שאלה על ברווזים.

SadClown

New member
שאלה על ברווזים.

היו לי שתי ברווזים מתוך ערכה של פנג שואי. חבר שלי לשעבר קנה לי אותם, נפרדנו לפני יומיים והיום בבוקר אחותי בטעות הפילה את אחד הברווזים ונשבר לו הזנב... קצת מפחיד היה האירוניה שבדיוק נפרדנו והוא נשבר... אבל זה לא העניין
השאלה שלי היא אם מדביקים את הברווז אז האפקט אותו אפקט או שזה יכול לשבש בחיי האהבה?

דנה A

New member
ברווזים

ברוכה הבאה לפורום, כשאת מסתכלת על הברווזים, מה זה מעורר בך? על מה את חושבת? שימוש בסימבוליקה חשיבותו ברגשות שמעורר בנו, במחשבה, בהשפעה על התת מודע שלנו. התיזמון של המקרה באמת סימבולי ומעניין. דנה

SadClown

New member
אממ...

קשה לי להחליט מה אני ממש מרגישה כשאני מסתכלת בהם... אין לי אותם הרבה זמן סה"כ. והנחתי אותם במקום שלהם רק לפני שבוע בערך... כמובן שהם מזכירים לי אותו בעיקר, ומרגיש לי קצת לא נכון לשים אותם כדי שיעזרו לי באהבה, במיוחד שהוא זה שקנה לי אותם ואנחנו כבר לא ביחד... (לא התאהבתי בו) גם המקום ששמתי אותם בו היה הגיוני שהם יפלו, וחשבתי על זה אבל פשוט זו הפינה הכי מתאימה בחדר. ככה שהנפילה של הברווז לא הייתה כל כך מיקרית. אבל עדיין זה היה סמבול שהפתיע אותי... במיוחד שזה היה הברווז הגבוה יותר, שכאילו סימן בשבילי את הזכר... השאלות היו בהקשר למשהו? ומה לגבי הדבקה של הברווז? זה מוריד מהאפקט, פוגם יותר באהבה? או שכדאי לעשות את זה?

דנה A

New member
ברווזים ואהבה

הברווזים אינם אלו שעוזרים לנו באהבה, כמו שהגדרת את זה, הברווזים הם סימבול מן התרבות הסינית, זה הכל, הם סימבול כמו שפרח הורד יסמל עבורנו משהו מסויים. לרוב כשאנו מדביקים משהו, אנחנו זוכרים זאת מאוד, מה גם שכאשר את מסתכלת עליהם, עולה בך הזיכרון שלו, שכן הוא נתן לך אותם כמתנה. הסימבולים השפעתם הינה על תת המודע של האדם, מה לדעתך את משדרת לתת-מודע שלך, כשאת מציבה מולך מתנה שקיבלת מאקס - זוג ברווזים, שהזכר נפל ונשבר, הודבק והוחזר אחר כבוד לפינה מסוימת, שצפוי היה שיפול משם..? אני מאמינה שחזק יותר משישפיעו הברווזים, תשפיע רשימה למשל שתכיני, או סיפור לצורך העיניין, שבו תתארי מה את מצפה ממערכת יחסים זוגית/רומנטית שתהיה לך, מה היית מצפה מבן הזוג, מהקשר שלכם, מהתקשורת שלכם, ההתאמה, הרגשות וכן הלאה, אני מאמינה שעבודה כזו תעלה תמונות משמעויות יותר בתהליך בניית זוגיות, הרבה יותר מברווזים
דנה

למעלה