שאלה על בעיות שינה

שאלה על בעיות שינה

יש לי ידיד כבן 23, סטודנט והוא כל הזמן עייף כשהוא מתעורר, וזה לא משנה אחרי כמה שעות שינה הוא מרגיש כאילו הוא לא ישן בכלל ובמשך היום הוא לא מסוגל לתפקד... הוא טוען שזה המצב כבר כמה שנים רק שאז הוא יחס את זה לצבא אבל עכשיו זה כבר מפריע לו ללמודים ובכלל מכניס אותו לדיכאון האם יש משהו אלטרנטיבי שיכול לעזור לו? (לטענת הרופאים לא מדובר במחלה, ולדעתו זה לא פסיכולוגי...)

חדר כחול,סגול,שחור,אפור מעייף ומדכא

כאשר ישנים עם לבוש אפור/שחור ו/או בדקורציה כזו, קמים סחוטים כי בלילה השחור סוחט ביתר כוח את ההילה ואת תת המודע. כאשר רואים חדשות או סרטי אימה לפני שהולכים לישון תת המודע מעבד מידע זה - שאיננו נותן עודף מרץ או אופטימיות. גם פרצופים מדכאים ופוסטרים שונים אינם מומלצים. את דפוסי הצבא ואחרים אפשר לשחרר הדרכים מגוונות - בשלמות או זמנית. שבוע טוב, אסתיה

אסתיה יקרה,

שבוע טוב, האם ההמלצות תקפות גם לתנוקות ? מה ממולץ לעשות ע"מ לשפר את איכות השינה של בני בן ה 11 חודש?

נורה חלשה בצבע ורוד או קירות לבנים

גווני ירוק הם הגוונים ההרמונים יותר וכן לבן. במהלך הלילה אין צורך בהרבה צבעים למרות שבגיל כה צעיר מרכזי האנרגיה סופגים את כל הצבעים של האור כדי לחזק את מערכת הצ´קרות ואת מערכת החיסון - למרות זאת עדיף שהצבעוניות תהה במהלך העירות של ילדך. ברכות לבביות, אסתיה

צריך לבדוק לעומק..

את מקור הבעיה, יכול להיות שהמקור הינה שינה לא איכותית עקב חולשה של אנרגית הלב , ויכול להיות שלחברך יש את תסמונת העייפות הכרונית או קנדידה ואז זה כבר סיפור אחר.. ברפואה המשלימה הכל קשור לגוף ונפש , אין ספק שהעייפות הינה נפשית ופיזית לכן בשלב זה כדאי קודם כל להאט את הקצב , להוריד מתחים ( גם במחיר של למרוח את הלימודים בעוד שנה..) וכמובן לטפל בעצמו מבלי להתכחש לבעיה.. הייתי ממליצה לו בחום לגשת לאיבחון מעמיק אצל מטפל משלים . הרבה בריאות יעל

תלוי מה החולשה..

בד"כ את אנרגית הלב מחזקים בדיקור וצמחי מרפא , אולם גם תזונה בהחלט יכולה לעזור . סתם לידיעה , אחד מהפעולות שמחזקות את אנרגית הלב זהו ה
צחוק.. לילה טוב יעל

בדיקות מקיפות לשלילת מצבי מחלה

סביר להניח שהוא צודק (שזה לא פסיכולוגי) יש לבצע בדיקות לקנדידה, היפוגליקמיה, וירוס אפשטיין-בר (מחלת הנשיקה), אנמיה, תיפקודי כבד וכדומה... כיון שאתה אומר שזה כבר שנים, הסיכוי למחלות כמו סרטן קלוש... לאחר בירור רפואי מקיף, מגיע מקומו של אבחון מטפל הוליסטי - לפי בחירתו שווה לבדוק שימוש ב מיץ נוני ולתת לו את הזמן להשפיע... כמובן שיש המון שאלות לגבי תופעות נילוות, אבל אני חושבת שמקומן בחקירה האלטרנטיבית שלאחר הבירור הרפואי. נאוה

למעלה