שאלה על הישרדות 5

מטר9

New member
שאלה על הישרדות 5

לפי מה שהבנתי, היה איזה תקרית בשבט הצעיר שבגללו החליטו להעיף את ג'ד, סטפני ורוב אחד אחד... מישהו יכול להסיבר לי על זה קצת?

אממ... זה היה ככה:

ג'ד וסטפני התנגדו לדעות השבט בכך ש6 חברי השבט טענו שהכי חשוב זה לבנות מחסה בעוד ג'ד וסטף חשבו שהכי טוב זה למצוא מזון ומים. העיפו אותם כי הם התנגדו לרוב.. אממ.. את רוב העיפו בלי קשר לזה..

מטר9

New member
אה זה הכל?

חשבתי שזה משהו קצת יותר רציני... חשבתי שגם רוב היה יחד איתם כי שלושתם הצביעו כל הזמן לשי אן, והשאר הצביעו לשלושתם... למה שי אן הייתה כל כך שנואה אז?

או קיי אז ככה:

ג'ד וסטף לא הצביעו נגד שי אן... זה היה רוב שכל הזמן הצביע נגדה.. ואח"כ היא לקחה יוזמה ושיכנע את הקבוצה להעיף אותו... השבט התייחס לשי אן גרוע(חוץ מג'ק..)ואין לי מושג למה.. אחרי שהם התחילו לחיות על אותו אי השבט השני הם חשבו שזה איחוד ושיאן עברה לשבט השני והשבט השני קיבל אותה בברכה אבל אחר כך הם גילו שהם עדיין שני שבטים , השבט של שיאן הפסיד והעיף אותה כי היא בגדה בהם.. זו הייתה הטעות שלה היא הבגדה בשבט יותר מדי מוקדם..

n l m

New member
ג'ד וסטפאני כן הצביעו נגדה

סתכל באתר וגם אני חשבתי שהם ורוב היו יחד מוזר אוליי התפתחה ביינייהם איזה ברית שלא הראו בתכנית

n l m

New member
ג'ד וסטפאני כן הצביעו נגדה

סתכל באתר וגם אני חשבתי שהם ורוב היו יחד מוזר אוליי התפתחה ביינייהם איזה ברית שלא הראו בתכנית

למעלה