שאלה על דק

שאלה על דק

מה אתם אומרים על דק שבנוי בעיקרו ממפלצות להגנה ומפלצות אפקט שתוקפות ישירות נק' חיים קלפי חיזוק ומלכודת להגנה על המפלצות שתוקפות ישירות? אסטרטגיה טובה לחיסול ישיר בלי צורך לדאוג שלמתחרה יש משהו חזק בשרוול או סיכון להפסד מהיר?

מתן6969

New member
יש כזה דק אם אני לא טועה ושמו זה

ברנר. ולא צריך מפלצות הגנה כאילו בטכלס למה?! השתמשו בו פעם הוא ממש ממש לא כפי (לי לפחות ) ובמיוחד לא כפי למישמשחק נגדו תנסה ותראה (במחשב)

impale

New member
תגובה:

יש מגוון דקים ביוגיהו המבוססים על התגוננות.. בעזרת קלפים מתמשכים שמגנים עליהם מקרב הדקים האלו מסתתרים ומנסים לנצח בצורות שונות כמו הרכבת "אקסודיה" שירית נקודות החיים של היריב בצורה של "ברן" או תקיפה של מפלצות שתוקפות ישירות + קלף כמו רובין גובלין (שכל פעם שהיריב חוטף נזק הוא מאבד קלף מהיד~~) בתכלס הכל טוב ויפה בתאוריה..... אבל הקלפים ההגנתיים היעילים מוגבלים ל1... הדקים ההגנתיים די חסרי כוח בבאן הזה......

האמת

אני חשבתי על שילוב של גרביטי בינד עם מפלצות התקפה ישירה עם אפקט כמו כזו שעל כל התקפה מתחזקת בעוד X נק'

impale

New member
הבעיה

היא שגרוויטי מוגבל לעותק 1 גם המגן השני, לבל לימיט אריאה בי מוגבל ל1... וצריך לקחת בחשבון שליריב יש משמידי מפלצת... הוא תמיד יוכל לנצל אותם ^^"

בסדר יש עוד המון אופציות

אני מדבר על כיון כללי לא על זוג קלפים בודדים שעליהם כל הדק בנוי יש גם המון מפלצות שלא ניתן להשמיד בקרב ואפשר לחזק אותן וכו' וכו'

impale

New member
האמממ

אתה מוזמן לתכנן דק כזה... יכול להיות שיש בו משהו.. אבל אישית זה נראה לי חסרוני מדי

יש לי כזה

יש לי כמה דקים שונים ובניתי אחד לא מזמן שמבוסס על זה טרם בדקתי אותו לעומק:)

tormentor2

New member
הדק הכי טוב לדעתי...

הכי טוב זה דק מאוזן. 10 קלפי מלכודת. 10 קלפי קסם. 30 קלפי מפלצת. = 50 קלפים מאוזנים! אבל זה רק איזון חיצוני, יש גם איזון פנימי: מלכודת- 5 קלפים שמחסלים מפלצות ומבטלים של קסם ומלכודת.(2 מבטלים, 3 מחסלים). 5 מלכודות לבחירה אישית שלכם. קסם- 5 קלפים שמחסלים מפלצות ומבטלים של קסם ומלכודת.(3 מבטלים, 2 מחסלים). 5 קלפי קסם לבחירה אישית שלכם. מפלצות- 10 מפלצות הגנתיים ( כמו שמור האבן, אלפית מיסטית- להגנה). חייבים להיות רמה 4 ומטה! 5 מפלצות חזקות שצריכות הקרבה לזימונם. 10 מפלצות אפקט, 7 רמה 4 ומטה ו- 3 מפלצות הקרבה! 5 מפלצות שלכם, כל סוג, לפי העדפתכם!

impale

New member
~~

זה לא דק שיעבוד... היום כשיש קלפים כמו כארד טרופר.. קשה לדבר על איזון.. ולמה רק 3 משמידי מפלצות? זה ממש ממש לא הרבה ~~" מבטלים כמעט ואין היום.... כי הם דורשים לרוב מחיר שלא שווה את זה....

tormentor2

New member
-.-

יש לי חפיסת איזון, והיא מושלמת! ניצחתי בה 25 פעמים והפסדתי רק 3. (אל תאמין אם אתה לא רוצה!) תמיד יוצא לי הקלף שאני צריך, בזמן הנכון ובמקום הנכון!

impale

New member
אז?

