שאלה על הורקרוקס

The T Shirt

New member
לא ידוע ../images/Emo133.gif

ידוע שארס של בסיליסק הרס את היומן, כך שזו אפשרות אחת, אבל היא לא הכי פרקטית בדרך כלל. הארי יצטרך למצוא שיטה בספר השביעי. (אי אפשר פשוט להשתמש ב-AK (אבדה קדברה, לא הרובה) ולסגור עניין?)

אבדה קדברה על חפץ? לא נראלי.

החפץ רק מאחכסן את החלקיק נשמה - הוא לא הופך לחלקיק הנשמה. לא נראלי שחפץ יכול למות ע"י אבדה קדברה!

mjlk

New member
אמממ תלוי

אם האסטרו-פיזיקה של החלקיקים במכניים שטמונים בתא האטומי ספגו את חלקיק הנשמה והמירו את ההרכב הכימי שלהם להרכב כימי חי אולי זה הגיוני ואפשרי.

mjlk

New member
התגובה השטחית שלך

מעידה על הפנמת בעיה רגשית-מוסרית, ייתכן שאתה רואה בעצמך הרבה דברים שאתה רואה בי ובכדי לא לחשוף את אלה שלך אתה מדגיש את שלי על-ידי העלבה והפגנת ביטחון עצמי. זה קשור הרבה לאינטומרוזוציס - או בשפה לא מקצועית - כאבי ראש. אני מציעה לך ללכת לטיפול ביקורת אצל יועצת בית-הספר, אין צורך לפחד משונות, או ממה שמכונה אצלכם, הנערים "חנוניות".

mjlk

New member
עצם ההכחשה

מעידה על האפשרות הפוטנציאלית שאתה מודע לכך שכזה אתה, אמנם אתה לא שלם עם זה וזה מה שגורם לך להכחיש ולהדגיש לקויות של אחרים שישמשו הסוואה ללקותך שלך!

mjlk

New member
שימוש מופרז בסימני פיסוק

האקדמיה ללשון העברית טענה שריבוי פעלים ו/או סימני פיסוק מעיד על ערועור נפשי. רווחים גדולים בין שורה לשורה חושפים בעיות נפשיות קשות. הסק מסקנות בעצמך.

Lord VoIdemort

New member
טוב מה נסגר

את לא יעל, תפנימי, רק לה מותר לעשות ניתוחי אישיות ופסיכולוגיה בגרוש.

The T Shirt

New member
אני לא סווט שירט..! אני טי שירט!

לפחות תדייק כשאתה קוטל אותי.

The T Shirt

New member
בדיחה פנימית...

אני תמיד אומר שאם משהו מרגיז אותך.. תעשה עליו AK וסגור עניין. ליתר דיוק אני אומר את זה באנגלית.. If it bothers you, just AK it. בדיחה שלי עם אחי.

למעלה