שאלה על ה"מקל"

מצב
הנושא נעול.

אמאלה2

New member
שאלה על ה"מקל" ../images/Emo5.gif

שאלה על ה"מקל"

כבר קרה לכן או שמעתן על מישהי שהשתינה על המקל, לא קרה כלום ובכ"ז היה הריון? -שאלה זו שהמכשפה נעלמה לה במהירות אחרי פחות מכמה שעות, מרוב התלהבות קנתה והשתינה על המקל וכאמור לא קרה כלום ועכשיו נמצאת במתח איום-

אני

שאלה על ה"מקל"

כבר קרה לכן או שמעתן על מישהי שהשתינה על המקל, לא קרה כלום ובכ"ז היה הריון? -שאלה זו שהמכשפה נעלמה לה במהירות אחרי פחות מכמה שעות, מרוב התלהבות קנתה והשתינה על המקל וכאמור לא קרה כלום ועכשיו נמצאת במתח איום-
אני
ביום של הבטא השתנתי על מקל ולא קרה כלום. אחרי בדיקת הדם כבר התחיל הדימום. בצהרים היתה תשובה - חיובי!

כן קרה שלי ... ואמתול ראיתי דופק...

שאלה על ה"מקל"

כן קרה שלי ... ואמתול ראיתי דופק...

ענבל 2

New member
קרה לי בהריון הראשון

שאלה על ה"מקל"

קרה לי בהריון הראשון
כשעוד פחדתי מבדיקות דם (הריון ספונטני) עשיתי בדיקת שתן במעבדה ויצא שלילי, אחרי שלא קיבלתי מחזור עוד שבועיים עשיתי בדיקת דם ויצא חיובי כמובן. בהצלחה

אמאלה2

New member
אתן ממש מעודדות!

קרה לי בהריון הראשון
כשעוד פחדתי מבדיקות דם (הריון ספונטני) עשיתי בדיקת שתן במעבדה ויצא שלילי, אחרי שלא קיבלתי מחזור עוד שבועיים עשיתי בדיקת דם ויצא חיובי כמובן. בהצלחה
אתן ממש מעודדות!
מנסה לחשוב כל הזמן מחשבות חיוביות. אני מתה מפחד, מקווה לחזור עם עידכונים חיוביים.

הוביטית

New member
זה קורה ../images/Emo70.gif

שאלה על ה"מקל"

זה קורה

נדמה לי שהרגישות של מקל פיםי זה מעל 50 יחידות בטא . אל תתפסי אותי במילה בכל מקרה עם רמות הבטא נמוכות קצת במיוחד שמדובר בסופו של דבר בהריון מאד צעיר אמן ואמן ! בהחלט יכול להיות שמקל פיםי לא רגיש מספיק. אז אנחנו מסכמות שמחר את חוזרת אלינו עם בשורות טובות?

anguly

New member
מחזיקה לך אצבעות!

שאלה על ה"מקל"

מחזיקה לך אצבעות!
את בטח יוצאת מדעתך....

anguly

New member
אני תמיד עושה

זהו שזו פעם ראשונה שאני בכלל מגיעה
לבטא. עד היום לא היה טעם.
אני תמיד עושה
גם אם אני כבר ממש ביום 2 - והשיטפון גדול בד"כ אני משלבת את זה עם בדיקת אולטרסאונד כדי שאני אוכל להתחיל משהו חדש במיידי....

אפרת12

New member
שמעתי - אפילו בהורים לתינוקות

שאלה על ה"מקל"

שמעתי - אפילו בהורים לתינוקות
יש כמה כאלו (אני מתכוונת - אלו שלא מחכות לבטא ביום ספציפי, אלא מגלות איחור) וחוץ מזה - אני אתמול השתנתי על מקל, ובהתחלה הפס היה צל, שהייתי צריכה לצאת החוצה לשמש כדי לחשוב שאולי יש סיכוי שאני לא מדמיינת. אם הייתי עושה אותו הדבר עם סיון, שהתחיל מ-25 - סביר להניח שגם את הצל הזה לא הייתי רואה

מצב
הנושא נעול.
למעלה