שאלה על הראמונס.

One Echoe

New member
אוקיי אז ככה.

אני דוגל בארכיזם, זו להקה טובה, והיה מגניב אם גם הם היו. אני לא מבין ת'שאלות האלה.

exterior

New member
אם אתה מכיר תלהקה איך אתה לא יודע

שהם לא אנרכיסטיים? ואם אתה דוגל באנרכיזם (מה שזה לא אמור להיות) אז אתה שופט להקת פאנק על בסיס אם היא אנרכיסטית או לא, ואז מחליט אם היא טובה. מה לעזאזאל זאת אומרת "מגניב אם הם היו"? עכשיו זה לא מגניב לשמוע אותם כי הם לא מחאתיים מספיק?

רגיעון.

אממ זכותו לשפוט להקות לפי מה שהוא רוצה. הוא אמר שזו להקה טובה אבל שהוא לא יודע עליהם שום דבר מבחינה ביוגרפית, זה לא ממש בעייתי ואני לא רואה איפה הקונפליקט פה. הוא לא אמר שזה לא מגניב לשמוע אותם, הוא אמר שזה מגניב אם הם גם היו דוגלים באנרכיזם כמוהו אנרכיה זה חוסר שלטון, כל אחד עושה מה שבראש שלו. אנרכיסט הוא אדם שלא מכיר בשום סוג של שלטון וכפייה בחוקים ובעד שוויון לכולם והתאגדות חופשית (והאנרכיסטים בינכם יסלחו לי אם אני משמיטה משהו חשוב)

exterior

New member
אם מקשיבים לשירים (ובהנחה שמבינים

אנגלית- והוא מבין) אז ניתן לדעת מן הסתם אם הם אנרכיסטיים או לא... ולא ציינתי שאנלא יודעת מזה אנרכיזם (אבל ממש מודה לך על ההגדרה). חוץ מזה, תפסיקי לדחוף תאף ולהיות סניגורית של אנשים שלא צריכים סנגור... אולי את צריכה חיים מחוץ למחשב? חשבת על זה? את ממש פרנואידית, תמיד חושבת שמישהו מתקיף אותך או את אחרים- אולי את צריכה רגיעון. רגע, למעשה זה לא יועיל לך. תנסי ואליום אולי... אבל למעשה אם יש לך תסביך רדיפה אז רק תרופות אנטי-פסיכוטיות יוכלו להועיל לך.... בהצלחה.

One Echoe

New member
איש, תרגע...מה יש לך?

קראתי את המילים של השירים, רציתי לדעת אם האישיות של חברי הלהקה היא אנרכיסטית. ולכן גם שאלתי, איך זה מתבטא. כדי לדעת, אולי הם עשו כל מיני דברים בהופעות שקשורים לזה, אולי התבטאויות, וכו'.

One Echoe

New member
מה לעזאזל?

שים לב כמה מסקנות שגויות הסקת, בהודעה אחת, בגלל סיבות שלא ידועות לי: שאני מכיר את הראמונס.-כבר כתבתי שאני לא יודע כלום עליהם. שאני שופט להקות פאנק ע"י זה שאני אדע אם היא אנרכיסטית או לא-אין קשר, סתם רציתי לדעת. אני אשמע אותם, ולא ממש אכפת לי מה הם יהיו, חוץ מנאצים. מגניב אם הם היו אומר=שזה מגניב אם הם היו, זה הכל. קח רגיעון...

exterior

New member
אחלה, אבל אתה אמרת שזו "להקה

טובה". על כן, הנחתי שאתה מכיר תלהקה.....לא יודעת, אני אומרת על להקה שהיא טובה רק אם אני מכירה תשירים....אבל כל איש ודרכיו.

One Echoe

New member
מי אמר שאני לא מכיר ת'שירים?!

אני מכיר את השירים, אבל לא מכיר את הלהקה. כלומר=לא קראתי עליהם כלום=אני לא יודע אם הם אנרכיסטים.

One Echoe

New member
קראתי את השירים.

והם לא מביעים בשירים שום דיעה פוליטית או השקפת עולם. בטח שלא דיעה שנוגדת את האנרכיזם. הם להקת פאנק=נקודת זכות לזה שהם אנרכיסטים, אולי. אז שאלתי. את סתם נכנסת לדקויות.

exterior

New member
בכל מקרה, זו להקה מצוינת. ממליצה

בחום "להכיר לעומק"..... :)

UnderTown

New member
הראמונז

למרות שהראמונז באמת התחילו עם כל הסיגנון לבוש, אורח בחייך ואורך השירים, הם לא בדיוק פאנק.. המוזיקה שלהם לדעתי, זה רונקרול משובח שמגיע ישר מהנשמה, המוזיקה שלהם בהחלט לא אלימה כמו רוב הפאנק, יש להם שירים כיפיים ונוגעים.. שמע למשל את sheena is a punk rocker, תראה כמה נשמה יש בשיר הזה..

Francesco Totti

New member
הם האמא של הפאנק

פאנק זה בעצם רוקנ'רול קצת יותר מהיר ומכוסח. והתפרסמה בשרת העיוור ביקורת חדשה על על האוסף של הראמונס. מומלץ לקרוא.

למעלה