שאלה על גונל-פ... דחוף!

nirush7

New member
שאלה על גונל-פ... דחוף!

אני אחרי מחזורי איקקלומין ללא תוצאות. החל מהיום הרביעי של המחזור אני עוברת לשלב חדש: זריקות גונל-פ. הלכתי בכל בתי המרקחת היום ואין - פשוט אין!! (אזור תל אביב) חוץ מסופרפארם אחד שאמרו לי שאם אקנה שם זה יעלה לי 1900 ש"ח!! ולכן עדיף ללכת לבית מרקחת של הקופה. השאלות שלי: 1. איפה אמצא את הגונל-פ? האם הכללית מחזירה את הכסף על זה? 2. אני אמורה לקבל את הזריקות גם שישי וגם שבת - האחות אמרה שתעשה לי באופן פרטי אבל יעלה לי כסף. אין דרך אחרת? 3. אני צריכה לעבור גם צילום רחם. מהחיפוש שעשיתי פה הבנתי שזה לא נורא. בעלי מתעקש שאלך לעשות עם בלון כי הוא שמע שזה ממש עוזר. מה זה הבלון הזה? ובהצלחה לכולנו. בתקווה שבקרוב מאוד.

אופה3

New member
היי לך, מקווה שאוכל לעזור לך

קודם כל אולי תגידי לי באיזה קופה את, לכל קופה יש מוקד חירום, או מוקד כזה, כמו מרל"מ, ואת יכולה לגשת לשם ויעשו לך את הזריקה ולא באופן פרטי , מה שכן כדאי לברר באיזור שלך, איפה זה נמצא, ואיך אפשר להגיע לשם, והאם יש להם גונל , חוץ מזה, לכי מחר בבוקר, ותקני את הזריקה בבית מרקחת שלך, ולידעתך, יש קופת חולים שבהם מחייבים את האחיות להגיע אליך הביתה ולהזריק לך ללא תשלום. תגידי לנו באיזה קופת חולים את, והאם את מזריקה לבד. וכנסי לצ´ט אני שם עכשיו אנסה לעזור לך ביי האופה

תוליק

New member
איך זה יכול להיות שאין?

על ראשון ראשון - על אחרון אחרון: 1. אני לא יודעת באיזו קופ"ח את אבל את צריכה ללכת לבית מרקחת של הקופה ושם נותנים לך לפי המרשם. 2. דבר שני בעלך יכול ללמוד איך להזריק - והוא יזריק לך (בעלי עושה את זה בלי בעיות) או שתלמדי להזריק לעצמך (נועם הכניסה פעם מצגת פאואר פוינט שמלמדת בדיוק מה לעשות. 3. מיכל ק-ש עברה צילום רחם עם בלון - שווה לך לשאול אותה בהצלחה עמוקה...

אופה3

New member
אני מקווה שהכל יסתדר לך,

ביינתים לגבי הצילום רחם, תשאלי את הבנות פה, הם יודעותעל זה בהצלחה האופה

מיכל25אב

New member
קודם כל תרגעי...

א.באזור ת"א יש בלונדון מיניסטור בדרך כלל הכל....ואם לא יש ברמת אביב-שווה להתקשר קודם...מקסימום במרפאה של בכללית בהראה רמת גן. ב.צילום רחם עשיתי עם בלון תשאלי על זה או את הרופא המטפל או את זה שמצלם...אני לא יודעת איך זה בלי הבלון...אבל עם הבלון זה לא כזה נורא...3 דקות לא נעימות...

