שאלה על הליג פאס

nevorozi

New member
שאלה על הליג פאס

אני יודע שהיו הרבה נושאים על זה, אבל אני עושה מתכנן לעשות העונה ליג פאס פעם ראשונה. החבילה שאני רוצה זאת הגדולה מ-nfl.com שעולה 239$. ממה שהבנתי החבילה נותנת לי לראות את כל המשחקים בלייב, ואני גם מקבל VOD של משחקים שאני יכול לראות כשאני רוצה. הבנתי גם שיש משהו שקוראים לו nfl network. זה סוג של תוכנית NFL של nfl.com? תודה.

nevorozi

New member
אם מישהו יוכל להסביר בקצרה על הליג פאס

זה יהיה מצוין. תודה.

Yo-man

New member
כן, יש תוכניות פרשנות, אירוח וסיכום למשחקים

ובמנוי שאתה מדבר עליו אפשר לראות הכל אונליין או VOD NFL Networks הם בעצם אלה שמפעילים את ה"גיים פס" שאתה רוכש, וחוץ ממשחקים הם משדרים תוכניות מאוד מגוונות - על טהרת הפוטבול. הייתי עושה מנוי כזה ב-2 תנאים: 1. שהמחשב מחובר לי לטלוויזיה או שיש לי פינת מחשב סופר מדוגמת שאני יכול להעביר בה שעות של צפיה במשחקים 2. שיש לי את הכסף והזמן לראות כל מה שיש שם. כיום אני לא יכול לוותר על המנוי ל-YES (ממנו נהנים גם אשתי והילדים) אז זו הוצאה מופרזת, מה גם ש-5 משחקים בשבוע בהחלט מספיקים ללוח הזמנים העמוס גם ככה שלי למי שיש זמן, כסף ותנאי צפיה נוחים - זה חלום!

nevorozi

New member
לגבי החבילה שעוקבת אחרי קבוצה אחת

החבילה שעולה 209$, שעוקבת אחרי קבוצה אחת. אם אני מזמין אותה, גם בה אני אקבל את התוכניות של NFL נטוורקס ו-VOD של המשחקים של אותה קבוצה שבחרתי? או שזה רק נותן לי את האופציה לראות אונליין את המשחקים של הקבוצה שבחרתי? תודה.

laufgas

New member
בוא ננסה לעשות לך קצת סדר

NFL Network זה ערוץ אמריקאי של ליגת ה-NFL והוא משדר 24 שעות ביממה רק פוטבול. פשוט ערוץ פוטבול אמריקאי שניתן לצפות בו דרך המנוי. לגבי השאלה שלך - במידה ועשית מנוי לעקוב אחרי קבוצה אחת אתה תוכל לראות ב-VOD רק את המשחקים שלה. אני, אגב, עשיתי את המנוי ב-$239 גם שנה שעברה וגם השנה, ולדעתי זה אחלה אם יש לך את התנאים כמו שיורם אמר. מעבר לזה, אני לא יודע עד כמה זה יעניין אותך, אבל יש ב-VOD גם את כל העונה הקודמת.

sernapo1

New member
איזה רוחב פס צריך?

האם מועבר HD לארץ? איזה רוחב פס צריך כדי להנות המאיכות המקסימלית? ואיך זה הולך אם אני רוצה לראות פעם במקום אחד ופעם באחר? מה ההגבלות של הצפיה? כמובן ששאלות אלו הם יותר לאנשים שכבר ניסו את זה בעצמם... תודה

RoyBehar

New member
תשובות (ממי שניסה בעצמו)

