שאלה על ההור' -ספוילר

benwallace3

New member
שאלה על ההור' -ספוילר

אוקיי בספר השישי רואים שעל ההור' של הטבעט היה קסם הגנה חזק ושרף לדמבלדור את היד ורואים שגם להור' שהארי ודמבלדור הולכים לחפש הוא הגנות למה ליומן של טום אין שום הגנה והארי היה רק צריך לדרוק את היומן עם השן של הבסיליסק??

אם אני לא טועה..

אני לא בטוחה.. שאלה מעניינת שגם אני תהיתי לגביה אבל עצם העובדה שהיומן הכניס את ג'יני למין טראנס כזה (נאמר את זה ככה,), זה ההגנה.

israely3

New member
לא פלא שלא היו הגנות (ספוילר)

וולדמורט יצר את ההורקרוקס הזה כאשר היה בן 16 הוא היה אומנם חזק אבל לא עד כדי כך....חוץ מזה הוא כנראה תכנן שימצאו את היומן ושיפתחו אותו אז אם היה שומר עליו דרקון עם18 ראשים זה היה קצת קשה...

רגע...משהו שלא ברור

זה נכון שוולדמורט רצה שיפתחו את חדר הסודות דרך היומן. אז למה הוא כעס על לוציוס כ"כ? הרי לוציוס ניסה לגרום שחדר הסודות ייפתח, אבל הוא לא אשם שבסוף הארי הצליח לחסל את היומן. הרי סוף ,סוף גם וולדמורט נכשל בזה שניסה להרוג את הארי?

אבל ../images/Emo58.gif זאת ההוכחה

שהיו עוד הורקרוקסים, דמבלדור עצמו אמר את זה בספר ה-6

העלית נקודה מעניינת ../images/Emo58.gif

מי שהרג את מירטל המייללת זה לא וולדמורט, אלא הבסיליסק. וולדמורט רק שלט על הבסיליסק. אי לכך ההורקרוקס של היומן לא יכול היה להיווצר על ידי ההרג של מירטל המייללת, אלא וולדי היה צריך להרוג מישהו נוסף בעצמו. הרי סקרימגור אמר שזה שרוצה הורקרוקס צריך לרצוח בעצמו.

כמובן, יצאתי ../images/Emo163.gif

ככה זה כשמקשיבים לרדיו אחרי פיגוע (בתחנה מרכזית ישנה בת"א). מתבלבלים.

מממ...מעניין ../images/Emo58.gif

יכול להיות שהוא עשה רצח נוסף בנעוריו (חוץ מהמשפחה שלו) אבל לא נראה לי שדמבלדור לא ידע על זה או לא סיפר על זה להארי. הוא פקד על הבסילסיק "הרוג", אז אני חושבת שהוא כן נקרא רוצח.

למעלה