שאלה על הנקה ווסת...

טל9901

New member
שאלה על הנקה ווסת...

האם משהיא/(הוא?) יודעת אם הוסת יכול לפחית את כמות החלב?? אני מניקה 7.5 חוד´, אף פעם לא היה חסר לי חלב, פתאום ביום אחד אזל המלאי. אני לא יותר עיפה/רעבה/עצבנית וכד´. הושיעוני נא.

שקדון

New member
כל כמה שידוע לי, ומנסיון העבר לא

צריכה להיות השפעה של הוסת על כמות החלב. אמנם הפעם טרם קיבלתי את המחזור (איתי בן 9.5 חודשים) אבל עם ביתי הבכורה קיבלתי מחזור בגיל 9 חודשים שלא השפיע על ההנקה בחודשים שאחרי כן.

zimes

New member
לפעמים יש השפעה

בד"כ נגמרת הוסת - נגמר השינוי (עד החודש הבא)

יש בהחלט השפעה

בתקופת הוסת ישנו שינוי גם בכמות החלב וגם בטעמו. השינוי חולף כשנגמרת הוסת. אל תתייאשי!

אצלינו היתה השפעה על הטעם

ולא על הכמות, אבל זה תלוי במצב הורמונלי. אל יאוש, תוך יומיים זה עובר.

ענבל30

New member
אני מניחה שגם אצלי טעם החלב השתנה

כי רומי עשתה בפעם הראשונה שקיבלתי מחזור אחרי הלידה "שביתת הנקה" - היתה לוקחת שלוק ומסובבת את ראשה, בוכה, מתעצבנת, ומנסה שוב. זה עבר אחרי יומיים, וביומיים האלו נתתי לה תמ"ל ובמקביל שאבתי. לא הפתרון הכי מומלץ בעולם, וגם מתיש ומעצבן, אבל אני יכולה לספר בשמחה שזה לא חזר על עצמו, בפעמים הבאות שקיבלתי מחזור...

אצלי זה קצת הוריד את הכמות

לא משמעותית אבל הוריד וגם שינה את טעם החלב בחודשים הראשונים ככה שהייתי חייבת תמיד לשאוב סטוקים כמה ימים לפני שהווסת הגיעה. היום הילדה יונקת אפילו שיש לי וסת ואין עם זה בעיה. אם את מרגישה יבשה קצת תוסיפי עוד נוזלים ליומית שלך או שאת יכולה לקחת כדורי חילבה לימים האלה. בהצלחה.

למעלה