לפני שהגעתי לטורנירים הייתי יכול להגיע למצב של 100 נצחונות ואולי הפסד אחד... גם לי היה אז דק של 50+ קלפים חשבתי שמפלצות 1800 התקפה או 1900 התקפה 4 כוכבים ללא אפקט זה קלפים מעולים XD אבל בטורניר קרעו לי תצורה...... אם אתה רוצה לבדוק תדק שלך... יש תוכנה בשם אפרנטיס.. היא תאפשר לך לשחק מול אנשים מהרשת רק מה... לתוכנה אין גרפיקה או משהו.. זה לא משחק => זאת תוכנה מבחינת התוכנה אתה יכול לתקוף בעזרת קסם לזזמן מפלצת 8 כוכבים בלי הקרבה לתקוף 100 פעם בתור התוכנה לא שומרת על החוקים של המשחק... אבל אם 2 השחקנים מגירים את החוקים... אז אין בעיה.. ככה אנשים יכולים לבדוק תדקים שלהם עוד לפני שהם בונים אותם.. אם אתה רוצה אני אוכל לשחק מולך שם בעזרת דק הדארק שלי.. ההתקפה הממוצעת בו היא בסביבות ה 1250 XD..... אבל כמות המשמידים שם גבוהה מאוד (כי גם המפלצות שלי משמידות ~~) הא וזה בתנאי שאתה משחק לפי הבאן ליסט.. אם לא אני יכול פשוט לבנות כאוס ~~

tormentor2

New member
אין לי לכתוב כותרת :)

"חשבתי שמפלצות 1800 התקפה או 1900 התקפה 4 כוכבים ללא אפקט זה קלפים מעולים XD אבל בטורניר קרעו לי תצורה......" ---> באמת? אני חשבתי את זה שבוע ואז פתחתי ת'עיניים! "לפני שהגעתי לטורנירים הייתי יכול להגיע למצב של 100 נצחונות ואולי הפסד אחד...גם לי היה אז דק של 50+ קלפים" ---> החפיסה הזאת חדשה, בחפיסה הקודמת לא כך כך ספרתי אז אני לא יכול להגיד! לפי מה שאני זוכרר הפסדתי פעמים ספורות בלבד! "הא וזה בתנאי שאתה משחק לפי הבאן ליסט...אם לא אני יכול פשוט לבנות כאוס" ---> צר לי לאכזב אבל אין לי מושג מה זה באן ליסט, אני משחק לפי הקרבות, כמו בתורניר של קיבה. אהה ומה זה כאוס?

impale

New member
גם לי אין ממש כותרת.

הרעיון הוא שלבנות על התקפה היום זה לא עקרוני... גם מפלצות הקרבה של 2500 התקפה או 300.. זה פשוט לא יעיל ברוב המקרים... עדיף מפלצות יותר חלשות בעלי אפקטים ששווים אותם... זה למשל למה המפלצות הכי חזקות שלי הן 2400 התקפה (גינזו וזאבורג דה טנדר מונרך) במקום מפלצות 2000 הגנה אתה יכול לשים מפלצות שלא ניתן להרוס בקרב... הן יותר עמידות לגבי רשימת האסורים.. עדכנתי אותה.. וכאוס? כאוס זה דק מגעיל ועצבני... לפני שהבאן התחיל כאוס שלט.. כאוס פשוט היה הדק היחיד שבאמת שוחק בטורנירים... פשוט כי הוא היה חזק בצורה עקרונית יותר משאר הדקים.. ואגב,סליחה אם נראה כאילו אני תוקפני או משהו,ממש לא.. אין לי טעם לנסות ולריב על דברים שכאלו =)

tormentor2

New member
שוב אין מה לכתוב כאן...

לא נראת תוקפני! את הבאן ליסט הכרתי, אבל שכחתי ממנו משום מה... חפיסת כאוס היא לא חוקית בימינו?! "במקום מפלצות 2000 הגנה אתה יכול לשים מפלצות שלא ניתן להרוס בקרב... הן יותר עמידות" ---> זה נכון!!! לא חשבתי על זה!!!!!!!!!!

impale

New member
הכאוס לאח וקית

שים לב... בנושא שפתחת על רשימת הקלפים האסורים... נתתי לך את הרשימה החדשה... ושלושת הכאוסים בבאן. (אמפרור לאסטר וסורסרר)

למעלה