שאלה על בעיות עיכול
הי, סליחה על הכינוי המצחיק, לא קוראים לי אומפף, כמובן, אבל כל השמות ההגיוניים היו תפוסים.
רציתי לשאול שאלה טיפה מסובכת. יש לי בעיות עיכול קשות, ובנוסף אני סובלת גם מכאבי מחזור שהולכים ומחמירים - במחזור האחרון נאלצתי לקחת מורפיום! שום דבר אחר לא העביר את כאבי-התופת. בקיצור, מסתבר שאולי יש לי אנדומטריוזיס ואני עכשיו צריכה לקבוע תור לאולטרסאונד וכו', ואז לחזור לגניקולוג ולראות איך להמשיך מכאן. מה שרציתי לשאול הוא כזה: האם מוכר לכן, או ששמעתן על קשר בין בעיות עיכול ממש חריפות (התקפים שלש שלשולים כרוניים שגורמים לירידה במשקל) לבין אנדומטריוזיס? פתאום עברה לי בראש המחשבה שאולי יש קשר בין השניים, ואולי בעיות המחזור יכולות להסביר גם את בעיות העיכול. קראתי שבעיות עיכול בזמן המחזור הן טיפוסיות, אבל מה שיש לי הרבה יותר חמור: בזמן המחזור השלשולים מחמירים, כמובן, אבל גם במהלך שארית החודש אני בקושי מסוגלת לאכול, סובלת מכאבי-בטן ושילשולים חמורים ולא-מוסברים ויורדת במשקל יותר ויותר. אני עוברת עכשיו בירור רפואי - הרבה בדיקות מגעילות של מע' העיכול, אבל עד עכשיו לא מצאו שום דבר. תודה רבה-רבה מראש! אומפף עם השם המוזר. 
הי, סליחה על הכינוי המצחיק, לא קוראים לי אומפף, כמובן, אבל כל השמות ההגיוניים היו תפוסים.