שאלה על הרכב ג'אז.

hudimarkus

New member
שאלה על הרכב ג'אז.

שלום לכולם, לא מזמן ראיתי ב-mezzo הרכב של שלושה אנשים (בס חשמלי, תופים וקלידים) הם מנגנים מן פאנק-גא'ז מאוד קצבי - בקיצור אהבתי מה ששמעתי, אבל הבעיה היא שאני לא מצליח להיזכר איך קוראים להם אני זוכר משהו עם woods בסוף השם.והסמל שלהם הוא כזה (מצורף) אודה לעזרתכם.

KirilSolo

New member
אני חושב...

...שאתה מיתכוון להרכב של WOOD, MEDESKI ועוד מישהו (שאני לא זוכר את שמו). הורדתי הופעה שלהם מהאינטרנט ביחד עם ג'ון סקופילד.

kislevorr

New member
אני לא מבין איך אתם מדברים על ההרכב

הזה ב"אני חושב", "אני לא יודע", "פעם ראיתי, אולי זה היה נחמד, לא זוכר", כשזה ההרכב המודרני הכי טוב שיש! כל כך מגניבים שזה לא יאומן! medeski, martin & wood והדיסק האחרון שלהם - uninvisible, שהוא משובח להפליא!

hudimarkus

New member
אני מסכים איתך במיליון אחוז

אבל תבין, ראיתי את זה ב MEZZO ב0200 בלילה והם נתנו ראיון ורק דוגמיות וקטעי קטעים כך שלא יכולתי להתרשם באופן מלא, לכן התנסחתי בסגנון "אהבתי את מה ששמעתי" ו"לא זוכר את שמם"... מצטער אם נעלבת. תודה לכולם!!!

kislevorr

New member
לא נעלבתי, זה בסדר, ואגב ההרכב...

אז יש את הקרוסיידרס, שיותר מפורסמים, וממש ממש טובים, בערך אותו סגנון, משמעותית פחות פסיכודלי, אבל מגניב ממש ממש. קוראים להם crusaders jazz crusaders אני לא בטוח מה השם העדכני יותר, אבל אני מניח שהקרוסיידרס זה השם החדש הם גם מגניבים אולטרה סופר, בסגנון הזה.

bralon1

Member
השם העדכני שלהם הוא jazz crusaders

והיתה הופעה שלהם משנת 2001 לפני שנה בערוץ מצו.

נאזם

New member
צודק לגבי מדסקי מרטין ווד

הרכב נפלא שראיתי בניו-יורק בקיץ האחרון . יש להם גם דיסק מומלץ עם ג'ון סקופילד מ-97 בשם a go go הרכב מצויין ! וכדאי לעקוב במצו ,יש שם הופעות ג'ז משובחות .

למעלה