שאלה על הומאופתיה.

• פותח הנושא daido
  • פורסם בתאריך

daido

New member
שאלה על הומאופתיה. היי וערב טוב לד"ר יעל.... זו הפעם הראשונה שאני בפורום ואשמח לקבל עזרה, תודה לכולם. אני מחפש הומאופת או הומאופתית קלאסי. אני מחפש טיפול מעמיק, טוב ומהיר. שמעתי על אסף הרופא, אבל גם קראתי שמישהיא התאכזבה. אז מה באמת עדיף, הומאופתיה באסף הרופא או שעדיף מרפאה פרטית? אני שואל כי אני ממש לא מבין ומנסה למצוא דבר טוב שרק יועיל לי, אשמח לשמוע מכל מי שמוכן. תודה רבה לכולם. שבוע טוב ומבורך. דידו.../images/Emo141.gif

דידו יקר כתבת במשפט אחד 2 הפכים.. טיפול מעמיק וטוב אף פעם אינו מהיר... אני אינני הומאופטית ולכן יהיה לי קשה לענות לך ספציפית ( ורק לשם ההגינות , אני גם אינני ד"ר..)אולם מנקודת מבטה של מטפלת , אין זה משנה אם תגיע לאסף הרופא , למרפאה יוקרתית בשוויץ או לחירבה בעירה נידחת , מה שמשנה זה הרצון שלך והיכולת שלך בטיפול, מיקצועיותו ויכולת האבחנה של המטפל והאינטרקציה בינכם , אם 3 הדברים האלה מתקיימים ( וכפי שבודאי הבנת זה אינדוידואלי מאוד..) הטיפול הינה מעמיק וטוב , על מהיר אני לא חותמת.. מקוה שעניתי לך ערב טוב יעל

yoelnd

New member
הומאופטיה אם חפצך במטפל קלאסי (אגב, למה דווקא קלאסי כי שמעת? אז יש גם מודרני!) תוכל לפנות לאגודה ומשם לשלוף שמות מומלצים באיזור מגורך! ואגב, מסכים עם התשובה הנ"ל. בהצלחה!

למעלה