שאלה על ההופעה

שאלה על ההופעה

אולי היו אלו רק אוזני שלי (באמת יכול להיות), אבל האם גם אתם שמעתם באחד השירים קטע שהזמרת המלווה שרה ובו נאמר "The Germans kiild the Jews and than the Jews kiild the Arabs"?

TAZ!

New member
תחפשי את המילים...

של leaving beirut, זה היה בשיר הזה כמדומני.

השיר נקרא perfect scene

ושמעת נכון, אני חושב שרוג'ר קצת הגזים כאן.
הקהל מחא לו כפיים אחרי השיר הזה, ואני ציפתי שיצעקו לו מה שהם חושבים.

Perfect sense

New member
הבט בכינוי שלי בבקשה.

אני יודע בדיוק מה אני חושב על המשפט- שאנשים לא מבינים אותו נכון. אני אישית חושב שפיצחתי את המשמעות שרוג'ר נתן למשפט הזה, וזה לא עניין אנטישמי בכלל.

אני אמרתי את המשפט אנטישמי?

דרך אגב, הניק שלך רשום בשגיאות כתיב.
(אלא אם התכוונת ל"חוש מושלם" או שמא מין תרתי משמע לא מובן כזה?) בכל מקרה, אני יותר חושב שזה נובע מטיפשות קצת או יהירות מאשר אנטישמיות, רוג'ר ווטרס הוא לא אנטישמי ואני לא טענתי שהוא כזה. למען האמת אני גם מסכים עם הדעות שלו, אבל אני נגד הכללות באופן כללי. (
) סה"כ השיר הזה מחמם את האווירה, אני לא רק לא מרוצה מהמשפט "היהודים הרגו את הערבים" אלא גם מהמשפט "הגרמנים הרגו את היהודים". האיש לקח שתי פאקינג לאומים ופאקינג הדביק להם כינוי של רוצחים. זה מטורף. לא הייתי מצפה מזה לווטרס.

Perfect sense

New member
אה ועוד משהו

לא ציטטת את כל המשפט, דבר שגורם לאי הבנה. בסוף יש And the arabs killed the hostages.

floydian

New member
הסבר (לדעתי)

The german killed the jews and the jews killed the arabs and the arabs killed the hotages and this is the news. זה בסך הכל משפט!! נראה לי שכל מה שהוא מנסה להביע זה שישנו מעגל דמים שלא יפסק סתם כך ופשוט צריך להפסיק להרוג. אין כל טעם בהרג.

מישהו חשב אחרת?

אבל בשביל לתאר את מעגל הדמים הזה הוא מדביק כינוי של רוצחים ללא פחות משני לאומים... יש דרכים יותר יפות (ונכונות) לתאר את מעגל הדמים הזה.

א ב י ל ו

New member
אף אחד כאן לא בעד הרג

אבל המשפט שהוא אמר, "and the jews killed the arabs" הוא פשוט לא נכון (פרט למקרים ספציפיים כמובן). צה"ל והממשלה הישראלית לא תומכים בלהרוג ערבים (מה שבכלל לא נכון לגבי צבא ושלטון הרייך השלישי, ולכן ההשוואה פה היא ממש לא במקום) וגם לא עושים זאת בפועל, למרות שמובן שטעויות קורות. תשוו את זה לפעולות המחבלים המתאבדים בארץ. זה מה שמרגיז. אם אתה כבר מתערב בסכסוך שלא קשור אליך, ושמעולם לא חיית אותו על בשרך, אולי כדאי שקודם תחקור לעומק את הנושא. ד"א הייתה הופעה בת אלף זונות!

האזרחק

New member
"טעויות קורות"

על זה הוא מדבר. אתה קורא לזה "טעויות", הוא קורא לזה "רצח". אאם תפתח ספרי היסטוריה ברמה קצת יותר גבוה מרמת הבגרות בארץ (שהיא בגובה של החומוס בנווה שלום נכון לאתמול) תראה שגם מלחמת העולם השניה ומה שהתרחש במהלכה זו בסה"כ טעות.

למעלה