שאלה על דגם IPAQ 1930

kallli

New member
שאלה על דגם IPAQ 1930

האם מישהו שיש לו את הדגם IPAQ 1930 (64 מגה) של חברת HP יכול לכתוב חוות דעת על התמיכה שלו בעברית בעריכה בוורד בעברית? האם למישהו יש את המחשב הזה והאם ניסה לערוך בעברית מסמכים בוורד?? אם כן, האם זה הולך בקלות והאם הפונקציה הזו שווה? כמו כן , האם ניתן לכתוב בעיפרון כמו שכותבים על דף? כלומר ממש לרשום בעברית והוא מתרגם לאותיות מקלדת במחשב ואם כן, איך הפונקציה הזו עובדת? טוב? לא טוב? מישהו ניסה? תודה.

gabimaor

New member
יש גרפיטי לעברית של

pdac אבל במקרה הטוב הייתי מתאר אותה כסבירה. ממש לא להיט.אם רוצים להקליד הרבה כדאי לדאוג למקלדת חיצונית ואז יש בעיה עם דרייבר שיתמוך בעברית.בכלל,כמה חרא אנחנו אוכלים בגלל העברית במחשבים...

kallli

New member
סבירה יחסית למה?

האם יש מחשב כף יד אחר או תוכנה אחרת שתומכים בוורד עריכה בעברית יותר טוב מהנ"ל או שזה הכי טוב שיש כרגע בשוק? אני מעוניינת לקנות מחשב כף יד שתומך בעברית וורד בעריכה ובצפיה. העריכה ברמה של הכנסת מס' נתונים קטן(טקסט) לתוך טבלאות בוורד וכתיבה של טקסט מידי פעם למסמכים שונים אבל לא מסמכים ארוכים אלא כמה מילים בכל פעם. וכל זה כמובן שיהיה בסינכרוניזציה למחשב הגדול.זאת בנוסף לסינכרוניזציה של אאוט לוק אקספרס. האם ה IPAQ 1930 עם הגרפיטי אמורים לספק את מה שכתבתי והאם יש מכשיר יותר זול ממנו שמספק את זה בצורה סבירה עם הגרפיטי- כלומר גם צפיה וגם עריכה בוורד בעברית?

AYELET1

New member
ישנם מכשירים התומכים בכך

מכשירי פאלם ישנים
כלומר דגמים הנחשבים למיושנים כולל תכנה מתאימה (וגם היא בגירסה די ישנה) אמממה? יש להם גראפיטי בעברית שהוא הנורמלי והסביר ביותר כיום... למכשירי הפאלם ניתן למצוא תוכנה המסוגלת לייצר גראפיטי "תוצרת בית" (למכשירים החדישים, בהם יש צורך בזה) ואני תוהה באמת ובתמים - אין דבר דומה ל-PPC? מין UTILITY כזה? שווה לחפש

למעלה