שאלה על ג'ים אוורט

guysc

New member
שאלה על ג'ים אוורט

נתחיל מזה שאני לא יודע יותר מדי על הבחור,חוץ מזה שהוא שיחק בלוס אנג'לס ראמס. ראיתי קטע וידאו שבו הוא מתארח בתוכנית בESPN,והקריין קרא לו כמה פעמים בשם כריס במקום ג'ים. מר אוורט התעצבן ותקף את השדרן. השאלה שלי היא מה בדיוק הסיפור מאחורי זה? למה כריס,ולמה הוא התעצבן מזה?

ofribecker

New member
זה שקוף למה

כריס אוורט הוא השם של..... טניסאית חביבה וידועה מאוד ששיחקה בשנות השמונים.

cwoodson

New member
ג'ים

ובכן ידידי איך להתחיל... ג'ים הגיע לליגה ממכללת פורדו(purdue) שיחק בליגה בין השנים 1986-1997 בקבוצות לוס-אנג'לס ראמס,ניו אורלינס סיינטס,וסן דייגו צ'ארג'רס. האמת שהוא היה דוקא לא רע, אמהמה... הוא היה ידוע בתור אחד שלא אוהב לספוג תקלים... ומוסר אפילו לרצפה על מנת להתחמק מהם. הראיון המפורסם שהתכוונת אליו נערך לתכנית talk2 ע'י ג'ים רומא בשנת 1994. הוא כינה אותו "כריס" מספר פעמים בתכנית כהשוואה ל...שחקנית הטניס כריס אוורט... בגלל השם שיצא לו כ"לא אוהב לספוג מכות" בסוף הראיון ג'ים נתן בוקס באויר לשדר,ובכך תם הראיון.

guysc

New member
../images/Emo51.gif

ואם כבר אני פה,יש לי עוד שאלה,למרות שאני לא יודע עד כמה אתם זוכרים את זה,אם בכלל. בתחילת השנה הויקיגנס החתימו רוקי בשם ברוק לסנר. הוא פוטר אחרי כחודש. אם אני לא טועה,הייתה איזו תקרית במשחק אימון שבו הוא התעצבן על שחקן מהקבוצה השנייה,תיקל אותו חזק וכמעט שבר לו את הצוואר. הוא פוטר בגלל התקרית,או בגלל שלא היו מרוצים מההתקדמות שלו (כי מבחינה פיזית,יש לו הכל. השאלה כמה כישרון לפוטבול היה לו)?

Reshefgarcia

New member
ברוק לסנר

אני חש מוסמך לתת את התשובה לשאלה זו בתור אוהד רסלינג... ברוק לסנר הסריח!!! הוא חתם על חוזה ל 7 שנים ב WWE,ואחרי פחות משנה החליט שהוא רוצה לנסות לשחק פוטבול...דבר שלא עשה בכלל מאז ימי התיכון שלו. נכון לומר שללסנר היו את כל הכלים מבחינה פיזית,הוא היה הר אדם,עם יכולת קפיצה שלא מביישת RUNNING BACKS (נדמה לי שמדדו לו פעם ניתור אנכי של 37 אינץ') ויכולת הרמה ןדחיפה כמו שדרוש מליינמן (לסנר היה אמור לשחק בקו ההגנה,בתור DE) רק בעיה אחת קטנה... טכניקה הרמה שלו,למרבה ההפתעה היתה רמה של תיכון,ובשל שנים של חוסר אימון אפילו פחות מכך... הוא עבר את השלבים הראשונים של מחנה האימונים (ללא חוזה דרך אגב,בניגוד למה שציינת) מתוך תקווה שהוא יוחתם בהמשך.. בתחילת המחנה הוא אכן הרשים,אבל ככל שעבר הזמן התברר שהוא לא מתאים לרמה של ה NFL והוא נחתך. הוייקינגס הציעו לו ללכת ל NFL אירופה להתאמן ולשחק שם,אך הוא,בדיוק כמו שעשה ל WWE...פרש... נכון לעכשיו,הוא הופיע מספר פעמים ביפן בתור "אורח" (תנאי העזיבה שלו מה WWE מונעים ממנו להתאבק ב 5 שנים הקרובות בחברה אחרת). לגבי הפוטבול? האם הוא מתכנן לחזור? זה לא ממש ידוע,כי הוא סירב לענות לשאלות בנושא,אבל אני בספק אם קבוצה אחרת תקח אותו אחרי שראו מה הוא עשה לוייקינגס... מספיק מידע?

Guy Schlesnar

New member
well

כן,חוזה ל7 שנים (ותמורת סכום מכובד ביותר,45 מליון). הוא עזב אחרי שנתיים. השאלה היא כמה כישרון צריך כשאתה 4'6,במשקל של 287 פאונד,מרים בbench press 475 פאונד,רץ 40 רגל ב4.5,וכשהוא קופץ הוא מגיע לגובה של 10 רגל. וזה לא שחסרה לו קואורדינציה. אז זה רק הטכניקה,או גם התקרית במשחק אימון?

Guy Schlesnar

New member
עוד איזה תיקון

קופץ לגובה בעמידה 37 אינץ',למרחק 10 רגל,עושה סקוואטים של 695 פאונד. בכל מקרה,אז אם אתה אומר שזה הכל בגלל חוסר כישרון ולא משהו אחר,נראה מה יהיה הלאה.

למעלה