיים בקאזה וכל פעם ירד לי סרט מוזר של ערפדים עם אליסה מילאנו... :S חוץ מזה, גם אם אפשר להוריד, אני רוצה להוריד באיכות טובה, ואגב איך יש DVD RIPS אם לא יצא ה DVD אפילו ?

TOMPARIS

New member
יש באי מיול ומירק את האמיתי

יש במירק ובאי מיול את הדי וי די האמיתי חפש עם השם DEiTY וזה האמיתי. לגבי השאלה השניה היא שדי וי די לא יצא לשוק אך הם כבר שיווקו את לחנויות מראש. כנראה חטפו להם מתישהו בתהליך הזה אחד מהעותקים.

HyperNovA

New member
זה באיכות DVD ?

אני מתלבט האם להוריד את זה או לחכות שה DVD יצא בעשרים. אם האיכות ממש טובה אז אני אוריד, אז האיכות מאוד מאוד טובה ? בכל מקרה תודה אח שלי

liran22

New member
איכות טובה

שני דיסקים עם AC3 זה הכי טוב שיכול לצאת הורדתי את זה מממרק קובץ ריאשון 701MB והשני 699 קימים עוד שני קבצים יותר גדולים אני לא יודע אם זה זיוף אוו גירסה אחרת.

itstzar

New member
אה מוכן לצרף את הhash של הקובץ

בEMULE ככה שנוכל להוריד בדיוק את אותו הקובץ?

B a n j o

New member
לא כדאי

זה ריפ של גירסת הסקרינר של הDVD מה שאומר שהאיכות הרבה פחות טובה מהDVD המקורי, אני מעדיף לחכות שהסרט יגיע אלי מחו"ל עוד שבועיים וחצי מאשר להתפשר

P0P

New member
אתה בטוח ב-100 אחוז שזה סקרינר?

מאיפה אתה יודע? הנה תרגום בעברית מתאים 100 אחוז לסרט של Diety 2 חלקים:

HyperNovA

New member
אני מעדיף לחכות ל-DVD

לא משנה לי אם זה נכשל בקופות, ולא אכפת לי שאפילו חלק מהטרקים אומרים שהוא גרוע... אני מחכה שה-DVD יצא בארץ ! שתבינו, אני אפילו לא יודע מה העלילה של הסרט ! חוץ ממשהו עם רומלנים ושוויל וטרוי מתחתנים... אני מחכה ל DVD !

HyperNovA

New member
אני מעדיף לחכות ל-DVD

לא משנה לי אם זה נכשל בקופות, ולא אכפת לי שאפילו חלק מהטרקים אומרים שהוא גרוע... אני מחכה שה-DVD יצא בארץ ! שתבינו, אני אפילו לא יודע מה העלילה של הסרט ! חוץ ממשהו עם רומלנים ושוויל וטרוי מתחתנים... אני מחכה ל DVD !

P0P

New member
אני חושב שזה DVDRIP כי לא רשום

סקרינר בכלל, נכון שבדר"כ רושמים בשם של הסרט Screener ? בסרט הזה אין.

n i v1

New member
גשו להודעה שלי

הרי אפשר להוריד בימים הקרובים ממני...

למעלה