שאלה על ג'וי רייד 150

ש ו ה ם 1

New member
שאלה על ג'וי רייד 150

שלום, שאלה שאני שואל כי אולי עוד מישהו נתקל בה ויודע על פתרון ... בימים האחרונים הקטנוע מג'עג'ע כאשר הוא בהילוך ראשון עם מהירות נמוכה . הכוונה שבזמן נסיעה איטית (האצה בין מכוניות, האצה ברמזור) , הוא מתנדנד ורועד לכמה שניות, כאילו נזרק קצת קדימה בזמן ההאצה ממהירות איטית או 0 , ואז הוא מתייצב ונוסע בצורה חלקה. מישהו מכיר? הקילומטרז' שלי הוא 13.000 ועשיתי לא מזמן טיפול גדול (ב-12.000 ) תודה!

הילוך ראשון ?! יש גם טיפטרוניק ?... בכל מקרה

בקטנועים אין הילוכים , זה "הילוך" אחד שמשתלב מיד עם סיבוב המצערת [ אם יש כח וזמן קרא קישור למטה על מערכת התמסורת בקטנועים ] אני אנסה להסביר בקצרה הקירטועים האלה שאתה מרגיש במהירות נמוכה נובעת מכך , שכאשר הקטנוע במצב עמידה "ההילוך " נכנס לניוטראל זאת שכאשר אתה נוסע במהירות אפסית הקטנוע אוטוטו נכנס לניוטראל ובכך יש קרטועים קטנים, עד שהקטנוע נכנס לניוטראל . כמו כן גם בהתחלת נסיעה עד ש"ההילוך" נכנס לפעולה במהירות מוסיימת לערך 15-20 קמ"ש כנס לקישור שהשארתי , זה ייתן לך תמונה ברורה יותר . אם עדיין לא הבנת את הפעולה , אתה מומזמן לחזור לפה ... בהצלחה

ש ו ה ם 1

New member
תודה, אבל לא שרדתי עד סוף המאמר...

נראה לי שאתה יודע באיזה קרטועים מדובר... אז מה עושים בתכל'ס? הרי זה לא משהו שהיה תמיד. זה התחיל לא מזמן. זה נורמלי? ללכת למוסך? תודה!

כן , המאמר לא פשוט להבנה .

עוד אופציה יכולה להיות לגבי הקרטועים אלה רפידות "סנדלים" שחוקות ... בכל מקרה אם אתה מרגיש שיש משהו לא בסדר בקטנוע , וזה הופיע רק לאחרונה גש למוסך לבדוק ... בהצלחה

למעלה