שאלה על היכרות

Cinderella83

New member
שאלה על היכרות

טוב אז לאחר שכבר כתבתי כאן שאלה בנושא מסויים (ושוב תודה על התגובות) אז שאלה מתוך סקרנות, ואם צריך לענות בפרטי, אשמח שיענו לי בפרטי) אני מעוניינת להמשיך הלאה, ולהכיר בחור חדש, אבל בחור דתי. ובגלל שאני באה מעולם חילוני-מסורתי, אז לא בדיוק מסתדר לי להכיר לבד. איך אני עושה את זה? אפילו ברמה שכן, מוכנה לחזור בתשובה מלאה, ולעבור בתהליך ביחד, זה הרבה יותר קל, מאשר לעבור תהליך לבד.
בתור בחורה רוחנית, שאוהבת לשאול, בעלת ידע עצום, אבל זה אף פעם לא מספיק, כי אני תמיד שואלת וחוקרת.. הדבר האחרון שלמדתי בחיים, שתהליכים בחיים, קל יותר לעבור ביחד מאשר לבד.
אבל כאן אני שואלת, איך אני יכולה להכיר בחור מהעולם הזה?
תודה רבה לכל מי שעונה לי.

מיקי*

New member
בהצלחה רבה בתהליך ובחיפושים

את יכולה לנסות גם באתרי הכרויות.
שם יש יותר סיכוי למצא את מה שאת מחפשת.
בת כמה את?

Cinderella83

New member
תודה על התשובה

אני בת 30, והאמת חשבתי על אתרים, נראה אני אבדוק אותם.

the ror

New member
שלום...

אישית, כשהרגשתי שאני מוכן להכיר למטרת זוגיות וחתונה אז די טיפטפתי את זה לחברים ומשפחה שסמכתי עליהם...
להרחיב את מעגל המכרים שיודע שאת "מחפשת" גם יכול לעזור למרות שזה סביר להניח יגרום לך להצטרך לעשות יותר עבודת סינון...=)
וכמו שהרב מיקי אמר, להעיף מבט לפורומים ואתרי היכרויות גם יכול לעזור...

ולגבי מה שאמרת, שאת בתהליך מסויים, נראה לי חשוב שתבררי עם עצמך מה את מחפשת ומה הנקודת יעד שאת מכוונת אליה. כי למשל אם תכירי מישהו שמתאים לך כרגע ועם הזמן והתהליך שלך את תשתני והוא לא, זה יצור התנגשויות בציפיות של שניכם...
אני מתכוון שמישהו שכיף וקל לעבור איתו תהליך הוא לא בהכרח המישהו שאת מעוניינת להיות איתו בסוף התהליך(שלא לדבר על האפשרות שהוא ימשיך עם התהליך למקום אחר ממך)...

בכל מקרה, המון בהצלחה.=)

Cinderella83

New member
בהחלט יודעים

הסביבה, המשפחה, החברים, כולם יודעים עלי, וכמובן עוזרים לי בכל רגע ורגע. כולם מודעים לתהליך שלי. ואתה בהחלט צודק בעניין התהליך, ולאחר הרבה מחשבות, ולאחר שיצא לי להכיר מישהו חרדי, אני רוצה מישהו שכבר נמצא בעולם הזה ולא יעבור את התהליך איתי. הכוונה איתה שידע שאני עוברת את התהליך הזה ויקבל אותי כמו שאני, ויסכים להיות איתי בלי שום קשר למעמד, יחס וכדומה.

עוד כהן

New member
לדעתי-

במהלך התהליך של החזרה בתשובה, דברים שנראים לך כעת בצורה אחת יכולים להיראות לך אחרת.
לכן, גם אם תכירי בחור עכשיו יתכן ובמהלך התהליך תשתנה דעתך עליו בגלל שאז יעלו נקודות שבהן אינם תמימי דעים.
אני מכיר, באופן אישי, מישהי שנפרדה מהחבר, חזרה בתשובה ובמקביל גם הוא חזר בתשובה, ועכשיו היא אמרה לי שהיא לא חושבת אפילו לחזור אליו בגלל שבמהלך החזרה בתשובה, היא הבינה שהם בכלל לא מתאימים.

אני מציע שתתחילי את תהליך החזרה בתשובה, אולי תמצאי בדרך "שותפה לתהליך" וביחד תתמכו אחת בשניה, אולי לא.
לאחר שתתיישבי באמונתך, תוכלי למצוא ביתר קלות את החצי השני.

ראש יהודי

בע"ה

יש ארגון שנקרא "ראש יהודי", זה ארגון להפצת היהדות, ויש להם "מחלקה" להיכרויות לחוזרים בתשובה. אולי תנסי לפנות אליהם?

זה קישור לאתר שלהם, צרי איתם קשר, ותכתבי להם שזה בקשר להיכרויות לחוזרים בתשובה.
http://roshy.org/contact.asp

בהצלחה.

דפננה

New member
גם אני הכרתי את מי שהוא כיום

בעלי כשלא הייתי כל כך דתיה (אני באה מבית דתי אבל יצאתי בשאלה) ובעלי היה תמיד דוס ולאט לאט התחזקתי (כי הוא היה מאד חשוב לי)
והיום אני דוסית.
אז שיהיה בהצלחה.
תנסי כמו שאמרו מעלי באתרי היכרויות.

למעלה