מבחינת רוחב פס, בעונה שעברה הייתי עם אינטרנט של הכבלים של 1.5 מ' ועבד מצוין. השנה כבר השתדרגתי ל5 מגה, אז אני בטוח רגוע. לגבי צפייה ממקומות שונים, אין בעיה, כל זמן שאתה מחובר וצופה רק במחשב אחד ולא מחלק את הסיסמא לעוד אנשים שיצפו במקביל במחשב אחר. אתה מקבל יוזר ניים וסיסמא ויכול להכנס מכל מחשב עם אינטרנט מספיק מהיר מחוץ לגבולות ארה"ב. בעונה שעברה לא היה לי חיבור HD מהמחשב לטלויזיה, אבל בכל זאת, גם עם חיבור S-video ראיתי מצויין. השידור שלהם באיכות מעולה. האמת שמידי פעם הייתי עושה ניסויים ושם את אותו משחק במחשב ובטלויזיה, השידור של METV באיכות טובה הרבה פחות מאשר השידור שלהם (אבל קח בחשבון דיליי של חצי דקה בערך בשידור ברשת, מה שעלול לגרום לספויילרים מבאסים אם אתה רואה 2 משחקים במקביל, אחד במחשב ואחד בטלויזיה). השנה אני בודק איך לחבר את המחשב בHDMI, עוד עובד על זה. בגדול, אני יכול רק להמליץ על החבילה הזו (עונה מלאה). זה כיף לא נורמלי לא להיות תלוי בערוצים שמשדרים בארץ, לדעת שבכל שבוע תראה את הקבוצה האהובה עליך (במקרה שלי, אני לא בטוח כמה כיף זה יהיה לראות את דנבר של אורטון השנה) וגם לבחור איזה משחק שאתה רוצה בשעות האחרות. בונוס קטן נוסף הוא העובדה שמשחקי הלילה (שאמנם משודרים גם בארץ בESPN) משודרים שם עם הפרסומות המקוריות ולא עם הפרומואים של ESPN, זה נשמע מטופש,אבל זה בהחלט עוזר להשאר ער בשעות הקטנות הרבה יותר מאשר On this day.. וההיילייטס החוזרים על עצמם של ESPN ישראל... ובונוס נוסף,שאם הבנתי נכון, התווסף השנה - הNFL NETWORK - אם זה באמת שידור מלא של הערוץ 24 שעות ביממה, אז זה בכלל שיחוק. אני לא יודע כמה הוא עולה בארה"ב, אבל אם אנחנו מקבלים אותו כתוספת לחבילה, אז זה הופך אותה לעוד יותר משתלמת. בקיצור, אם האינטרנט שלך מספיק מהיר (ורוב החיבורים בימינו כבר מספיקים) והאפשרות צפייה שלך דרך המחשב נוחה מספיק, החבילה הזו היא החלום הרטוב של כל אוהד פוטבול.

RoyBehar

New member
והמלצה קטנה

מקווה שאני לא חופר יותר מידי, אני באמת בהתרגשות מהחדשות על הNFL נטוורק... בעונה שעברה, בגלל שלא הייתי בטוח עד כמה זה יעבוד, לקחתי חבילה של שבוע אחד בשביל לבדוק. ברגע שראיתי שהשידור מעולה, לקחתי את החבילה המלאה של כל העונה, ואחרי מייל אחד לתמיכה שלהם, גם קיבלתי זיכוי על השבוע שהזמנתי, על חשבון החבילה המלאה שגם ככה כללה אותו. שווה לנסות.

sernapo1

New member
תודה על התשובה

כתבת כל כך יפה שאני טיפה מצטער על מה שעשינו לכם במחזור האחרון של העונה הסדירה שנה שעברה. בכל מקרה גרמת לי לחשוב על זה מאוד ברצינות. תודה

nevorozi

New member
מצוין, תודה רבה

אני מתכוון לקנות את המנוי של ה-239$. יש לי כבל בין המחשב לטלויזיה ואת שאר התנאים, ככה שרק צריך לקוות שקאובויז יתנו עונה טובה והכל יהיה בסדר :)

laufgas

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif למרות שהשנה צריך להתפלל חזק

וכמה עדכונים על הדרך: עוד כמה שעות המשחק בין ניו אינגלנד לפילי פותח למעשה את שבועות הפוטבול החגיגיים שמצפים לנו!!!! ויש לי אינטרנט שוב אז אני חוזר לפעילות

roei90210

New member
אם אתה אוהד דאלאס, לא יודע כמה אתה צריך את זה

בשנה שעברה, את רוב המשחקים שלהם שידרו בטלויזיה בערוץ זה או אחר.. הנה, תראה מה מצפה לך ב-3 השבועות הראשונים: שבוע 1: שידור ב-FOX שבוע 2: שידור ב-ESPN בראשון בלילה שבוע 3: שידור ב-ESPN בשני בלילה בכל מקרה, אני איתך בתקווה לעונה טובה

למעלה