שאלה על גיטרה

emilsdr

New member
שאלה על גיטרה

אהלן אנשים, אני בבעיה קטנה, ומקווה שתעזרו לי איתה. אני רוצה לקנות לחברה שלי ליום הולדתה מתנה, גיטרה קלאסית. לצערי ובלשון המעטה, אני לא ממש מבין במוזיקה, בכלי נגינה וכיוצ"ב. כאמור, אני לא כל כך מבין, אבל אם יש רמות לגיטריסטים/גיטרות אז היא משהו בין מתחיל לבינוני, עם נטייה לבינוני. כמו כן, היא לא ממש מנסה להפוך את הנגינה למקצוע כך שאין צורך ברולס רויס (במכוניות אני דווקא מבין
) של הגיטרות אך גם דרק לא ממש יספק לא אותה ובסופו של דבר גם לא אותי. לכן, מה שאני מחפש הוא המלצה לחנות באזור ת"א משמע - בת"א בלבד :) וטווח מחירים סביר שלדעתכם אני צריך להשקיע. ואולי גם שמות של חברות מומלצות... תודה רבה מראש לכל העוזרים והעונים.

ran 15

New member
תשמע גיטרות קלאסיות שכיף לנגן עליהן

והן נשמעות טוב הן בין 800~1000 והן לא מקצועיות למען הסר ספק , אבל הן בהחלט נשמעות טוב. אישית יש לי מדריגל ב-1200 והיא פשוט מעולה ויש עוד המון אפשרויות בטווח של בין 800 ל1000...אלו גיטרות שבהחלט נותנות תמורה , נוח לנגן עליהן והכי חשוב נשמעות טוב יותר מהקרשים האלה ב-100~400 שקל. תן כמה אתה מוכן להשיע ויש פה כמה כרישים שיוכלו לעזור לך טוב יותר ... מה אני יכולתי לעשות זה לתת לך כה סדר גודל לגבי המחירים לגיטרות שהן כבר בגדר המאוד כיף מבחינת צליל ונוחות לעומת הזולות יותר..

למעלה