גם לי לא נתנו בסופר-פארם

הי, גם אני הלכתי עם המרשם לסופר-פארם. אני בקופ"ח הכללית. אז הם היפנו אותי לבית המרקחת של הקופה. הלכתי לשם. שילמתי 400 ש"ח וקניתי 20 אמפולות של גונל F וגם כוריגון. הם נתנו לי הנחה כי מדובר בילד ראשון. אז הכי טוב בקופה שלך!! ותבדקי שאת מקבלת הנחה, בהנחה שזהו ילד ראשון. בהצלחה ! שירי שירי

nirush7

New member
היי תודה על התשובות

אני בצהרים אתחיל לחרוש שוב את בתי המרקחת בתקווה למצוא. רק תרגיעו אותי - נותנים את הזריקות גונל פ מהיום הרביעי של המחזור, נכון? זה לא עושה שום תופעות לוואי אחר כך? ואבדוק גם במרלמ אם הם נותניםזריקות בשישי ובשבת. בהצלחה לכולנו.

יובל@

New member
ניסית בזמנהוף בתל אביב?

אם לא תנסי , עוד לא קרה לי שלא היה שם גונל אף.

ronylew

New member
הכי פשוט

תתקשרי לסופר פארם תשאלי מי מכבד מרשמים של קופת חולים כללית ותתקשרי לאילהם ותראי אם יש להם את הגונל למה סתם להתעייף כשי טלפון בהצלחה

nirush7

New member
אני אחרי זריקת גונל אף!

אתמול לא מצאתי גונל אף באף בית מרקחת. היום התקשרנו לסופרפארם - כן, הם עובדים בשיתוף עם הכללית ומכבדים מרשמים. שואלים אם יש לנו כבר ילדים, לא, אין לנו. האם יש אישור מרופא? לא, גם אין. אה, אז לא תקבלו הנחה. אני: אוי, מה עושים? אני צריכה זריקות היום! מתקשרת לבעלי, ומחליטים: ניסע למרפאה ונבקש מהאחות אישור. נוסעים למרפאה (אבל אין לנו אוטו, שתבינו מה זה היה הנסיעות האלה). האחות מבקשת את המרשם לזריקות גונל ואומרת לנו: תסתכלו מאחור... באמת היה רשום שם "ללא ילדים"... עם חתימת הרופא... אוי, איזה פדיחה! אני מתנצלת ושואלת על בית מרקחת בסביבה. היא אומרת - זמנהוף. אוקיי זה קרוב, הולכים ומסתבר שפרצו לבית המרקחת שם וגנבו ה-כ-ו-ל!! טוב, בסוף מצאנו בית מרקחת שיש לו גונל אף. נוסעים לקנות, אבל קודם - צריך כסף... ומה? הכספומט בלע לי את הכרטיס. בבית המרקחת אני כבר בוכה שלא הולך לי כלום היום, ומה יהיה, ובסוף הוא מוכן לקבל צ´ק. קונים את הזריקות, נוסעים חזרה למרפאה, מקבלים את הזריקה ועכשיו סוף סוף בבית. לא ייאמן איזה יום...
המקום של הזריקה (בטוסיק) אדום ועדיין כואב. זה נורמלי? איך אני אקבל שם מחר זריקה גם כן? אני צריכה לנוח? בעלי רוצה שאשכב, ואני לא רוצה - אחרי כל המתח היום אני רוצה להתפרק...

גם אני אחרי גונל F

ועבר בהצלחה דווקא. קיבלתי בטוסיק גם, האחות הייתה עדינה ומקצועית. מחר ומחרתיים גם אני צריכה לקחת וזה יוצא יום שישי ושבת. אז למזלי אחותי הייתה במד"א ויש לה קצת ניסיון עם זריקות והיא תעשה זאת. אבל את יכולה ללכת למרל"ם וזה עולה בין 40 ל- 80 ש"ח. או שתלכי למיון נשים בבי"ח ושם גם יעשו לך בלי בעיה. אל תשכחי להביא את ההוראות של התרופות + התרופות וכל מה שצריך. ביי, בהצלחה ! שירי.

