תשובות (ממי שניסה בעצמו)
מבחינת רוחב פס, בעונה שעברה הייתי עם אינטרנט של הכבלים של 1.5 מ' ועבד מצוין. השנה כבר השתדרגתי ל5 מגה, אז אני בטוח רגוע. לגבי צפייה ממקומות שונים, אין בעיה, כל זמן שאתה מחובר וצופה רק במחשב אחד ולא מחלק את הסיסמא לעוד אנשים שיצפו במקביל במחשב אחר. אתה מקבל יוזר ניים וסיסמא ויכול להכנס מכל מחשב עם אינטרנט מספיק מהיר מחוץ לגבולות ארה"ב. בעונה שעברה לא היה לי חיבור HD מהמחשב לטלויזיה, אבל בכל זאת, גם עם חיבור S-video ראיתי מצויין. השידור שלהם באיכות מעולה. האמת שמידי פעם הייתי עושה ניסויים ושם את אותו משחק במחשב ובטלויזיה, השידור של METV באיכות טובה הרבה פחות מאשר השידור שלהם (אבל קח בחשבון דיליי של חצי דקה בערך בשידור ברשת, מה שעלול לגרום לספויילרים מבאסים אם אתה רואה 2 משחקים במקביל, אחד במחשב ואחד בטלויזיה). השנה אני בודק איך לחבר את המחשב בHDMI, עוד עובד על זה. בגדול, אני יכול רק להמליץ על החבילה הזו (עונה מלאה). זה כיף לא נורמלי לא להיות תלוי בערוצים שמשדרים בארץ, לדעת שבכל שבוע תראה את הקבוצה האהובה עליך (במקרה שלי, אני לא בטוח כמה כיף זה יהיה לראות את דנבר של אורטון השנה) וגם לבחור איזה משחק שאתה רוצה בשעות האחרות. בונוס קטן נוסף הוא העובדה שמשחקי הלילה (שאמנם משודרים גם בארץ בESPN) משודרים שם עם הפרסומות המקוריות ולא עם הפרומואים של ESPN, זה נשמע מטופש,אבל זה בהחלט עוזר להשאר ער בשעות הקטנות הרבה יותר מאשר On this day.. וההיילייטס החוזרים על עצמם של ESPN ישראל... ובונוס נוסף,שאם הבנתי נכון, התווסף השנה - הNFL NETWORK - אם זה באמת שידור מלא של הערוץ 24 שעות ביממה, אז זה בכלל שיחוק. אני לא יודע כמה הוא עולה בארה"ב, אבל אם אנחנו מקבלים אותו כתוספת לחבילה, אז זה הופך אותה לעוד יותר משתלמת. בקיצור, אם האינטרנט שלך מספיק מהיר (ורוב החיבורים בימינו כבר מספיקים) והאפשרות צפייה שלך דרך המחשב נוחה מספיק, החבילה הזו היא החלום הרטוב של כל אוהד פוטבול.