שאלה על ג'נסיס.

שאלה על ג'נסיס.

לפרויקט שאני מכין אני צריך בבקשה רשימה של: 3 שירים הכי פופולרים שלהם בראשות גבריאל + 3 שירים הכי פופולרים שלהם בראשות קולינס או הכי טובים לטעמכם. תודה...

B a z a

New member
אני יכול לעזור בחלק של גבריאל

בשבילי השירים הכי טובים הם: The Knife (Trespass) 1970 The Musical Box (Nursery Cryme) 1971 Supper's Ready (Foxtrot) 1972 Dancing With The Moonlit Knight, Firth Of Fifth, The Cinema Show (SEBTP) 1973 הכי פופולריים על פי last.fm: בתקופה של קולינס: 1 I Can't Dance 4682 2 Land of Confusion 4192 3 Jesus He Knows Me 3935 שלושת השירים האלה הם מהתקופה הפופית הטהורה של ג'נסיס בתקופה של גבריאל: 9 I Know What I Like (In Your Wardrobe) 2493 11 Firth of Fifth 2239 14 The Lamb Lies Down on Broadway 1884 השירים האחרים שציינתי נמצאים במרחק לא גדול משלושת אלה.

RamiSun

New member
נזכרתי

שיר שאהבתי מהתקופה הפופית של קולינס Domino

עמית ע

New member
הכי פופולריים, לדעתי

גבריאל: Suppers Ready Dancing with the Moonlit Knight Firth of Fifth קולינס: Mama That's All Invisible Touch

לא יודע מה זה הכי פופולריים...

אבל הכי טובים לדעתי עם גבריאל: SUPPERS READY THE CINEMA SHOW IN THE CAGE בלי גבריאל: ONE FOR TEH VINE DANCE ON A VOLCANO BLOOD ON THE ROOFTPS ומהתקופה הפופית: HOME BY THE SEA+SECOND HOME BY THE SEA

למעלה