הי , ושני דברים חשובים
----------------------------------------------- 1 ) בענין התרופה- אני אגלה לך סוד, כאשר מפסיקים תרופה מוצלחת, יש סיכון שתחזור אליה, היא לא תצליח באותה הצלחה. אני לא ידעתי את זה פעם. קראתי ולמדתי. ורופא שידו קלה, פושע. ------------------------------------------ 2) ברור שמבריאים מהתרופות באפילפסיה- אדם שלוקח שנתים תרופה ואין לא יותר ממצאים אפילפטים, יש לו 60% להבריא. ----------------------------------------------- יש לי כולסטרול גבוה , אז מה , אני אמשיך לאכול 300 גרם גבינה צהובה כל יום?- לא. זהו , אני ניזהר. הזהירות הזו מאריכה ותשפר את חיי. לצערי הרופא שלי לא גילה אצלי אלרגיה פשוטה. רק לאחר שאני הבנתי, הוא הבין. דרך אגב , אין לי את האלרגיה היום. את הבת שלי כול הסיפור לא מענין. היא לא מתענינת מה כתוב כאן. ניראה לך שיש לה סיבה לדאגה? בקשר לשמירות ועוד, את העצות המוצלחות האלה אני ממש לא קונה. יש הבדל גדול בין מה שאדם בוחר לעשות למה שבוחרים עבורו לעשות. האחריות של המצב השני מאוד גדולה. אני, בגיל שהייתי חיל היה לי פסיק מהידע והניסיון שיש לי היום. ואם הייתי צריך לטפל בעצמי, הייתי עושה את זה בצורה רשלנית ומאוד לא חכמה. וכן השתפרתי בהמשך. ובסוד, רבים בגיל ההוא כאלה.