נועם@בת

New member
שיווו, איזה דרך ארוכה לזריקה מסכנה

אחת
נקוה שזה יהיה עוד אחד מאותם טיפולים שהתחילו על רגל שמאל, ונגמרו בתינוק בריא
זריקת גונלF לא אמורה לכאוב, וגם לא להשאיר סימן. לי קרה פעם פעמיים שהיה לי סימן אדום, אבל לא כאב. מזריקים כל יום בצד אחד של הישבן, ואפשר גם להזריק בבטן. בקשי מהאחות שתלמד אותך, זה יחסוך ממך הרבה טרחה ובטח יחסוך את נסיעות למרפאה. את גם יכולה לבקש מהאחות שתלמד את בעלך להזריק. אין זריקה טובה יותר מזריקה של בעל- הבטחה של נועם
נועם

קשכפית

New member
היי נירוש בנוגע לצילום רחם עם בלון.

לפני כמה חודשים עברתי את הצילום הזה עם הבלון וזה היה ממש לא נורא. אם את רוצה פרטים תכתבי לי למייל, כי כאן בפורום ההודעות עוברות מאוד מהר אחורה (יש פעילות עצבנית כאן..
), יש לי פרטים של רופא שעשה לי את הבדיקה הנ"ל ברמת מרפא, עם הבלון שרכשתי בסכום של 200 ש"ח, הקופה לא מסבסדרת את זה, זה פרטי. אז אם תרצי מספר טלפון ולאן לפנות כדיי לארגן את זה, כיתבי אליי ותקבלי פרטים. צ´או קשכה

nirush7

New member
חוצפה של רופאים!../images/Emo46.gif

אני כותבת פה בלי ידיעת החברה שלי, ששאלה על כדורי פרוגלטון. הסיפור הוא שהיא מנסה להרות ולפני שנים לקחה פרוגלטון וזה עשה לה בלגן - המחזור התארך, כתמים, וכו´. אז עברה לטיפולים אלטרנטיביים עד שהמחזור חזר להיות נורמלי. ועברה רופאה. הרופאה היא מומחית לפריון, ונתנה לה איקקלומין וכאלה, ולא עזר אז נשלחה לצילום רחם בבית חולים, שמצא הידבקויות ופתרו את זה עם היסטרוסקופיה. אני לא בדיוק זוכרת את כל המילים. אמרו לה בבי"ח שתחזור לרופאה שלה, שתעשה לה בדיקת פאפ וצוואר ועם התוצאות תחזור לבי"ח ושם ימשיכו. היא הלכה לרופאה שלה, הרופאה סירבה לעשות את בדיקת הפאפ והצוואר ואמרה לה: או שאת אצלי או שאת אצלם. אני מומחית ואין שום סיבה שתמשיכי שם!!! ורשמה לה פרוגלטון לניקוי הרחם. החברה שלי הסבירה לה שהיא חוששת מהכדורים האלה, והרופאה אמרה לה שהיא (הרופאה) יודעת על מה היא מדברת ושתיקח את הכדורים!! החברה שלי לא יודעת מה לעשות עכשיו. היא ובעלה הם אנשים עדינים, לא כאלה שמתווכחים וצועקים, ואני חשבתי שאוכל לעשות את זה בשבילה אבל גם אני לא מסוגלת (לפעמים-לפעמים אני מסוגלת להיות חוצפנית כשמדובר בעזרה לאנשים אחרים). אז מה - היא בינתיים יושבת בבית ומשתגעת. איך עוזרים לה.?? מה עושים??? סליחה על האורך.

נועם@בת

New member
לעבור לרופא אחר מיד ../images/Emo70.gif

אין לי קנה מידה לבקר את הטיפול הרפואי של אותה רופאה, ויכול להיות שהיא רופאה מעולה. אבל הצד האנושי שלה על הפנים. כשלמטופלת יש חששות, תפקיד הרופאה להסביר לה, ולציין שגם אם יש תופעות לואי, המטרה מצדיקה. המטופלת צריכה להיות מודעת למה שמתרחש בגוף שלה, ולהיות חלק מההחלטות. פשוט עוברים לרופא אחר, וכמה שיותר מוקדם. ובאותה הזדמנות- לשרשר יקירתי, לשרשר
שבת שלום נועם

למעלה