שאלה על גביע האש

noga ke

New member
שאלה על גביע האש

הפתקים שהוכנסו לגביע היו כתובים בכתב יד. האם דמבלדור לא זיהה שלא מדובר בכתב היד של הארי? הוא בוודאי הכיר את כתב ידו של קראוץ, בטח את כתב ידו של הארי. ואם הארי כל כך רצה להוכיח שלא הוא הכניס את השם- לא היה יותר פשוט להראות לאנשים את הפתק ולהשוות אותו עם כתב ידו?

קצת לא מסתדר לי.

N o R i K o

New member
כך או כך זה לא משנה

דמבלדור היה די בטוח שהארי לא הכניס את השם שלו לגביע האש, אבל החוקים אומרים שברגע ששם כלשהו יוצא מגביע האש הוא חייב להשתתף במשחק...

siriusgirl

New member
את יודעת משהו?

זה הסרט שגרם לי להפסיק לצפות בסרטים, כולל הוא עצמו. מילא הספינה שהופיעה מאמצע שומקום והריקודים והציפורים האידיוטיים למדי של התלמידים הזרים (של דורמשטרנג היה מגניב אבל OOC לחלוטין) אבל דמבלדור שמתנהג כאילו הוא בקריז פסיכי? משקשק את הארי למוות? פסיכופת, זה לא הדמבי שלי

ונטשתי

האמת, הסרט הרביעי פספוס מטורף

ודווקא דמבו היה נהדר בסרטים הראשונים. בדיוק כמו שדמינתי אותו.

siriusgirl

New member
נו, כמובן,

לא ראיתי נכון לציין מרוב שברור שהראשון היה מעולה.
אפילו הקול והעיניים שלו היו של דמבי. והחיוך. והסאבטקסט שבכל המשחק שלו

ואולי זה לא פספוס. אי הצפיה חסכה לי בערך שבוע מהחיים

ברור שהוא היה נהדר

כי זה היה ריצ'רד האריס האגדי

למרבה הצער הוא נפטר אחרי הסרט השני ומייקל גמבון ממש לא דמבלדור טוב.

לא מכירה אותו

אבל אמרתי כאן בעבר-אני לא יודעת מה קרה לשחקנים/בימאים/מפיקים או וטאבר, אבל התחושה שלי היתה שמאיזשהו שלב התרכזו יותר מידי בפנטיה ופחות בסיפור האנושי מאחריה. לא צריך להיות מבריק, כדי להתנהג באותה הסטצנה קצת יותר בדמבלדוריות, או לצורך העינין כמו פסיכופט שמכבד את עצמו. אני לא יודעת, אולי עם הסרט שבעיני היה יכול להיות היה מתקיים אזי היתה צריכה להתלוות לזה הגבלת גיל-ואולי זה שיקול.
בכל מקרה להרוס את הספר הרבעי זה סוג של כישרון.

siriusgirl

New member
איזה ניסוח עדין

"ממש לא דמבלדור טוב"? נראה שהוא לא קרא את הספרים
(למרות שמן הסתם כן)

יעלי1232

New member
אני חושבת שהסרט הרביעי היה החלש ביותר,

אבל המשכתי לראות . בעיניי החמישי, והשביעי *2 מעולים. אבל אני יודעת שלא כולם אוהבים. וזה בסדר.

דמבי ברביעי היה פשוט OOC. כאילו, באמת, דמבי? צועק? מה ??? הוא הכי לא צועק בעולם . בטח שלא מנער את הארי. מה הבעיה שלו.
וזה מעניין כי רולינג כן הייתה שותפה מלאה לסרטים, לא לקחו ממנה את התסריט ועשו מה שבא להם. אז זה מעניין שהיא אישרה את זה.
אולי כמטרה להכין אותנו לדמות השושואיסט-מניאק בחמישי- שישי.

הריקוד של דרמסטרונג- WTF. זה היה כזה מביך. והריקוד של הבנות? עם ה "אההה" שהם מתנשפות, פשוט מביך

OKDeSign

New member
בנוסף אאל"ט

הפתק נסרף אחרי שמקריאים את השם של המשתתף ככה שלא היה מה להוכיח.
אבל יכול להיות שהסרטים/הדמיון שלי מבלבל אותי וזה בכלל לא ככה

(וגם מה שהילי אמרה)

siriusgirl

New member
אה!

התפדחתי להודות בזה עד היום, כי חשבתי שלא קראתי את הספרים מספיק פעמים אבל האח הידד, אני לא היחידה שמתבלבלת בין הספר לחלקי סרט

למעלה