שאלה על גלולות

• פותח הנושא Tolch
  • פורסם בתאריך

Tolch

New member
שאלה על גלולות

אני וחבר שלי ביחד 8 חודשים (מחרתיים!!!) ועדיין לא שכבנו היום הייתי אצל רופאת נשים לבקש מרשם לגלולות ושאלתי אותה אם זה רלוונטי לקחת גלולות למרות שאני רואה אותו פעם בשבוע -שבועיים (במקרה הטוב...) היא אמרה שלא כדאי לי בכלל. אבל אני יודעת שיש כאן בנות שלוקחות גלולות ונראה לי שגם אני רוצה לקחת גלולות אבל... מה שהיא אמרה קצת נכון, וזה מערער אותי. זה תכלס להכניס לגוף הורמונים שהגוף לא באמת צריך אותם. בשביל פעם בשבועיים? מה לעשות? לקחת או לא? קצת מגעיל אותי להשתמש בקונדום ונראה לי זה יותר בטוח ויותר נוח גלולות. מה כדאי לי?

את האמת שאני באותה דילמה ,אבל אני כבר חודש על

גלולות , אני והחבר כבר שנה ו4 ועדין לא ... זה סוג של מתוכנן לשבוע הקרוב ואני לחוצה !!!

j u l i a 1 3

New member
לדעתי אין סיבה שלא...

אני כבר שנה בערך על גלולות ולדעתי עדיף לקחת ולהיות בטוחה פעם בשבוע-שבועיים מאשר לדאוג כל פעם לקונדום או חס וחלילה לעשות שטויות בלי... תאכלס גם קונדום מוריד מההנאה של שניכם... גלולות בימינו הן הרבה פחות מפוצצות בהורמונים יחסית לגלולות הישנות שהיו פעם, בגלל זה גם כמעט לא תראי בנות שמשמינות מאוד בעקבות לקיחת גלולות, מה שפעם היה תופעה נפוצה והיום זה די מיתוס... (כמובן שכל אחת מגיבה אחרת לגלולות וזה כן יכול לקרות אבל די נדיר..) רמת ההורמונים היא מתונה זה לא איזה פוסטינור... בכל מקרה גלולות זה גם טוב לסידור מחזור אם יש לך בעיה עם זה (לי הייתה קצת לפניי שהתחלתי לקחת), חלקן גם עוזרות קצת נגד חצ'קונים, מקצרות את המחזור ומעבירות אותו בסבבה בלי יותר מדי כאבים מיותרים ויותר מכל עוזרות מאוד לשקט הנפשי שלך חח בקיצור בתור אחת שלוקחת גלולות כבר הרבה זמן אני לא מרגישה שום השפעה שלילית על הגוף שלי ואף פעם הן לא עשו לי בעיות אז נראה לי שבשביל שתיהי בטוחה תמיד ולא תלויה בקונדומים, זה לא יכול להזיק.

XxMidnightxX

New member
אני מסיכמה איתך..

בנוסף אני מכירה כמה בנות שין להן חבר והן לא שוכבות עם אף אחד והן לוקחות גלולות כדי לסדר את המחזור ושלא יכאב...

busted3

New member
../images/Emo45.gif

מדגישה את זה שעם קונדום זה בכלל לא כיף. לפני שהתחלתי את הגלולות, היה לנו חודש אחד עם קונדום ופשוט לא נהנתי מזה, בטח שלא גמרתי מזה. ברגע שעוברים לגלולות כל האקט נהיה כיף יותר, בטוח יותר, וככה גם מהנה יותר. החיסרון היחיד זה שאת מתלכלכת... בקיצור, מומלץ.

GrowingMadness

New member
היה לי אותו סיפור.

חודש אחד עם קונדומים וכבר התייאשנו. זה היה על הפנים. ובשביל ה"לכלוך", המציאו את המגבת-ליד-המיטה. או אצלנו נייר-טואלט-ליד-המיטה-או-ישר-למקלחת.

xenadream

New member
היי:)

אני לוקחת גלולות כבר כ-3 שנים, וברוב הזמן הייתי עם חבר שראיתי אותו פעם בשבועיים בגלל הצבא. אני כן ממליצה לקחת, זה הורמונים אבל אל תתני לזה סתם להפחיד אותך בגלל שזה נשמע מפחיד... חוץ מזה כמו שאמרת זה עדיף על קונדום, וגם בשביל הבחור שלך- מרגישים פחות עם קונדום ואם כבר יש לכם את זה רק פעם בשבועיים אז אדברה מגיע לכם להנות עד הסוף. מקווה שעזרתי

dandi99

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה עם כל מה שאמרו..ובנוסף... גם אם הן עושות לך תופעת לוואי כלשהי(לא רק בחודש הראשון אלא גם אחרי) כמו שהיה אצלי כשהיו לי כאבי בטן נוראיים בזמן המחזור(אחרי סיום החפיסה כמובן) אז הם הולכים לרופאה וסביר להניח שהיא תפתור את הבעיה כמו שאצלי היא שינתה את הגלולות.

GrowingMadness

New member
ברור שגלולות!

זה לא באמת כזאת פצצת הורמונים כמו שזה נשמע, אחרת רופאים לא היו מחלקים את זה כמו סוכריות לבנות שסתם יצא להן חצ'קון על הסנטר. גלולות זה ממש סבבה, קונדום זה פיכסה. זה turn off מטורף ומוריד את כל הספונטניות מלשכב.

GrowingMadness

New member
לא הבנתי את השאלה ../images/Emo6.gif

מה עדיף אם לוקחים גלולות?
ואני את הפעם הראשונה שלי עשיתי עם קונדום בכלמקרה. :>

GrowingMadness

New member
לא יודעת, זאת ממש שאלה מוזרה ../images/Emo5.gif

מה זה "עדיף" ? כל אחד ומה שנוח לו. אני אישית חושבת שעדיף עם גלולות, כי ככה לא צריך לתכנן את זה והכל הולך חלק. קונדום זה יותר מידי תכנונים ויש סיכוי גדול שגם "יירד" לו עד שמוצאים ומוציאים את הקונדום

secret smile0

New member
אני מציעה

בפעם הראשונה קונדום.. ככה גם יהיה לכם חבילה ליתר ביטחון להרבה זמן.. וגם תתנסי פעם ראשונה מה זה וכ'ו. גלולות זה לטווח ארוך, אז אני מציעה להתחיל מקונדום ואח"כ לעבור לגלולות.. אין ספק שזה הרבה יותר מוצלח מקונדומים, אבל עדיין, שיהיה, ליתר ביטחון גם.. בהצלחה :]

לדעתי..

בפעם הראשונה עדיף עם גלולות. כי רוב הסיכויים שהסיפור לא ילך חלק במיוחד ויכול להיות שיכאב לך ותפסיקי אותו כמה פעמים ועם קונדום זה לא ממש נוח להתעסק.

אני אומרת קחי..זה לא קשור לסקס

חוץ מזה מאז שלוקחים גלולות רק אחרי חודש זה מתחיל להיות יעיל..וכשתרצי לשכב איתו לא תצטרכי יותר מדי לחכות. וזה מסדר את המחזור יופייי... ולגבי הגוף לא צריך אותם,תאמיני ליי שזה ממש לא כזה רע לגוף(אלא אם כן הרופאה שלך אבחנה אצלך משו.) גלולות לא שמעתי שהזיקו למישהי. וזה עדיף על גומי פי מאה...אני חוזרת לגלולות יום שני בשביל פעם בשבועיים..אומרת לך תאמת.

למעלה