שאלה על דיסקים..

britpop guy

New member
שאלה על דיסקים..

שלום שלום, צרבתי לי שירים על דיסק של סילבר ליין, 870 מגה, 100 דקות.. והוא לא נקרא בCDJ 100 שלי, לפחות באחד מהם. רוב מערכות הסטראו קוראות את הדיסקים האלה אבל לחלק לוקח הרבה זמן להגיב אם בכלל. * האם ידוע שהדיסקים האלה בעייתיים ועדיף לא להתעסק איתם? * ועוד שאלה, **איפה באינטרנט יש מדריכים ומידע לדיג'אים מתחילים? ** כי אני אחד כזה.. (פרנצ'-האוס, אלקטרו , ניו רייב ואיטלו דיסקו .. למתעניינים) תום :)

system 2004

New member
ככה

מדריכים אתה יכול לחפש בגוגל ולגבי הדיסקים סילבר ליין באופן כללי הם דיסקים מעולים אני מתכוון לסוגים של CDR 700MB ול- DVDR 4.7 לגבי מה שאתה רשמת אני לא ממש מכיר את זה אבל אני יודע שזה קיים זה שהקומפפקט שלך לא קורא את הדיסק זה נפוץ בגלל שרוב המכשירים לתקליטים מותאים לקרוא קבצים ונפחים שונים והפורמט של 870 מגה לא ממש נפוץ לכן יש קומפקטים שיקראו ויש כאלה שלא

תמיד מומלץ להשתמש בדיסקים רגילים

הגדולים יותר לא נקראים ע"י כל הנגנים הרגילים של 74-80 דקות או 650-700 מגה עובדים בקלות ולא עושים בעיות מה ועוד שהדיסקים הגדולים יותר יקרים משמעותית ונותנים רק מעט יותר נפח בגדול כדאי להשתמש רק ברגילים

djgabi

New member
חשוב לציין...

סילבר ליין זאת חברה שנכנסת לקטגוריית הדיסקים הכי זולים שקיימים בשוק. וזאת אחת הסיבות שהמכשיר היוקרתי שלך לא קורא אותם (למרות שהוא אמור) לך על דיסקים יותר טובים ויותר יקרים.

דור דקל

New member
גם למהירות הצריבה יש משמעות

מומלץ לצרוב על מהירות נמוכה ככל האפשר

למעלה