שאלה על הספר השביעי

נירנו

New member
שאלה על הספר השביעי

קראתי את הספר רק באנגלית .. ואני רוצה לדעת מה רשום בכרזה של החנות של האחים וייזלי תודה

InBaR 85

New member
חח זה הספר השישי../images/Emo6.gif

הכרזה הזאת? "למה לכם לחשוש מזה שאין לנקוב בשמו?" מהיום אתם צריכים לחשוש מזה שאין לי קקי עימו" העצירות הגדולה שסחפה את המדינה!" זה משהו כזה אני לא בדיוק זוכרת כי הספר לא אצלי..

oshriti123

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo26.gif../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif

"למה לכם לחשוש מפני זה שאין לנקוב בשמו? החשש האמיתי הוא מפני זה-שאין-לי-קקי-עימו - העצירות הקסומה שסוחפת את האומה!"

אני אסביר לך../images/Emo9.gif[או שזה מאוחר כבר.?]

כשהם הגיעו לסימטת דיאגון הם ראו שכול החניות מלאות ברכזות שצריך להיזהר מוולדי[זה שאין לנקוב בשמו
] והחאים וויזלי
החליטו לצחוק על זה ולשמח אנשים
והם עשו כרזה יענו לצחוק על זה: זה שאין לי קקי עימו.

oshriti123

New member
../images/Emo45.gifאבל הם לא סתם עשו כרזה..../images/Emo100.gif

כניראה יש להם מוצר שגורם לעצירות

דנקי

New member
2 דברים... ../images/Emo140.gif

1. אני קראתי בעברית... מישהו יכול לכתוב לי את זה באנגלית?? 2. לא כ"כ הבנתי מה זה היה הקטע הזה.. מי זה זה ש"אין לי קקי עימו"?? לא כ"כ הבנתי מה הקטע של הכרזה הזאת..

פלאפאל

New member
הקטע הוא

ש"זה שאין לי קקי עימו" זה כאילו דומה ל"זה שאין לנקוב בשמו". באנגלית זה יצא הרבה יותר טוב, כצפוי
ואז לא צריך לפחד מזה שאין לנקוב בשמו, צריך לפחד מזה שאין לי קקי עימו [כאילו, מזה שלא יוצא לך החרא]. אוי, איזה הסבר דיסלקטי!

sky44

New member
זה אולי יותר טוב באנגלית../images/Emo189.gif../images/Emo190.gif

אבל כשאני קראתי את השישי באנגלית תהיתי מה לעזאזל יש לה כבר לעשות עם זה, ככה שדווקא יצא לגילי די טוב, לפחות יחסית למה שציפיתי. (זה כל כך נורא להקליד רק עם שלוש אצבעות ביד שמאל! סגרתי על עצמי חלון והאצבע שלי לא זזה...
)

הממ...היא זזה...רק שזה כואב../images/Emo3.gif

בכל אופן אני אתפלל מחר בבוקר על האצבע שלך
. <כן, כן...>

למעלה