שאלה על גירושין

שריתושי

New member
שאלה על גירושין

שלום לכם, לא מצאתי פורום מתאים ולכן אני שואלת כאן. אני ובעלי לא מסתדרים בלשון המעטה, והכיוון שלנו הוא כיוון של גירושין. השאלה שלי בעצם היא בנושא הגירושין וכל מה שקשור בחלוקה, טיפים וכד'. המשמורת על הילדים תהיה שלי. יש לי 2 ילדים. יש לנו משכנתא. הוא עובר לגור בדירה שכורה. מניסיון של אנשים גרושים, מה צריך לדעת כשמתגרשים? על מה אפשר לוותר ועל מה אסור? אשמח לקבל כל דיעה. תודה

restart2

New member
גמר טוב

היי שריתושי ההחלטה שלכם על גירושים ישפיע על הילדים באופן ישיר. בכדי להבין ולהעביר כי אתם ממשיכים בתפקידכם ולמענם צרו תקשורת מאפשרת. יש אפשרות של גישור, תהליך משותף המסייע לכם להתגרש ללא התנגחויות בין 2 צדדים ויותר מידי סחבת. מזמינה לקרוא - על סיומים ופרידות גט - http://www.tapuz.co.il/blog/userblog.asp?foldername=iritshaal בהצלחה

הכיוון שלך

הוא שיעמום טוטאלי - זו הסיבה שאנשים מתחילים להתעסק באופציות סבירות, פחות סבירות והזויות לגמרי - מציע לך לנצל את זמנך הפנוי ביתר יעילות ולבדוק בכל המגירות שלו שאין שם במקרה תחתונים של נשים זרות

שריתושי

New member
אילולא היה לי זמן פנוי חופשי לעצמי

בהחלט הייתי מנצלת אותו. הבעיה היא שכל דבר שאני רוצה לעשות מען עצמי הוא מעקם פרצוף. זו אחת הסיבות לגירושין. חוסר היכולת לפרגן לדברים שהם שלי, לרצונות שלי. והאמת? אפילו לא מזיז לי כבר אם בגד או לא. הפכתי להיות אדישה כלפיו. האהבה נעלמה כלא היתה.

אייבורי

New member
הדבר הכי חשוב לדעת

שפעם הייתם זוג אוהב שהוא עדיין אב לשני הילדים שלמרות שאתם מתגרשים, אתם ממשיכים להיות הורים שיחסים טובים יגרמו לו להיות הורה טוב וזה יהיה מעולה גם לך. והנייר שאתם חותמים עליו, תקף בעיקר בנוגע לחלק הכספי הסדרי ראיה ושאר הפרטים לרוב משתנים בהתאם למציאות.

שריתושי

New member
זה ברור לי כשמש

עם כל חילוקי הדיעות שלנו, אנחנו נפרדים כידידים ולא כשונאים. אני בעיקר רוצה לתת לילדים הרגשה חיובית ולא טראומטית בגירושין. אני מאמינה באופטימיות

אייבורי

New member
אז ברוח האופטימיות

אני ממליץ על משמורת משותפת אמנם מקבלים קצת פחות מזונות אבל מרוויחים הורה במשרה מלאה עם מחוייבות מלאה.

שריתושי

New member
אני מאוד אשמח לקבל יותר פרטים

על משמורת משותפת. מה זה אומר בעצם? שבוע פה, שבוע שם? כמה זה מורידמסכום המזונות?

אייבורי

New member
באופן עקרוני

משמורת משותפת אומרת שאתם שניכם הורים שניכם אחראים באופן מלא <אין לא בא לי לקחת את הילדים או אחרת> לרוב זה עובד ראשון-שלישי-חמישי - הורה א שני-רביעי - חמישי - הורה ב שישבת -פעם א פעם ב. זה באופן כללי מוריד 30% מסכום המזונות

היי

אני כרגע בתהליך כזה עדיף ללקחת לעורך דין שרק פותר בגישור ככה חוסכם כסף ותהליך קצר ופחות כואב בהצלחה

שריתושי

New member
אנחנו הלכנו למגשרת פגישה אחת בינתיים

הבעיה היא שכבר נראה שיהיה חילוקי דיעות משמעותיים בנוגע למזונות
אני מקווה שיהיה בסדר.

נומלה

New member
גם אם את מחליטה ללכת על גישור

את צריכה לדעת את זכויותייך. התיעצי בארגוני הנשים (ויצו , נעמת). אחרי שתדעי תפתרי בדרך הנראית לכם. חוסר ידיעה עשוי לגרור אותך להסכים לדברים שאינם טובים לך.

שילה1

New member
גם לפני גישור-רצוי לקנות שעת יעוץ מעורך דין

העוסק במשפחה.עלות שעה כזו כמה מאות שקלים,ויעילותה לטווח ארוך-עצומה.

שילה1

New member
משמורת ומזונות-אלו המוקשים הרגילים בגישור.

אם כבר בחרתם להגיע ולעבור התהליך,אני מאמינה שמגשרת מקצועית,תביא את שניכם להסכמות. תנו הזדמנות,ויהיה בסיידר. אשמח אם תדווחי על מעבר המכשולים,ללא פרטים,כמובן.

למעלה