יש סרגל כלים לזה אך איני מוצאת אותו בוורד 97 אז הדרך שאפשר היא: לכתוב באנגלית את האות או (O) קטנה. לסמן אותה. להכנס לתפריט עיצוב-גופן שם בפנים לעשות וי על כתב עילי זה אופציה שנמצאת למטה ברשימה ולצאת באישור. ה-O הקטן יעלה למעלה ויראה כמו סימן של מעלות. בהצלחה
את לוחצת על עיצוב ואחר כך על תבליטים ומיספור שמה סמן על אחד מהם ואז לוחצת תבליט נפתח לך חלון שאומר גופן / תבליט לוחצת על תבליט ואז יצא לך רשימה של תבליטים ( כולל שפות רומאיות וכו ) תבחרי את מה שאת צריכה תקישי אישור ובבקשה
לי יש אופיס 2000, אולי זה שונה מגירסה לגירסה. חוץ מזה, יש לזה נטי לבלבל. כי אם אני עושה סימן של מעלות בפאורפוינט ואז מעבירה את התמונה לוורד, המעלות הופכות לסימן חילוק כמו שלך. ההצעה שלי היא או לשמור על הדרך הארוכה, ז"א הוסף, סימן ואז לחפש את המעלות. אחרי שמצאת את הסימן של מעלות, תראי למטה כתוב קיצור דרך או משהו כזה. אצלי רשום ALT+0186 אבל אולי אצלך רשום אחרת.
כשאתן בכתיבה באנגלית אז Ail+0186 נותן את הסימן => º הסימן של מעלות בכתיבה בעברית אז Ail+0186 נותן את הסימן => ÷ שיצא לכן בטעות. תשנו את השפה לאנגלית (alt+shift) ותראו שזה עובד. בהצלחה!
אני מקלידה בעיברית רק פה בפורום (בגלל זה יש לי ץ במקום נקודה לא מעט פעמים
). אני זוכרת בע"פ רק את ALT+0177 שנותן סימן של פלוס מינוס אבל יש עוד המון קיצורים. בכדי לכתוב אותיות לטיניות (אלפא, בטא וכו´) כותבים את האותיות באנגלית (ABC) ואז בוחרים פונט SYMBOL. זה במקום לחפש אותם בהכנס סימן.
כשאת נכנסת לתפריט הוספה=>סימן כל סימן שתקישי עליו עם העכבר(קליק שמאלי) יופיע בחלון למטה מצד שמאל מהו המקש קיצור שהוקצה לו. אם לא הוקצה לו את יכולה להקצות - יש לחצן "מקשי קיצור" ואת יכולה להחליט מה יהיה הקיצור של אותו סימן. אני מצרפת תמונה להמחשה