שאלה על הבנות שלי

שאלה על הבנות שלי

שאלתי אתמול ונראה לי שההודעה שלי נעלמה הבנות שלי: 22 תאריך לידה: 6.12.1996 שעה 9:00 בבוקר 4115 תאריך לידה 31.12.1999 שעה 11:40 בבוקר שם משפחה: 318612 תודה

עינת

New member
אם הבנות בוקר טוב../images/Emo39.gif

שמה של בתך הבכורה מספר לי על כך שהיא אינה חזקה במיוחד מבחינה פיזית ויתכן אפילו שהיא נוטה לתפוס כל מחלה שעוברת בדרך.חסר לה בשם את אותו מרכיב שמספק את הכח הפיזי וכושר הסיבולת. הקטנה ניחנה ביכולת הגיון מופלאה ויחד עם זאת ברגישות.
שפע ו
עינת

עינת תודה ועוד משהו

ביתי הבכורה ילדה מאוד בריאה וחזקה אשים הרואים אותה בחברת הילדים ללא נוכחות שלי מספרים לי שהיא מאוד בולט ומשתמשים בביטוי "מנהיגה" היא בת 5 ועד היום נשארה בבית בגלל מחלה אולי 10 ימים לא ברצף במשך כל השנים אכן היא נולדה בשבוע מוקד לאחר שבועיים צירים (שבוע 32) והיתה כחודש בפגיה היא יצאה לפני הזמן מהבטן ורצה החוצה ולכן שמה בר האם אפשר לקבל עוד פרטים על הקטנה כי אליה מעט יותר קשה לי להגיע דרך אגב שמי הוא 283 ילידת 5.4.63 ושוב תודה

עינת

New member
אם הבנות../images/Emo140.gif

לגבי הבכורה אני שמחה לשמוע שכך,לא נכנסתי לפרטים כפי שידוע לך וגם לא לבדיקה מעמיקה,אלה רק התאמת השם לתאריך הלידה. אל הקטנה קשה לך להגיע כנראה בגלל עקשנותה,דרכה היא הדרך שלה ולא ניתן לכפות עליה דרכים שונות.נסי ללכת איתה בדרכה שלה,לפרגן לה וכשאת מנסה להשיג משהו ממנה,פני אליה כאל שווה,כבדי את דעתה.
שפע ו
עינת

למעלה